Leden Surinaams kabinet lusten pedofielen rauw

71

PARAMARIBO, 6 dec – Minstens twee leden van het kabinet Bouterse zouden pedofielen het liefst levend villen. Dit bleek bij de opening van het meldpunt Kinderbescherming Paramaribo Zuid. “Men moet God dankbaar zijn dat ik geen minister ben van Justitie & Politie. Anders waren ze al lang doodgeschoten.”

Dit zei minister Robert Peneux van Onderwijs Wetenschap & Cultuur. ‘Ze’ zijn de zes leden van een pedofiele bende die de politie onlangs heeft gearresteerd. De heren maakten er werk van tienerjongens te lokken en te misbruiken. Peneux vindt een radicale aanpak op zijn plaats. Ook zijn collega Jennifer van Dijk-Silos van Justitie & Politie liet zich niet onbetuigd. Ze wil niet zover gaan als Peneux, maar castreren zou wel moeten kunnen.

Het kan er gewoon niet in dat kinderen seksueel misbruikt worden. In het geval van de bende lijkt opzettelijke besemtting met HIV ook tot de misdaden behoort te hebben. “Het gaat om zieke mensen en we gedogen het jarenlang dat verkrachtingen met de mantel der liefde worden bedekt. Dit is wat me boos maakt en irriteert. Door het opzetten van meldpunten kom je erachter dat in dit land kinderen structureel worden misbruikt”, aldus Van Dijk-Silos.

71 REACTIES

 1. Deze ministers hebben niet in de gaten dat in een land waar de rechters het onmogelijk wordt gemaakt om hun werk zonder angst voor hun baan en leven te verrichten dit soort zaken welig zullen tieren.

  Zie de rechtszaak over de 8 decembermoorden, het niet volgen van de uitspraak in zake de 2 parlementariërs, de grote corruptiezaken etc.

  Ook dit zal een reactie zijn waar niemand iets aan doet. In klein Suriname is heel snel bekend wat er gebeurd, dus nep reactie. Als het niet om ernstig ging zou ik in lachen uitbarsten.

  Denk aan de reacties op van Gajadien van een paar weken geleden!!!!!


  Maak melding

 2. Welkom zo ziet een dictatuur eruit.Het liefst zouden de ndp ministers voor rechters willen spelen en de boel willen executeren want als baasje het kan zonder gestraft te worden moeten zij het toch ook kunnen?Ze kunnen alvast dinootje voorop in de rij plaatsen gevolgd door King koyeba want onder de vrouwen die kinderen van ze hebben moeten zich ook meisjes van 10 en 9 jaar bevinden!Wat gaat Peneux met deze 2 pedofielen willen doen?Maken tot minister van Pedofiel zeker?
  Alles is mogenlijk bij deze ndp regering.Zelfs het onmogenlijkste mag verwacht worden.


  Maak melding

 3. Alle pedofielen … moeten desnoods onder dwang behandeld worden … daarna zonder pardon hen lang
  en veilig … opbergen … ze horen niet thuis in een beschaafde samenleving. Het moet {en} je kind {eren}
  zijn die ze gepakt hebben … afschuwelijk!

  Afschuwelijk vind ik ook de uitspraak van minister Peneux ” men moet God dankbaar zijn dat ik geen minister ben van Justitie & Politie anders waren ze al lang doodgeschoten.”
  Vraag aan minister Peneux …. zou je als je minister van Juspol was …. ook alle HOMOFIELEN …. incluis JEZELF …. doodschieten?

  Afschuwelijk is ook de reactie van minister van Dijk-Silos: ” U wil ze dood, maar ik ben wreder … “.

  Het verbaasd me niet …. beide bewindspersonen komen
  uit de NDP-school …. waar …. doodslag en marteling … onderwezen wordt.

  Ten overvloede: Pedofielen, Verkrachters … moeten na gedwongen … psychisch …. behandeld te zijn … landurig en veilg opgeborgen worden.


  Maak melding

 4. Mensen uit hun bed sleuren en afmaken of brutale wijze is okay vooral als baasje de trekker overhaalt dat is een amnestie award waard.Wat doen de rechters,zijn ze zo bang dat zij niet durven om de uitspraken gedaan door Peneux te veroordelen??!


