Remy Bonjasky wil vechten tegen Badr Hari

23

Remy Bonjasky wil weer vechten tegen Badr Hari. Dat zei de 40-jarige oud-kickbokser met de bijnaam ‘The Flying Gentleman’ gisteren tijdens het tv-programma Peptalk op Ziggo Sport. Badr en Remy vochten tijdens hun carrières twee keer tegen elkaar. Tweemaal won de in Suriname geboren Bonjasky.

De in Marokko geboren Badr Hari vecht na jaren afwezigheid aanstaande zaterdag weer in Oberhausen tegen Rico Verhoeven. In het tv-programma werd dat gevecht besproken. De presentator vroeg aan Remy Bonjasky wat hij zou doen als Badr hem uitdaagt. “Dan ga ik mijn handschoenen aantrekken”, was de reactie van de oud-kickbokser.

Bonjasky is overtuigd van de winst van Badr zaterdag en als Badr van Rico wint hoopt Bonjasky door de Marokkaanse-Nederlander uitgedaagd te worden.

Bekijk ook:

23 REACTIES

 1. Ach schei toch uit met deze onzin. Bonjasky heeft afscheid genomen van het prof boxen. Ga lekker genieten van andere dingen. Komt op mij over als of hij dit doet voor het geld. Niemand zit ook te wachten op een terugkeer van Hoost. Focus zou moeten zijn op de vlg generatie ned/sur vechters.


  Maak melding

 2. Remy jij hebt en toont niet de gretigheid om een moord te begaan zoals dit in de ogen van Badr te zien is. Bespaar jezelf een grote afgang voor jezelf en je fans.


  Maak melding

 3. Als Remy denkt dat Badr Hari het wint van Verhoeven, dan wil ik hem aanraden om voordat hij Hari tot moes slaat, om er weer helemaal in te komen, hij eerst de reus Verhoeven een pakslaag geeft, na zo’n lange rustperiode heeft hij zo’n oefenpartijtje wel nodig. Verliest Remy van verhoeven (wat hij niet verwacht) dan is het te hopen dat Verhoeven hem genoeg verstand heeft bijgebracht om er verder van af te zien om zich op zijn oude dag niet meer bezig te houden met deze @#€&.


  Maak melding

 4. Het wordt tijd dat een èchte Hollander kampioen blijft,het is geen pietenfestijn.die horen op een ander podium thuis.ze rennen toch naar Surname toe als ze weer eens gewonnen hebben naar hun baas.om te vieren !


  Maak melding

 5. Badr H verliest zaterdag van Rico V.
  Bonjaski weet dit ook wel.
  De wedstrijd zaterdag, is zoals het AD gisteren al berichtte slechts een bijpartij. Wel een top bijpartij, maar bijpartij.
  De wedstrijd, als je ervan houdt, is de wedstrijd tussen
  Niecky Holzken en Cedric Doumbé

  ad.nl/andere-sporten/wedstrijd-tussen-badr-hari-en-rico-verhoeven-is-de-bijpartij~a2ea721d/


  Maak melding

 6. Verhoeven moet gewoon het LICHT uitdoen bij die TYFUS MAROKKAAN, dan ben ik zéér TEVREDEN !!!
  Dan is het gelijk UIT met de OPSCHEPPERIJ vanuit de Noord-Afrikaanse hoek !!!

  Ook Goliath ging ervan uit dat hij onverslaanbaar was maar een steentje uit een eenvoudige slinger deed hem WAGGELEND richting de vlakte gaan………!!!

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 7. @Hugo Chavez, zie je nu wel dat de verdomde zwarten de grootste racisten zijn ? daar kunnen de blanke Hollanders nog een puntje aan zuigen. En helemaal Sylvana Simons met haar te grote gore smoelwerk.


  Maak melding

 8. Aan het individu dat om 12:03 uur gereageerd heeft !

  Mocht het zijn dat u mij bedoelt dan wil ik u vooralsnog BELEEFD vragen om voortaan te letten op de JUISTE schrijfwijze van mijn pseudoniem !
  Het is toch niet zo ingewikkeld ??

