Pedofiele bende in Suriname richt pijlen op jongens

43

PARAMARIBO, 2 nov – Het Korps Politie Suriname, KPS, heeft zes pedofiele mannen gearresteerd. De zes maken deel uit van een bende, die het gemunt heeft op tienerjongens. Er wordt onder meer met geld gelonkt via voornamelijk Facebook.

De heren gebruiken valse accounts en doen zich voor als kapitaalkrachtig en invloedrijk. De jongens worden uiteindelijk seksueel misbruikt. Ook lijkt er sprake van opzettelijke besmetting met HIV. Een slachtoffer moest prosititueren om gekregen geld terug te betalen. “Zo is deze zaak aan het rollen gebracht”, zegt Judith Dragtenstein, hoofd Mensenhandel van het KPS, tegenover de Ware Tijd.

Het ingezette politieonderzoek loopt al ongeveer twee maanden. De politie vindt dat ouders hun kroost beter moeten informeren over de risico’s online. “Een Facebook-friend is geen friend. Niet alles wat op Facebook staat, is waar; driekwart van de mensen liegt gewoon”, zegt Dragtenstein. Ze vindt het ook fout dat meer op meisjes gelet wordt: “Ook met de jongens moeten we praten.”

Bekijk ook:


43 REACTIES

 1. Mr. Singh,

  en waarom wordt de moordenaar van kinderen en baby’s in Moiwana niet opgesloten, maar beloont met het presidentschap ??…Leg mij dat maar uit.


  Maak melding

 2. Mevr dragtenstein er word veel gehandeld in mensen dat weet u ook ga naar de nightclubs daar is de ergste wie er achter zit rarara het blijft een raadsel


  Maak melding

 3. En dan zijn er nog bij die durven te roeptoeteren dat dit in Suriname niet gebeurd en gelijkertijd het vingertje naar NL wijzen!
  Keihard aanpakken dat gespuis.


  Maak melding

 4. Ja, dit krijg je als een ieder door de economische malaise moet haan hosselen. En als je dat onder de aandacht van onze geweldige president brengt wordt hij boos. Hij heeft voor deze ellende gezorgd. Die klootzak. God gaat hem ooit straffen.


  Maak melding

 5. Pedo´s Homo´s Lesbo´s hebben geen kleur ; en ook niet gebonden aan nationaliteit . Maar ik dacht dat er in Su weinig Go go man waren, want men wijst vaak naar de Hollanders. Ik ben volkomen eens met Astaman en Diana.

  @ Ray

  De huidige regering is niet schuldig, (NDP) evenmin het Front, Go- go mang hebben we altijd gehad.
  Dus ga niemand de schuld geven,het heeft niks te maken met de huidige economische situatie.
  Deze soort mensen moeten ze chemisch castreren,en dan hebben ze niks meer aan hun blaas instrument !!!

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. Aldus onze droeftoeter uit de polder. Je hebt werkelijk een obsessie voor Bouterse. Volgens mij heb je te lang met je snufferd in de massala pot gezeten.


  Maak melding

 7. Iemand opzettelijk met hiv besmetten moet extra straf opleveren voor de dader. Homo zijn is voor wat het is. Maar een teenagers’ anus en rectum letsel toebrengen is een misdaad dat streng gestraft moet worden. Extra straf om hun te lokken met geldelijke beloning. De slechte economische situatie maken de jongens nog happiger voor het geld. Wie verantwoordelijk is voor de slechte economie weet nu wel iedereen.


  Maak melding

 8. De President heeft misschien wel het eea op zijn kerfstok, maar om hem de schuld te geven van perverse gevoelens en daden van individuen dat slaat ook nergens op.
  Trouwens er is een verschil tussen homo en pedosexueel.
  Tenslotte ik ben geen Bouta fan(dit voor de mensen die hun gal willen spuwen)


  Maak melding

 9. Precies om deze redenen ben ik voor uitvoering vd doodstraf. Ophangen, kogel of injecties het maakt niks uit. Desnoods gaan ze levend door de gehaktmolen. Opruimen deze viezerikken.


  Maak melding

 10. Linda ff verder dan je neus denken als er GEEN structueel/sociale/humaniteit/controle aanwezig is in een gemeenschap de schaapsherder zijn lammeren niet goed in kaart brengt…??allemaal mede verantwoord….het is nu een duidelijk zaak


