Suriname ook op MISTER Supranational Verkiezing

13

Suriname heeft gisteren met spanning naar de Miss Supranational Verkiezing in Polen zitten kijken. Daar zagen vele landgenoten hoe Jaleesa Pigot derde werd in de finale. Maar het is nog niet afgelopen, want Suriname doet ook mee aan de MISTER Supranational Verkiezing. Het contest wordt dit jaar voor de eerste keer gehouden en vindt vandaag (3 december) in Polen plaats. Suriname wordt door Roché Kioe-A-Sen vertegenwoordigd(FOTO).

“We kennen de Miss Supranational verkiezing waar de winnares van Miss Tropical Beauties Suriname ons land vertegenwoordigde. Als nationale organisatie vonden wij het een uitdaging om mee te doen aan de 1e editie van Mister Supranational. Het is nu dus compleet, we sturen een Miss en Mister Supranational Suriname naar deze grote Grand Slam pageant”, vertelde Jermain Tjin A Koeng van Tropical Beauties Suriname (TBS).

Roché Kioe-A-Sen is 19 en is student van de Scholengemeenschap Tamanredjo. Voor hem is dit een eer om de eerste Mister in de geschiedenis te zijn die Suriname internationaal zal vertegenwoordigen. Roché werd tijdens de introductie avond van de contestanten van Miss Tropical Beauties Suriname 2016 gekozen tot Mister FB Suriname 2016. Deze uitverkiezing heeft ertoe geleid dat hij nu in Polen mag staan.

Bekijk ook:


13 REACTIES

 1. Zucht ,zucht,zucht,
  Gekend te worden in de geschiedenis als eerste Mister….
  Ja he,iemand is hem voor…Hij heeft de vloek gekend te worden als de eerste amnestie lijder,
  Ga real werk doen Roche,morgen zijn we de miss en mister vergeten…


  Maak melding

 2. Ray jij vieze hond wat heeft Bouterse hiermee te maken. Je gedraagt je als imbeciel dat dwars door een porseleinenkast loopt. Schaamteloos boor je onschuldige mensen de grond in. Deze jongen heeft ambities op gebied van modellen werk en daar is niks mis mee.


  Maak melding

 3. Parbo, ik zie nergens dat Ray Bouterse zijn naam genoemd heeft. Dat jij in het warrig verhaal Bouterse herkend hebt, ligt aan jou en niet aan Ray.


  Maak melding

 4. Begrijpend lezen is een kunst. Ga de posting van Ray nog een keer lezen. Indirect verwijst hij naar Bouterse. Het woord amnestie komt niet zomaar uit de lucht vallen.


  Maak melding

 5. Volk stemming houden met toezicht van de VN dan ook deze oerdome paars rovers bende voor altijd verbannen uit suriname gegroet ons suriname


  Maak melding

 6. @Franchepane
  Thanks Brother,

  @Parbo
  Zo,.jij weet bliksemsgoed wie de amnestie lijder is!
  Zijn naam hoeft niet genoemd te worden ,goed dat je dit weet,paarse stront!
  Hij wilde geschiedenis maken nu ja werteldwijd maakt hij geschiedenis..hij pijkt
  met zijn kop aan top van internationale Wanted lijsten.! Hij maakte geschiedenis voor al wat strafbaar is en leeft als een kluizenaar.Het IMF heeft van hem overgenomen,zij maken de beslissingen en geven bevelen uit die de kluizenaar ,internationale bedelaar bouta,moet volgen en durft geen tegenstand te bieden.Wie moeten wij net INF dossier gaan vragen?!Je baasje maakt geschiedenis voor all the wrong reasons!!!
  Iedereen in Suriname wil geschiedenis schrijven zonder voor land en volk te hoeven te strijden.Ga echte werk doen als je geschiedenis wil maken!!


  Maak melding

 7. Parbo, is er in de hele menselijke geschiedenis maar één massamoordenaar geweest die amnestie afgedwongen heeft bij zijn gatlikkers? Alleen in dat geval hadden we met zekerheid kunnen weten dat Ray het over jouw idool had. Als ik ervan overtuigd was dat mijn idool (heb ik overigens niet) niets had uitgevreten dat niet door de beugel kan, dan had ik hem aangeraden geen amnestie te aanvaarden, dan zouden wij bij het lezen van het woord amnestie niet automatisch aan hem, maar aan andere staatshoofden zoals Hitler en Idi Amin kunnen denken, want dat lijkt me typisch iets waar zij voor in aanmerking zouden willen komen.


  Maak melding

 8. @Ray
  Zucht ,zucht,zucht,
  Gekend te worden in de geschiedenis als eerste Mister….
  Ja he,iemand is hem voor…Hij heeft de vloek gekend te worden als de eerste amnestie lijder,
  Ga real werk doen Roche,morgen zijn we de miss en mister vergeten…
  \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
  UILSKUIKEN RAY,LIJDT AAN EEN BOUTERSE SYNDROOM HIJ LOOPT OOK OVERDAG OOK AL MET ZICHZELF TE PRATEN,..TJE POTIE.


  Maak melding

 9. Geef mijn portie maar aan fikkie daar..aids verspreiders kleine bevolking binnen 10 jaar groot deel besmet onder deze omstandigheden dom denkkende volks vertegen woordigers bedelend rachistisch volks veraderds volk dat zich laat misleiden voor een feesje 100srd stukje land gebakken beloftes de volks vertegenwoordigers eten 3/4 en met de resterende 1/4 houd men labiel volk zoet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.