  Maak melding

 5. Ze zijn leden van de nationale domme pedofielen. Ook zij stemden voor geestelijk en moreel verval op de ndp. Niet alleen moord, roof, doodslag, geweld, vandalisme, drugshandel, wapenhandel, mensensmokkel, prostitutie maar ook dit soort walgelijke praktijken doen het gros der oerdomme paarse debielen, idioten, dwazen en zombies die op een lijder hebben gestemd vol van onrecht. Topje van de ijsberg en Poeneux moet zijn mond houden want…….ook Assdin…………ennne ook….sma sabie


  Maak melding

 6. Domme uitspraken van domme ministers.

  Nog voordat een rechter uitspraak heeft gedaan zijn de verdachten al veroordeeld. Suriname kent trias politica toch ?


  Maak melding

 7. Silos geen grote mond opzetten.
  Wij willen daden zien.
  Jij blaft als een loophondje die loops is sinds je benoeming.
  Echter heb je nog steeds niets gedaan.
  Criminaliteit corrupte politie agenten.
  Corruptie regeringsleiders.


  Maak melding

 8. Deze twee mensen zijn even vergeten wie hun baas is en wat hij allemaal gedaan heeft.

  Robert Peneux waarom zorg je er niet voor dat er meer pedagogen op die scholen komen voor extra begeleiding???

  Silos, ik zou maar een toontje lager zingen en ervoor zorgen om de harde criminaliteit maar eens goed aan te pakken.

  pedofilie, hoeren, verkrachters, homo’s en lesbische handelingen is iets wat al jaar en dag bestaat. Je kan dit probleem nooit voor 100% oplossen.

  Peneux, ik zou maar nagaan hoe de ouders van tegenwoordig hun kinderen opvoeden en zie maar de dans van nu op de muziek tonen zoals die van Aptijt.

  Wat denkt men van vervallen waarde en normen die zelfs Bouterse niet kan geven aan het volk????

  ARROGANTIE ten top


  Maak melding

 9. Silos gaat te veel bij Ome D home made soepoes nuttigen.
  In het begin van haar ministerschap werd er zoveel geroepen.
  Ai boy a kong papa.
  Sari tori


  Maak melding

 10. Erg triest als een minister zo’n gedraging vertoond, althans uitspraak als een autoriteit zijnde gaat doen. Ik ben erg benieuwd wat zij over de rovers en verkrachters die in de hels van de nacht mensen beroven en soms ook verkrachten. Ik zie een reactie tegemoet


  Maak melding

 11. Hoe dan ook, als de gescheiden machten zich over en weer teveel met elkaars werk bemoeien, kan het evenwicht in de rechtsstaat verloren gaan. Dat kan nooit de bedoeling zijn.

  Nu is de rechtstaat in Suriname toch al ernstig aangetast door interveniering van Bouterse in een lopende rechtszaak. Notabene een zaak waarbij hij zelf hoofdverdachte is.

  Suriname pretendeert een democratische rechtstaat. De uitspraken van Peneux en Silos staan haaks met op het model. Iedere zelfrespecterende bewindspersoon zou excuus maken of aftreden.

  Schenden trias politica kan gevolgen hebben voor de rechtzaak tegen deze pedo’s. Immers ze zijn nu al veroordeeld door de ministers. Hoe stom kan je zijn. Kan bestaat dat de zaak niet ontvankelijk wordt verklaard.


  Maak melding

 12. Dit valt onder de noemer moreel verval.anderen kunnen ongestoord hun gang gaan .er word aanstoot genomen hier aan .iemand (minister enz)mag miljoenen stelen van de staat en gaat vrij uit.DE kleine man steelt wat eten om zijn honger te stillen(wat ook niet goed te praten is) en gaat voor jaren de bak in zolang wij klasse justitie in suriname hebben gaann deze dingens gebeuren.vraagje wat weegt het zwaarst moorden of pedofilie


  Maak melding

 13. Dit is weer een stukje onmacht en niet willen ingrijpen. Deze situatie is toch allang bekend, Wordt er controle gehouden op de verschillende massage salons?? wie zijn de werkers daar????Pas als er iets gebeurt wordt er van de hooge toeren afgeblzen, wat doen de dna leden, alleen maar geld verdienen. Zie wat ze zich weer toebedeeld hebben met de kerstvierng.Kan dat niet uit eigenzak bedaald worden. armenaar kriijgt srd. 100.00 pres. 125.000.00 voor wie gaat hij het gebruiken???????????????