  Maak melding

 11. Ray zoals je weet is het een vreselijke enge Lange lijst ontstaan door ondeskundigheid van eeconomie/sociaal/humaan/en ga zo door van paramaribo tot ….EN alle dorpjes er tussen van meren tot rivieren enz..gevaarlijk situatie ongecoordineerde situaties hele jaar door loslopend wild zonder visie kinderen naaien kinderen ouderen naaien kinderen volwassen naaien elkaar in de oren en hersens het is en blijft een vicieuze circel onder deze labiele onbewuste medogenloze gecreerde kleine bevolking ..Men doet alles achterste voren accepteerd geen hulp van buiten af alleen geld maar geen kennis..water naar zee dragen duzz..zelfs dat verkopen ze aan het buiten land er zijn veel deskundigen ook onder de surinaamse roots die structuur kunnen toevoegen in samenwerking en solidariteit maar de waarheid is..CORUPTIE EN DEKKING ERVAN dus einde oefening het volk en land gaat ten onder onder dit bewind zelfs de duivel zegt:dit volk heeft mij overtroffen en blijven mij overtreffen De allermachtige heeft benen gegeven om te staan vleugels om te vliegen Dus met alleen Bidden bedelen en schulden is een keus


  Maak melding

 12. Het zijn de GENEUGTEN vanuit het land waar LLBB-ers – Laster Leugen en Bedrog als Bezetenen ofwel met de DUBBELE LeBa’s VLOEK zoals de VERVLOEKTE Ray zo over lopen OP te SCHEPPEN. Dus hebben ze volgens deze ZIEKELIJKE LEUGENAAR in HOLland OOK niet te VRETEN zeker.

  Wanneer de SODOM en GOMORRA activiteiten worden GEËXPORTEERD én GEËXPLOITEERD vanuit hun HOLland raakt hun LLBB-er – KWAADSPREKERIJ zelfs niet verstomd.

  Evenzo wanneer DERTIG tot VEERTIG man in India de VROUWEN VERKRACHTEN die in hun ééntje onderweg zijn.

  Dan willen deze LLBB-ers – Laster Leugen en Bedrog als Bezetenen ofwel de DUBBELE LeBa VLOEK zogenaamd hun MENING geven, terwijl zij zelf niet BESEFFEN dat ze hun DAGELIJKSE STRAF de DUBBELE LeBa – VLOEK bezig zijn deze te ONDERHOUDEN als STRAF.

  Deze PEDOFIELE TOESTANDEN is PURE IMPORT, gestimuleerd door de MINDERWAARDIGE HOUDING van de NEO-KOLONIALISTEN, een NEO-KOLONIALISTISCHE LAST weliswaar.

  Dat de SURINAAMSE PRESIDENT, meer dan DUIDELIJK als NORMAAL MENS zijn VOORKEUR voor VROUWEN zoals het hoort als MAN doet blijken en niet onder STOELEN of BANKEN steekt, behoeft GEEN BETOOG.

  Dat dit GEGEVEN zelfs de MOND van LLBB-ers – Laster Leugen en Bedrog als Bezetenen ofwel de DUBBELE LeBa’s als VLOEK niet SNOERT, geeft aan dat ze hun VERVLOEKTE STRAF vanwege KWAADSPREKERIJ LIJDZAAM en UITDRUKKELIJK ondergaan.

  Voorts is het DEVIES “met TAK en WORTEL uitroeien”.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 13. @ Do The Right Thing,

  Je moet werkelijk van de pot gerukt zijn om iedere keer Nederland te noemen als het gaat om pedofilie en verkrachtingen in India.

  Pedofilie komt overal voor zolang als de wereld bestaat.
  In Zuid-Sudan is het nu weer behoorlijk mis. Er is een binnenlandse oorlog aan de gang. Vrouwen zijn zoals altijd weer slachtoffers van verkrachting. Het gaat om massale verkrachtingen. Het houdt maar niet op met deze vervloekte mannen.

  Verkrachters en pedofielen naakt in de zon ophangen aan een paal, zodat ze te schande worden gezet te midden van de bevolking.


  Maak melding

 14. Jiyani, DING jij OOK naar de TITEL van ZIEKELIJKSTE LLBB-er Laster Leugen en Bedrog als een Bezetene ofwel met de DUBBELE LeBa VLOEK, dan is het een ander VERHAAL.

  Dat jij VREEST voor jou ZOGENAAMDE DEMOCRATISCHE RECHTEN in Nederland en “Jan en alleman” HEEL GRAAG als GEBOREN LAFAARD om de tuin leidt, is jou LEUGEN-STRATEGIE.

  PEDOFILIE is haast een INGEWORTELD PROBLEEM in HOLland. MAG SURINAME haar GRONDGEBIED en JONGE BURGERS dan niet BEHOEDEN voor DERGELIJKE LAFAARDS en LAFAARDS als jij?

  HOLland moet waken voor de BEÏNVLOEDING van PEDOFILIE uit Suriname zeker, of is het niet ANDERSOM, pertinente LLBB-er / DUBBELE LeBa?

  Over de VERKRACHTINGEN van New DELHI India hoeven wij die “OPEN DEUR” voor jou niet IN te TRAPPEN, nietwaar?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 15. Do The Right Thing,

  Ik heb je op je tenen of moet ik zeggen op je ballen getrapt????

