Maatje van Dino Bouterse krijgt ook celstraf

46

PARAMARIBO/MANHATTAN, 7 dec – Edmund Quincy Muntslag (33) verdwijnt ook voor enkele jaren achter de tralies. De rechter in Manhattan, in de Verenigde Staten van Amerika, veroordeelde Muntslag tot elf jaar en drie maanden gevangenisstraf. De aanklacht: betrokkenheid bij drugshandel.

De man die wordt aangemerkt als ‘rechterhand’ van Bouterse, zou gepoogd hebben cocaïne te smokkelen naar Amerika. Hij zou hebben samengewerkt met Dino. De twee wilden mannen die zich uitgaven voor Mexicaanse drugssmokkelaars bijstaan in een miljoenendeal. De bendeleden bleken achteraf manschappen te zijn van de Amerikaanse drugsbestrijdingsdienst DEA. Muntslag werd in Trinidad en Tobago gearresteerd.

Dino was eerder al aangehouden in Panama. Hij werd veroordeeld voor ruim zestien zestien jaar gevangenisstraf in plaats van levenslang. Het laatste hing de zoon van president Desiré Bouterse boven het hoofd. Hij legde een volmondige bekentenis af en kreeg daarom minder. Volgens de aanklacht had Dino zich schuldig gemaakt aan cocaïnesmokkel. Ook had hij bereidheid getoond steun te verlenen aan terreurorganisatie Hezbollah.

46 REACTIES

 1. Wat een opluchting. Paars verworden misdadige criminelen zijn achter slot en grendel. In verworden misdaadstaat Suribabwe zouden ze zeer hoge posten bekleden. God’s molen draait langzaam, maar zeker. Dat geldt voor de paarse verderver en zijn duivelse trawanten, maar ook voor de valse geldzuchtige paars mpp profeten en apostelen. Steve Meye en Andre Misikeba. Vervloekt zijn en blijven alle moordenaars aanhangers tot de derde generatie. Wie willens en wetens hun ogen en oren sluiten voor de misdaden begaan door de paarse verderver des land, uit liefde of voor welk paars gewin dan ook, zijn waarlijk vervloekt.


  Maak melding

 2. paars sarcasme, jij met jou KWAADSPREKERIJ hebt en zit met een AFSCHUWELIJKE OBSESSIE. Je BEHOORT tot de de VERVLOEKTE schepsels hier op de site met de DUBBELE LeBa VLOEK, LLBB-er die Lastert, Liegt en Bedriegt als een Bezetene.

  Vanwege jou KWAADSPREKERIJ, heb jij deze DUBBELE LeBa VLOEK over jezelf geroepen tot in Lengte van Dagen, dat is jou STRAF. Dus NIEMAND zal OOIT OPKIJKEN welke ROTZOOI je schrijft, want zo ONDERHOUD je DAGELIJKS jou DUBBELE LeBa VLOEK, door jezelf te openbaren met LASTER, LEUGEN en BEDROG als een BEZETENE.

  Jij zou in feite NIET mogen KLAGEN, want binnenkort ( 20 januari 2017) heb je ZELFS jou FAVORIETE ‘grab them by the pussy’ OPPERHOOFD in jou VS – Vieze Staten. Een REDEN te MEER om te LOPEN OPSCHEPPEN, zoals het een BEZETENE en ZIEKELIJKE LAFAARD betaamt.

  Als dit ONBESCHAAFD TERRORISTISCH land, de VS – de Vieze Staten, RACISME tegen hun EIGEN INWONERS als NORMAAL beschouwt en hen TERRORISEREN, laat staan een ZWARTE uit een Caraïbisch land.

  Van RACISTISCHE TERRORISTISCHE ONDERDRUKKERS zou je toch NIMMER iets GOEDS van MOGEN verwachten? Of zien RECHTVAARDIGEN het weer VERKEERD?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 3. Nu hebben we naast onze eerste Mister Meganational (Dino) ook de eerste runner-up (Edmund Quincy) te pakken, deze twee heren hebben Suriname prominent op de wereldkaart gezet. Over ongeveer 11 jaar krijgen ze van de president, als hij nog iets te vertellen heeft, de Ere Orde van de Witte Ster.


