Damaru daagt Hip Hop Nederland uit

3

Damaru daagt met zijn nieuwe song ‘Made in Suriname’ de Nederlandse Hip Hop scene uit. Met het lied wil de populaire zanger aantonen dat Surinaamse artiesten op muziekgebied helemaal niet onder doen voor de Nederlandse.

De King of Love Songs heeft een voorproefje van ‘Made in Suriname’ gegeven in de 101Barz Zomersessie en nu is de tijd volgens hem rijp om hem te lanceren. Rappers Donavey, Otje en Shaq leveren ook een bijdrage aan zijn song. Het nummer wordt ook in Nederland gelanceerd via de radio zender FUNX.

Damaru zegt dat hij met een bijzonder album gaat uitkomen. Het album dat de titel ‘The Buren’ meekrijgt zal 10 nummers bevatten. Dino Canterburg, zoals hij officieel heet, timmert al 10 jaar aan de weg in Surinaamse muziekwereld.

Bekijk ook:


3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.