  Maak melding

 14. Degene die deze 2 hypocrieten moeten doodschieten, zijn die moordenaars van de jaren 80 en van de binnenlandse oorlog, nu weten ze in ėėn keer wel wat te doen bij een ernstig vergrijp,stelletje huichelaars,ze zijn lid van een criminele organisatie, die zoveel op hun kerfstok hebben, dat ze al jaren achter slot en grendel hadden moeten zitten, en nu proberen deze 2 hypocrieten de wereld te verbeteren.


  Maak melding

 15. Wie ook wat gedaan heft, volgens de regels van het wetboek van strafrecht en strafvordering handelen. Wij zijn in een geciviliseerde samenleving. Uitspraken als castreren en doodschieten passen niet in een democratie als de onze. Laat de dader(s) uitleg geven waarom deze handeling> Mischien zijn zij zelf in het verleden slachtoffer van …. geworden. Bewindslieden, watch your tong!!!


  Maak melding

 16. Als ik dit lees wordt ik ziedend over wat er in dit sobere tijden nog afspeelt Potverdikkie en dikke (FATU KO RO)irriteert eraan en ook ziedend in plaatst dat ze gaat torpederen!


  Maak melding

 17. De baas van deze twee primitievelingen gaf alle Surinaamse pedofielen het goede voorbeeld toen hij een minderjarig meisje begluurde, schuurde en nog net niet besprong bij de tonen van ‘a guyaba e lolo’ en toen hoorden we deze twee hypocrieten niet, toen vuurden ze waarschijnlijk hun baasje, terwijl ze zichzelf betasten, langs de zijlijn aan.

  Pedofielen verdienen onder alle omstandigheden straf, maar niet zoals de cartoon figuren Dora en Shrek dat willen, we leven nog niet in een land zonder recht en wet, wat deze twee idioten eigendunkelijk willen doen met verdachten, zal van Suriname in één klap een dictatuur van de ergste soort maken, door het al in gang gezette levenswerk van hun baas te completeren.


  Maak melding

 18. @ Beste Mul.

  Je hebt goede streven ; maar homo´s en pedofielen zijn niet te genezen, ze vallen vroeg of laat in de herhaling.
  Ze hebben een kronkel in hun hersenen die niet eruit te halen valt, ook niet via psychische behandeling. Het enigste wat bij deze lieden werkt is chemische Castreren, dan is hun penis letterlijk en figuurlijk een lul die niet meer werkt.
  Levenslang opbergen kost de belasting betalers maar geld, en de kans dat ze dat in gevangenis vermoord worden, is heel groot. Over de uitspraken van de twee bewindslieden til ik niet zo zwaar, (want waar de hersenen ontbreekt, wordt vaak geweld gebruikt ) en dat hebben ze van hun baasje geleerd.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 19. @ Pinto

  Als ik goed heb gelezen, zijn de meeste mensen die reageren tegen pedofielen, wat bedoel je dan met zo zie je maar weer, hoeveel pedo op deze forum zitten ?
  En wat bedoel je met sranang mang lagi ?
  Ik ben benieuwd wat je antwoord hierop is !

  Jacko


  Maak melding

 20. JZwartmans, je kan/mag pedofielen en homofielen niet op één hoop gooien, pedofielen, waarvan bewezen is dat ze zich aan pedofiely hebben schuldig gemaakt en veroordeeld zijn door een rechter, zou men van mij chemisch mogen castreren, net als hetrofielen die vrouwen verkrachten, maar niemand heeft het recht zich te bemoeien met wat twee volwassen homofielen, met wederzijds goedvinden, met elkaar willen doen in besloten kring, als je vindt dat dat mag, dan moeten/mogen we elke man die met goedvinden van een vrouw met haar naar bed gaat, meteen ook chemisch castreren, zodat hij voortaan ook met een slappe lul door het leven moet gaan.