  Maak melding

 4. Wanneer volgt echte coke dealer van Suriname, zijn naam begint met … vul maar in. Degenen die kunnen invullen wie hier bedoelt wordt winnen een reis naar Suriname


  Maak melding

 5. Ze kunnen nu samen in de bak gaan zitten kaarten en het is ook goed voor Suriname want deze mannen waren een gevaar voor de samenleving.Ze hadden zichzelf verrijkt ten kosten van alles.Het is een schande voor ons land in het buitenland want ze zien ons als drugsland in de wereld. Ook onze president heeft geen goede naam.Hij heeft nog meer op zijn geweten.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 6. @do the right thing
  Jou pseudoniem past niet.
  Anders deed je ook echt the right thing.
  En dat is ‘Paars Sarcasme’ gewoon gelijk geven voor zijn duidelijke analyse.
  Het zit er gewoon dik op.
  Dino en zijn vriend zijn gewoon smerige drugsdealers die thuishoren in jail.
  Een aantal paarse domoren hebben al in Amerikaanse en Braziliaanse gevangenissen gezeten. En steeds meer Ndp dommies volgen hen. Daar kan je niet tegen ? Jou probleem. Hier tekeer gaan tegen commentaren zal niet helpen om schrijvers daarover te laten zwijgen.
  Domme misdadige Ndp zaken zullen hier altijd vrij en uitgebreid besproken worden. Domme bedreigingen, achterlijke opmerkingen van paarse meelopers houden dat niet tegen.


  Maak melding

 7. Maatje van “DINA. B ” wordt nu ELF JAREN LANG het HOLmaatje van een ander in de NOR in Manhattan en zal gedurende die periode bekend staan onder de naam “EDWINA. M “… !!!

  It’s JAILLLLLLLLLLL time !! Rest nog de vader van ” Dina. B”

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 8. DDB schijt nu 7 kleuren stront. Want deze Muntslag heeft alles door gespeeld aan DEA. Dit in ruil voor straf vermindering.

  Yu cowlo DDB je gaat schijten mi boi.
  Als het zo ver is dan komen ze je halen.


  Maak melding

 9. Er is op deze site een LLBB-er die begeesterd is door een takroe LEBA VIRUS. Is er soms een … BOEN … DOE … MAN … die deze LLBB-er kan genezen? Het wordt een helse job … maar niet geschoten is altijd misgeschoten !!!!

  Wie deze LLBB-er kan genezen krijgt een STANDBEELD op de berm van OCER !!!!!!


  Maak melding

 10. Koos, een Surinaams onderzoek? Daar heeft pa-lief, geholpen door de gehaaide Khan, Dora en haar dochter, al een vrachtwagen zand, gevolgd door een truck gewapend beton overheen laten storten.


  Maak melding

 11. Waarom lopen Hillary Clinton,Donald Trump,de familie Bush enz enz nog steeds vrij rond in Amerika terwijl zij de grootste veroorzakers zijn van de dagelijkse ellende in de hele wereld.Laat iemand mij dit komen uitleggen.En lul verhaal van daar heb je ze weer NDP.Ik houd mij bezig met wat er dagelijks in de wereld gebeurt.Ik heb niet de beschikking over een geheugen dat zich alleen maar richt op SWITI Sranan en de Surinamers.Ik kijk naar het geheel.Een tip kerst cadeau ( WIJ ZIJN ONS BREIN ) schrijver Dick Swaab is een boek.


