Roué Verveer krijgt eigen ‘Walk of Fame’-tegel

0

De Surinaams-Nederlandse comedian Roué Verveer heeft gisteren een eigen ‘Walk of Fame’-tegel gekregen bij Het Musiater in Zevenaar. Verveer stond gisteravond op de planken van het theater met zijn voorstelling ‘Op het laatste moment’. Voorafgaand vond er een kleine ceremonie plaats waarbij de tegel door de in Suriname geboren Verveer werd onthuld.

“Er is niet voor niets voor Roué Verveer gekozen”, meldt het Zevenaarse theater. “Roué Verveer is al jaren een vaste en geliefde artiest van Kunstwerk! Het Musiater. Met zijn enthousiaste speelstijl, improvisatietalent en charisma presteert hij het telkens weer om volle zalen de avond van hun leven te bezorgen” aldus meldt De Gelderlander.

Eerder kregen ook Jon van Eerd, Karin Bloemen en Hans Kazàn een eigen tegel van het theater.

Bekijk ook: