Minister bekijkt mobiele trainingfaciliteit

5

Minister Robert Peneux van het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) in Suriname is onder de indruk van de Mobile Technical Vocational Education Centre (Mobile Tvet Center) die Pansa Group of Compagnies NV recentelijk heeft gelanceerd om beroepsgericht onderwijs te stimuleren. Hij heeft Mourino Pansa, directeur van de bedrijvengroep, uitgenodigd om contact op te nemen met het ministerie met het doel een officieel onderwijsinstituut binnen de bedrijvengroep te bewerkstelligen. Pansa Group of Compagnies NV heeft volgens de bewindsman geschiedenis geschreven door een mobiele trainingfaciliteit te ontwerpen die de mogelijkheid biedt tot praktische opleidingen.

Bekijk ook:


5 REACTIES

  1. sep±,res:USAoesÃero lo entiendan esto es para visitar a mi hijo que vive e florida y estudio en la universidad de pelsinvania y tiene nacionalidad norte americana y tine hijos norteamericanos por lo tanto espero una buena respuesta


    Maak melding

  2. Touched by a Child: A Principal’s Story (Paperback)By George Towery Buy new: $15.952 used and new from $13.62 First tagged “parents” by Customer tags: teaching in challenging elementary schools, education, aspiring educators, children s learning, school reform, successful schools, inspiration human interest, parenting, outstanding teachers, school administrators


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.