  Maak melding

 12. Mundo@
  Hebt je zoveel tijd om dat bij te houden ,als je dan leest dan moet je ook alles lezen ,en niet allen wat jij wilt lezen , oriënteren,en commentaar geven,


  Maak melding

 13. Nanga palm wi bing go!!

  Na het lezen van deze buitengewone bericht moet ik zeggen!!
  Mi dey miki kba! Het komt als of ik de grootste loterij heb gewonnen!! k kan niet meer door de blijdschap!! ik ga door de lint straks en met volle trots, uit met mijn gezin eten en me zich zelve volgieten met Parbo bier!!

  De kachel aanzetten in mijn veranda een sigaar aansteken, een potje Parbo bier en geroosterde Varkensvlees erbij!! Mijn dag kan niet meer stuk!!! Ik hou van zulke berichten!!

  Jaco proost, Ray!!! Dis na a swiet tori!

  Damsco, Rob Gogogman, mazda, Parbo en kornuiten Jang kah!!! Yu mati sa kah ining bruku!! Jullie moeten wel gaan schoon likken!!!


  Maak melding

 14. Eindelijk wat goed nieuws.De drugdealers worden gestraft in Amerika. Wat een verschil..in Suriname worden ze juist beloond.
  Gelukkig hebben wij serieuze rechters in Amerika die hun wetk naar behoren doen.


  Maak melding

 15. @Wiep-Ding
  Dit is inderdaad welkom nieuws.
  Wat de surinaamse rechters niet bij machte blijken te doen,doen anderen het voor ze.Als bouterse gestraft word zal het ook door het buitenland gebeuren.de surinaamse rechters zijn gewoon te dom of te bang.


  Maak melding

 16. Hahaha..kijk do the wrong thing is boos.De rechterhand van dinootje krijgt straf en dat maakt de ndpers gek/wanhopig van verdriet.Nu pappie nog,die durft niet te reizen naar landen die geen diktator als lijder hebben.maar God is goed.Hem kan pappie niet ontsnappen.Pappie zal gestraft worden,God’s molen maalt langzaam maar zeker.


  Maak melding

 17. @@RobG
  Wie met vuur speelt moet op blaren zitten. Meer heb ik niet te zeggen

  RobG!! ik moet zeggen, dat ik voor het eerst met je volkomen eens ben, omdat jij nu begint de realiteit te zien en tot bezinning te komen!! Niet slecht hoor!!! Ach ja! nu besef je wel wat de waarheid is en ik beloon je met een 10!!!!

  Natuurlijk heb je straks nog meer te zeggen, wanneer je eerlijk en oprecht bent. Ga zo door!!! Laat je niet vallen en doe vooral en je ogen open en zie wat er om je heen afspeelt en wie doen dat!!!


  Maak melding

 18. Kondremangs……dit bedoel ik al die tijd met…het verleden verklaart het heden……ze hebben niks geleerd v het verleden….daarom zitten we opgescheept met DiDiBri en zijn megabende……30 jaar terug was Boerenveen samen met Rik en Sik Heymans in Miami opgepakt door dezelfde DEA in Miami door vermeende drugszaken……8 jaar brommen en na 4 jaar vrijgelaten wegens goedgedrag.. . en gerehabiliteerd als Stafchef van NL bij terugkomst……nu is bimbo Pres-Com. bij Staatsolie…..dus je ziet dat misdaad loont…..Dino en Muntje zullen hoge posities krijgen…..MITS DiDiBri en zijn moordenaarsbende….jawel moordenaarsbende…het nog voor het zeggen hft in broko pranasi Suriname…. .morgen is het 34 jaar geleden dat 15 mannen zg. op de vlucht zijn neergeschoten…jawel..voorgelezen door DiDiBri himself op de tv…..
  TIME WILL TELL KONDREMANGS!!!

  NOBRUYA


  Maak melding

 19. Misschien een welgemeende tip voor Edmundo Muntslag:
  Zorg ervoor – voordat je die Manhattan gevangenis binnenkomt – eerst een vork (met de steel naar boven) in te slikken. Voorkomen is beter dan genezen.
  Geheid dat niemand zich eraan zal wagen jouw poepertje binnen te dringen vanwege de strategisch positie van de scherpe vorktanden in jouw darmkanaal.