  Maak melding

 21. Een VOORSPOEDIGE dag aan de RECHTGEAARDE Surinamers.

  Een heel ONSTUIMIGE dag aan alle LLBB-ers – Lasteren, Liegen en Bedriegen als Bezetenen ofwel SCHEPSELS met de DUBBELE LeBa-VLOEK.

  De SURINAAMSE MINISTERS laten heel DUIDELIJK hun MISNOEGEN blijken omtrent het OVERWAAIEN en VERVUILEN van de Surinaamse gemeenschap met ONFATSOENLIJKHEDEN/SMEERLAPPERIJ afkomstig uit HOLLAND.

  Deze SCHEPSELS met hun DUBBELE LeBa-VLOEK als STRAF, zouden de ALLERLAATSTE moeten zijn die ONZE MINISTERS durven aan te spreken op hun UITLATINGEN.

  Afgezien daarvan, wat zou men ANDERS moeten VERWACHTEN van deze veelkoppige MONSTERS die VERVLOEKT zijn te Lasteren, Liegen en Bedriegen als Bezetenen.

  De SPLINTER in de OGEN van de MINISTERS -, maar niet de BALK in de eigen OGEN van de LLBB-ers zien.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 22. @ Francepane

  Misschien heb ik me zelf verkeerd uitgedrukt, ik heb niks tegen homo´s, maar wel tegen pedo´s. Een gezonde kerel die met een vrouw naar bed gaat juich ik toe, en vooral als de vrouw ermee toestemt is helemaal in orde !

  Jacko


  Maak melding

 23. @ Do the Right thing !

  Ik weet niet hoe oud U / jij bent, maar naar ik weet pedofiele
  bestaat al sinds de mensheid bestaat. En als U/ jij het vindt dat het uit Holland is overgewaaid dan moet ik U helaas /jou voor gek verklaren.

  Sari tori

  Jacko.


  Maak melding

 24. Begrijpend lezen is voor velen nog steeds moeilijk.
  Ze lezen A, maar begrijpen Niks ervan. Pinto laat dat bij dit bericht duidelijk blijken.
  Of zoals ene Snee chi die mij ergens beschuldigt een geslepen tong te hebben.
  Heb te doen met dit soort figuren.


  Maak melding

 25. Het is allemaal de schuld van Nederland. Toch houden ze maar al te graag hun handen op bij Nederland.

  Do the right thing brult alleen maar dat pedofilie, homoseksualiteit zijn overgewaaid naar Suriname.
  Het wil maar niet tot zijn hersens dringen dat pedofilie en homoseksualiteit aangeboren zijn.

  Pedofiele is met medicijnen te onderdrukken, maar veel pedofielen gebruiken de medicijnen niet. Neen, ze maken liever kinderen geestelijk kapot.
  Daarom ben ik voorstaander om pedofielen te verbannen naar een gesloten oord. Ze mogen ze nooit meer terugkeren in de maatschappij waar kinderen een geborgen leven horen te leiden.
  Er zijn pedofielen die zich verschuilen achter het feit dat ze zelf als kind zijn misbruikt. Dat is geen reden om dan zelf kinderen te misbruiken.


  Maak melding

 26. Minister van pedofiel 😂 niet om te lachen maar ze beginnen dus nu eindelijk met achterstallig onderhoud begrijp ik hebben ze geld er voor?? Of eerst ff lenen hoop op grondige actie Anders binnen 10 jaar aids epidemie onder klein bevolking


  Maak melding

 27. Als het nog niet duidelijk is het onmogelijke is mogelijk in bananen republiek in nickerie zijn er een aantal pedagogen afgestudeerd de opzet van deze crime regering is om het volk onder ontwikkeld te houden en het is ze aardig gelukt timide volk zo baasje zo volk


  Maak melding

 28. Het hele volk is zo uit gemoord op het lange lijsje komt er nu bij bewuste aids verspreiders surinamers zijn hartdragend dus risico is zeer groot


  Maak melding

 29. Onze regeerders lusten niet alleen pedofielen rauw, ook van het geld uit onze staatskas lusten ze pap; ze hebben nu bedacht dat de ministers samen een bedrag van SRD 850.000, de vicepresident SRD 75.000 en de president een bedrag van SRD 125.000 mag ontvangen om op ‘bescheiden’ manier Kerst te vieren met Kerstkalkoen, rode wijn en gold label whiskey. En omdat de president van zijn mensen houdt en niet alleen aan zichzelf en zijn @#€&likkers denkt, krijgen alle personeelsleden van de ministeries BELASTINGVRIJ een bedrag van SRD 100 om ook een kerstkolibrie met alles erop en eraan aan te schaffen.