  Een vuiltje op uw rechterbrilglas misschien of op beide…????

  Ha det så bra ! CHAVÉZ


  Maak melding

 9. De eerste wedstrijd heeft Remy naar mijn mening absoluut niet gewonnen. Ik heb die partij echt een aantal keren gezien. De tweede keer weten we allemaal wat er gebeurd is. In mijn ogen heeft Badr hem 2 keer gesloopt!! Dat Remy denkt dat wij op deze partij aan het wachten zijn. Nou nee de uitslag is al bekend hij is er al zo lang uit dat Remy deze partij makkelijk verliest


  Maak melding

 10. Anti Piet, waar heb je hier een racistische opmerking gezien?

  Als een Marokkaan voor een Marokkaan, een Surinamer voor een Surinamer en een Nederlander voor een Nederlander kraakt tijdens een bokswedstrijd en een beetje opschept, dan is dat geen racisme, het is hooguit chauvinisme.
  Dat jij het hebt over verdomde zwarten, geeft overduidelijk aan dat jij wel een domme, vuile racist bent, dom omdat alhoewel je duidelijk pro Piet bent (je bent namelijk anti Sylvana) je jezelf anti Piet noemt.


  Maak melding

 11. @Counter

  Ik merk dat er net zoals bij het individu van 12:03 uur bij jou ook aardig wat vuil op je brilglazen zit.

  Wat betreft die CRIMINELE MAROKKAAN heb jij volkomen gelijk dat hij het altijd heeft waargemaakt…….. Ook ONGEOEFENDE personen, zoals clubeigenaren (Koen Everink, Jeroen van den Berg ) worden het LEPLAZERUS geslagen.
  Die CRIMINELE MAROKKAAN heeft het zodanig waargemaakt dat hij de MOORDBRIGADE van de eveneens CRIMINELE Tjetjeense president mag trainen !!!!

  Nogmaals. Wat dat betreft mag wat mij betreft voor ALTIJD het licht uitgaan bij die GRAF TERING MAROKKAAN !!!

  Trevlig kväll ! CHAVÉZ


  Maak melding

 12. Ik had liever RobGay, Parbo, Paraman, Mazda, DTRT, Damsco en hun soorten één voor één in de ring gezien tegen Remie!!

  A tori bo switi!!!


  Maak melding

 13. Wat ik ook heel graag met alle plezier wilde zien, is dat Bouta in de ring zou gaan vechten tegen Badr hari! en de zojuist genoemde bovenstaande als aanhang!!!

  Ik zet € 100,= in op Remie!!!! en met een biertje en een sigaar zit ik in mijn varanda met kachel er naar te kijken!!

  A tori bo spang!!!


  Maak melding

 14. @hugo CHAVES, Patrick Kluivert heeft ook vervelende dingen uitgespookt….. maar was altijd 1 van mijn favoriete spitsen.. Nu is hij zelfs directeur van psg! Ik kijk alleen naar de sportieve prestaties van iemand..


  Maak melding

 15. @Counter

  ” ik kijk alleen naar de sportieve prestaties van iemand ”

  Fijn ! Maar het is wel frappant dat jij het nog NOOIT hebt gehad over de sportieve prestaties van ” DESIDERIUS “, de PAARSE RIOOLRAT, als één van de beste marathonlopers van Suriname midden jaren ‘ 70 ????

  Of zie ik het verkeerd ???

  P.s. hij heeft net als P.Kluivert ook “vervelende” dingen gedaan…… nu is hij zelfs het ” VolkspresidenTJE ” van Suriname.
  Ook een favoriet van jou…..???

  Sov gott ! CHAVÉZ


  Maak melding

 16. Ik hoop dat de beste zal winnen. Kleur is niet van belang, en racisme is het godsgeloof eigen. Dus gelovigen zijn slechte mensen, zoals gewoonlijk dus


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.