  Maak melding

 20. BEZETENEN Ray, Wiep-Ding en overige LLBB-ers – Laster, Leugen, Bedrog als Bezetenen met de DUBBELE LeBa-VLOEK als STRAF.

  KWAADSPREKERIJ is de DAGELIJKSE STRAF die jullie MOETEN VOEDEN. GEEN enkele GEVANGENIS is daarvoor NODIG. Jullie STRAF is AUTOMATISCH vanwege de DUBBELE LeBa-VLOEK.

  Denk erom LLBB-ers, hoe GROTER de DUBBELE LeBa-VLOEK des te GROTER jullie Lasteren, Liegen en Bedriegen als Bezetenen BEHOORT te zijn.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 21. Nu dat gedrocht van Desi Bouterse nog, die dankzij dit stomme volk zelfs president kon worden, en genoeg zegt betreffende normen en waarden van dit volk.en nudanzij hun afgod mogen kreperen.


  Maak melding

 22. Ik heb niemand over de foto gehoord.Vind er niks aan zo’n sherp lijkt wel het koninklijk huis.Gaat in Suriname het leiderschap van president ook over op de (schoon)zoon?In Suriname is alles mogelijk..gewoon de wetten aanpassen..jammer dat de kroonprins langdurig in Amerika vertoeft dus het grote feest moet nog effe op zich laten wachten(Willem-Alexander/Máxima en Beatrix lijkt me wel copy cat💀)


  Maak melding

 23. @@Do the RIGHT thing!
  BEZETENEN Ray, Wiep-Ding en overige LLBB-ers – Laster, Leugen, Bedrog als Bezetenen met de DUBBELE LeBa-VLOEK als STRAF.

  DtRt!! Ik zal je nu een geheimpje verklappen sukkel!! Ik hou van leba’s, jorka’s en nanga ding KEH KA’S als jij en jou soortgenoten!! en omdat ik zo eerlijk en rechtvaardig ben, durven de bovenstaande Jumbi’s niet eens bij mij in de buurt te komen. Ik heb hen mijn stront laten vreten en pis drinken!! het is nu jou beurt!! Jij mag op de komende feestdagen van bouta, zijn pis drinken en de paarse stront van hem!!!
  Die mapie..ma dubbele Leba vloek is ik weggewaaid door mijn puf windje van mijn achterwerk!!! en is nu bij jou in je kop terecht gekomen, dus luk bung!! Ik hoop dat je geen slapeloze nachten zult hebben!!Ik wens je alvast fijne dagen samen met je soorten en vergeet die paarse stront niet en de pis!!

  Met mij gaat beter dan ooit en het kan haast niet beter!!! Kijk jij maar achter in je onderbroek!! Je heb niet eens toilet papier!! vieze hond!!!

  Onthou de nickname!! Na Wiep mi ey Wiep-Ding takru dagu’s, Jorka’s, Jumbi’s, Barkru’s!!!!!! tteh ding ey yere mi ning, da ding ey bigin scheit in ding bruku!! ding mars ey befi kba!!! ding saka saka’s leki yu!!!

  Go yang bouta mars!!!!

  Nanga palm wi bing go!!


  Maak melding

 24. Zelf mensen die nooit handelen vervoeren of kopen worden van narcotica handel beschuldigd. Ik werd ook gevraagd of ik muntslkag kende ikhem niet. Niet alle berichten kloppen.


  Maak melding

 25. Dat wil ik best geloven maar Suriname heeft geen behoefte aan een dictator.Alle dictators in alle gradaties moeten opzouten.We leven in een democratisch land of is Suriname dat niet meer??


