Su Aid start sms-inzamelingsactie

10

De Stichting Su Aid is vrijdag gestart met een sms-inzamelingsactie voor ministens negen sociale instellingen in Suriname. Ze streeft ernaar om een miljoen Surinaamse dollars in te zamelen. Met de ondersteuning van de samenleving hoopt de stichting dit bedrag op 23 december aanstaande in kas te hebben.

Bekijk ook:

10 REACTIES

 1. Dank u bezoekers van waterkant voor jullie ergenissen(heb ik ook) ik lig dubbel van de lach na lezen van reacties en sta ook perplex van harteloze kronkel(parbo)ook van de beheerder(wwaarheid doet pijn)heel erg goed van de bevolking om geld onder elkaar te verzamelen want van paars kom je niet klaar onder deze REGERING zzal men moeten boycotten van uit buiteland anders blijft het een vicieuze circel postbedrijf/SLM plat misschien gaat de regering nu in eigen zak na feesten hoop dat vakantie gangers er bewust van worden dat man de situatie in stand houden door gelden uit te geven aan su


  Maak melding

 2. Op de foto zijn er enkele handlangers van de bouta bende. Dus de hulp zal niet op de juiste plaats terecht komen. Doekhie, bouta, Ramon gaan er van profiteren, terwijl ze corruptie stimuleren.


  Maak melding

 3. 3 palets aan verpakt cadeaus en nog zoveel meer hier in ned uitgedeeld want onder deze bewind is het steun aan bouta en rampzalige VOLKSVERTEGENWOORDIGERS een Lange bere film


  Maak melding

 4. Begi baka!! Na soso bedelaars in Suriname!! Suriname omdopen in Bedelland!!!

  Bij de pakkettendiensten moet je de pakketten voor Suriname eens zien!!!! Vol, vol en nog eens vol!!!! een mevrouw zei, Ik moet sturen!!! oo zei ik!! en dat hebben zij zelf gecreëerd!!
  Ik dacht dat alleen dood, is MOETEN!!!!!

  Ach ja!! Ik heb ook twee pakketten verstuurd!! vandaag nog!!!! voor mijn hongerige en arme SUUS!! alleen moeten zij geen grote mond opzetten en sabi man spelen, anders gaat geen hol naar toe!!! Want zo zijn velen!!! Ik kan mensen hele dag niet zien gapen en lucht happen door honger!!!! Zie je hoe ver de Kakkerlak hun heeft gekregen, maar goed!! GOD slaapt niet!!!

  GADO DE WI FESI MAN, HERI LIBI TE NA DEDE!!!!!

  GOD ZIJ MET ONS SU!!


  Maak melding

 5. In deze crisistijden denken ze even 1 miljoen srd te kunnen ophalen bij het arme volk???? Ga het liever bij bouta en friends zoeken die hebben genoeg gestolen!!!


  Maak melding

 6. Als van de 500.000 mensen nog 100.000 kunnen geven dan kunnen ze ieder 10 srds geven om 1 miljoensrds te collecteren. Als daarvan 50.000 niet kunnen geven kunnen de winst gevende bedrijven in springen die de gift als bedrijfskosten kunnen aftrekken.

  Vergeet ook niet een een donatie van de Plesidenr van Suriname te vragen. Beter nog aan alle ministers een donatie te vragen. Oja ook van de regerings adviseurs!
  Nou hebben we een miljoen.


  Maak melding

 7. Goedzo Su Aid! Vorigjaar had ik niet bijgedragen omdat ik t niet vertrouwde, maar de beelden op tv spraken voor zich. Ze hebben heel veel gedaan voor kwetsbare groepen. Dus heb ik ze dit jaar wel ondersteund. 1.40 srd minder aan beltegoed maakt mij absoluut niet arm.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.