  Maak melding

 30. Suriname heeft geen Jury recht zaak. Zo de ministers kunnen het publiek en de toekomstige jury leden niet beinvloeden. Maar ze moeten hun wafel dicht houden en hun commentaren bewaren tot na het vonnis is uitgesproken.

  Doden en castreren ze moeten het van baasje gehoord hebben. Ministers waar blijft de mensenrechten?


  Maak melding

 31. Je heb boelers en boelers een verader van eigen volk zie ik als een echte boeler of mensen die zich beter willen voor doen dan de ander terwijl hun mond er mee vol zit pedofilie/verkrachters dan doe je de wrong things of met een robberen boodje proberen telkens de dans te ontspringen ook bij eb


  Maak melding

 32. @tunggak,

  Maar hoe dan als de inmiddels in opleiding en over een aan tal jaren afgestudeerde Boelers Bsc. Dino en Bsc.Muntslag terug zijn in Suriname.


  Maak melding

 33. Het is me opgevallen dat velen het verschil niet kennen tussen pedofilie en pedoseksuelen. In het dagelijks taalgebruik is pedofilie bijna gelijkgesteld met alle vormen van kindermisbruik.Voor de WHO en de gezondheidsautoriteiten is pedofilie een psychische stoornis.In seksuologisch opzicht is er een verschil tussen pedofilie (psychische stoornis) en pedoseksualiteit (aanduiding van het misbruikgedrag).

  Pedofilie is dus een seksuo-psychiatrische diagnose die betekent dat iemand een intense seksuele aantrekking tot kinderen heeft. Het is mogelijk om aan deze aantrekking te lijden en toch geen seksuele feiten/daden met kinderen te plegen. Bij pedoseksualiteit gaat de dader over tot het plegen van seksuele handelingen. Een handeling is “pedoseksueel”, indien het om strafbare feiten/ seksuele handelingen op kinderen gaat.

  Men kan een samenleving beschermen tegen het gedrag van pedoseksuelen door hen te verbannen uit gemeenschap door hen langdurig op te sluiten. Zij zouden bijvoorbeeld in een strafkamp in Siberië levenslang moeten worden opgesloten. Tegen personen met pedofiele neigingen(mensen die zich aangetrokken voelen tot kinderen maar die niet overgaan tot seksuele handelingen met kinderen) kan de samenleving alleen door medicatie en therapie erger voorkomen,


  Maak melding

 34. Wat een wild westen is het in Su.

  Hij zou ze hebben dood geschoten zegt Minister Peneux.
  Dit zou een Nederlandse minister NOOIT hebben gezegd. M.i. zegt dit genoeg over hun gedrag naar anderen. dit soort figuren zijn criminelen en horen niet in de politiek.


  Maak melding

 35. Sorry voor mijn vraag, maar is die minister Peneux, die al die boelers wil vermoorden, een boeler of niet?
  Hij komt een beetje boelerachtig op mij over. In Nederland is er een gezegde dat luidt: potenrammers zijn latente poten.


  Maak melding

 36. @ John

  Niet Penuex alleen is een b……..r, op het kabinet van Master Killer Bouterse lopen een aantal b ……. rs en v …..rs rond …. denk aan … Bbrug …. opa N…. van Krasnapolsky
  and the Master himself … de pedofiele schuurder.


  Maak melding

 37. @Ray

  JIJ HEBT HIEROP WEER EEN FLAPDROL MENING,..GEEF AAN WAT ER MET DEZE DUIVELS MOET GEBEUREN DAN,..I PV DAT EEUWIG DURENDE GEBRABBEL VAN JOU,…AANGEBRANDE PANNENKOEK !