  Maak melding

 26. wat een onzin geen mens is rechtvaardig! Zeker niet in een tijd waarover gezegd is /voospeldis wat slecht is word goed genoemd wat goed is word slecht genoemd gister vernam ik dat mogelijk heel napels moet evacueren!!!! Ook dat is jesus nadat de pous me in de gevangenis van krakow stopte deed ik politie gevangenisvrouw voorspeling 30 doden door aardbeving binnen 10 dagen in perugia italy Dar gebeurde 7 dagen later in december waren ter 15 doden nadat ik de aarde gebood in krakow in beweging gekomen!!!! 13 dagen zonder eten bidende 4 dagen zonder water na ergo zegt ik loop europa in een dag onder de voet gebood ik tijdens 13 daags vasten de aarde in tuurde in beweging te komen wat gebeurde na 10 jaar aardbevingsrust!!!! jesus is de grote Baas mijn vriend in bogata ging alle bussen in voorspelende god gaat colombia oordelen er aardbeving gebeurde 5 maanden later!! in het land van wit dat als ik goed begreep een uso gedoog heeft voor zogenaamde medici doeleinden IK las net een uitleg van chanouka door een messsiaanse jood een verassende overeenkomst met vandaag we staan aan het begin van de zwaarste christenvervolging ooit in de geschiedenis!! niet de moslims jihadi brotherhood maar de elites die een verbond met de duivel hebben gesloten met gevallen–ufo -engelen–antartica ufo aap monsters waar hitler napoleon en vele andere idioten hun inspiratie opdeden


  Maak melding

 27. hoe sterk is iemand wanneer hij/zij met de dood bedreigd word nadat ik 10 gemeenteraadsleden schreef over intimidatie door motorjongens waarop geen brief terug maar 2.5 week later vermeld krant 60 bange politieopperhoofden in barband zich samenwerken tegen de motergroupen iemand die ik tegen kwam uur gepraat –werd ik door hem geschaduwd>??–heeft nu een enkelband Dan weet ik me JC beschermt te zijn Hoe sterk is de corruptie in nederland dan door gevreten dat 60 politieopperhoofden zich bedreigd voelen door motorjongens zich alleen nog weerbaar voelen door ouwe samenwerking tegen de motorbendes als je suriname als een zoon of dochter van nederland mag zien wat kun je dan nog van suriname verwachten als het moederland zijn gezag heeft verloren na mijn gevangenis neming door de pous 3 kerken vernield beefde perugia en rome eerste keer honderd jaar en dreigt heel napels te moeten evacueren het land waar 100000 kinderen vermist zoude zijn gebruikt kinderoffers voor satanaanbidding in HET RK land geen wonder dat koning jesus korte metten maakt met dat RK land en heel napels gaat laten evacueren!!! Dat gaat gebeuren heel rome word bedelkt doo4r lava as!!! rome is niet een godsstad () maar ufo station stad van gevallen engelen kinderoffers satanaanbidding mogelijk begin volgend jaar is rome bedekt met lava als van de napels vulkaan M IJ lijkt het goed als iedereen gaat evacueren anders kunnen er honderd duizenden doden gaan vallen!!! arme maffia stad stad van satan aanbidding en kinderoffers!! Boontje komt om zijn loontje


  Maak melding

 28. in bogota 2 man pistool en knuppels met jongeren 5 maand later 1000 janken samengedreven zouden 150 14 jarigen wit verslaafd gemaakt hebben maar ik geloof dat verhaal niet en internet vermeld dat een iteliaaan er bij betrokken is welke zo machtig is deze vrijuit gaat welke 1450 1500 800000 bijbellezenden christenen heeft vermoord met de beschuldiging kashaar te zijn deze zouden hoofdhandelaars zijn Rome krijgt binnen niet al te lange tijd e§en enorme aardschok yelowstone een enorme uitbarsting die hele wereld 5 maanden duisternis bezorgt Ook indonesie dat de christenburgemeester voor geen enkele normale reden gevangen heeft gezet krijgt meer actieve vulkanen en opnieuw beeft jakarta begin volgend jaar vele dode vulkanen in satanise antichrist landen worden actief


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.