  Maak melding

 38. J Zwartman en Franchepane, kennis moet men delen. Ik deel mijn kennis ook met de marginalen van het Front zodat julie niveau omhoog kan. Ik breng beschaving naar jullie het Front gepeupel…….Slik het,… slik het, …..en stik er niet in!


  Maak melding

 39. Robg@
  Daar is jou paarse familie ook goed in ,in delen kennis ,denk maar aan goud deals olie deals bauxit huizen bouw zoet water export, jullie verkopen alles ,als je er maar niet voor hoeft te werken, Julie hebben het woord lui uit gevonden.
  Nieuw Surinaams woordenboek ,ik hebt het gelezen,tot mijn verbijstering zijn alle werkwoorden weg gelaten. Het begin koud te worden in A Amsterdam,ik zou overwinteren in suribabwe


  Maak melding

 40. Robg@
  Je bent weer aan het kopiëren en plakken uit Google artikelen.
  Zo slim ben jij niet ,het is niet jou stijl van schrijven basta.
  Posting 10.24


  Maak melding

 41. @ ROB G ,…
  HEEL GOEIE ANALYSE ,ROB ..MAAR DIE DOMBO`S HIER SNAPPEN ER GEEN SNARS VAN DE HELE UITLEG,..DING MANG NIVEAU LAGGIE TOCH.,..ANDERS ZOUDEN ZIJ HUN MOND HOUDEN,EN NIKS ZEGGEN,..MAAR HET ZIJN ZULKE EEZELS,DAT ZIJ HUN STOMMITEIT ONBEWUST BLOOT LEGGEN DOOR HUN IDIOTE PANNENKOEKEN REACTIES.OP ROB G. JE BENT GOED BEZIG ROB,..NO SPANG JOE EDE NANGA DING DONG KAW BOERIEKIE !..ALA ….JZwartmans.


  Maak melding

 42. @Damsco, we must teach these Front fools. Ze snappen er geen gepofte aardappel met roomkaas van. Deze Front figuren maken zich onvergeeflijk belachelijk, zoals de totaal geschifte Waarheid en de voor alles ongeschikte Franchepane.


  Maak melding

 43. @ RobG

  Allereerst bedankt dat je, je kennis wilt delen ; maar begint bij Damsco want, naar het schijnt heeft hij het harder nodig dan iemand anders op het forum ! Gemakshalve laat ik je weten dat ik niet verbonden bent aan welke politieke partij dan ook !
  Hou men ten goede; ik heb geen hekel aan jou persoonlijk als mens, maar aan de manier hoe jij je profileer op deze forum. Alles wat krom is ; praat je recht vooral als het om je baasje gaat.

  @ Damsco

  Van jou kan ik helemaal niet boos worden ; ik heb liever dat je mij beledigt, dan iemand anders met een stel goede hersens. ´´ Een ding weet ik zeker, je kan zo aangever worden bij André van Duijn show ´´ nu hebben we al zo veel lol met je, laatstaan als op TV zou komen.
  Ik doe je na ; jij vierkante pannenkoek en lange oliebol.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 44. ALs je weet dat je hiv besmet ben en je gaat ook nog kinderen misbruiken is zo misdadig , ik heb er geen woorden voor.
  Ze moeten nooit meer vrij komen deze misdadigers.
  De ouders zullen kapot zijn van verdriet.
  Sinds jaar en dag staan dikke auto,s met geblindeerde ramen bij de grootte markt kinderen te lokken.
  Zag het met eigen ogen.
  Smeerlappen..


  Maak melding

 45. Wel kijk eens aan dames en heren!! de Pedo’s op waterkant geven hun opgepakte pedo-broeders ruggensteun! De pedo op waterkant zijn verbolgen dat hun broeders zijn opgepakt voor het misbruiken van kinderen en willen dat hun broeders zo snel mogelijk worden vrijgelaten. Want pedo’s die kinderen misbruiken zijn kinderenvriendjes vergeleken met de regering Bouterse volgens de reacties van de waterkant pedo’s. Leuker kunnen we dit shit niet maken!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.