  De massa verkrachtingen van vrouwen in Zuid-Sudan is jou natuurlijk in het verkeerde keelgat geschoten.
  Jij en jouw soort willen alleen maar de verkrachtingen in India benoemen, ik echter veroordeel elke verkrachting op vrouwen waar ook ter wereld.

  Om je even op de hoogte te brengen:
  De VS staan op de eerste plaats wat verkrachtingen betreft.
  Zuid-Afrika op de tweede en India op de vijfde.
  Maar elke vrouw die verkracht wordt is een zeer wrede daad.

  Jouw leugen mag nog zo snel zijn, de waarheid heeft veel lagere benen.
  Pedofilie is een wereldwijd probleem, naar nu blijkt dus ook in Suriname.


  Maak melding

 16. @Parbo en zijn aanhang hier

  Juliie billen staan in brand nu?!
  Een pedofiel en een couppleger,moprdenaar ,amnestie lijder verdienen dezelfde straf namenlijk de DOODSTRAF!!
  Of je geeft ze allemaal de doodstraf of je geeft ze allemaal amnestie!!
  Jullie baasje verkocht pornoblaadjes op straat en heilig zoals jullie hem vinden is hij helemaal niet!!


  Maak melding

 17. @Russische Roulete

  Inderdaad ,
  kijk naar King Koyeba en dinootje…beiden hebben ontelbare kinderen met even ontelbare vrouwen. Onder de vrouwen vrn kunnen ook minderjarigen horen. Niemand die wat verder gaat onderzoeken ,Voor Parbo en zijn lultroepje is het de normaalste zaak in de wereld!! Soms heb ik ook het gevoel dat geen mensen maar wilde dieren in het bos wonen ,you know familieleden van Parbo en troepje!!
  Pedofiele zijn het en het gebeurd daar zonder gestraft te worden . Geen wonder de ontelbare vrouwen en ontelbare kinderen daar door de soortgenoten van Parbo en co.


  Maak melding

 18. De politie heeft vrijdag de namen en leeftijden vrijgegeven van vijf verdachten, die aangehouden zijn omdat ze lid zouden zijn van de ‘homo pedofiele bende’. Fedor B. (58), Durgapersad R. (35), Milroy W. (26), Roy C. (44) en Sharlton Z. (24) zijn vorige maand gepakt voor seksueel misbruik van minderjarige jongens. De Ware Tijd berichtte vrijdag al dat een bende van volwassen mannen actief is, die jongetjes ronselt, rekruteert en vervolgens seksueel misbruikt.
  De 2 pedofielen
  King Koyeba en Dino Bouterse opereren tegenovergesteld.Ze richten hun pijlen op de meisjes,letterlijk en ze laten hun kroost achter als cadeau.
  bij hun.


  Maak melding

 19. Voorts is het DEVIES ” met TAK en WORTEL uitroeien ” … alle PEDOFIELEN … maar ook gelijk … alle NDP DIEVEN ,
  FRAUDEURS, MOORDENAARS en LEUGENAARS ….
  opgeruimd staat netjes … dat heeft de Rep. Suriname nodig.


  Maak melding

 20. Wederom kom ik niet bij van de manier van onderbouwing van parbo en ene..do the wrong thing..ga er geen woorden aan vuil maken ray,jiyani inderdaad overal in de wereld zijn er problemen feit ook in nederland!ik ga nu kort door de bocht nederland 17 miljoen mensen(gezondheidzorg is er optimaal humaniteit en sociale controle is hier te vinden)STEL Je VOOR 1miljoen aids patienten ..AIDS IS ALS EEN EEPIDEMIE voor de duidelijkheid het roeit een hele volk uit dan blijft de in ned nog 16 miljoen over nu KOMEN WE HOOFSTUK SURINAME MET 500.000 inwoners geen medicaments slechte gezondheidzorg veel verkeers slachtoffer kwik in de wateren mmisvorming en sterfte bewuste verspreiding aids kinder misbruik onder alle leeftijden een hele was lijst aan feiten die de orde van de dag zijn onder de 500.000 volkje waar er geen sociaal controle is Sudan afrika india al deze landen hebben tig miljoen inwoners vergelujk nooit het unieke suriname met een ander land zelfs in hun achterlijkheid zijn ze uniek ..I SHAME FOR MY PEOPLE het siert de mens om dagelijks een goede daad te verichten voor de minder bedeelden


  Maak melding

 21. Aan iedereen gezond eten bewust sex blijf menselijk want er is meer tussen hemel en aarde en niemand is sterker dan moeder natuur..DOE meer GOEDs DAN SLECHTS


  Maak melding

 22. @@/Do The Right Thing/Parbo!! gisteren is er een kind van 3 door een joch van 8 verkracht!! was op de nieuws!! Mijn persoonlijke menig is, dat je die 8 jarige in moet laten slapen!!!
  anders wordt het op latere leeftijd een go go mang die jou nazaten gaat pakken en wel van achteren!!
  Iemand van achteren pakken ( in welk vorm dan ook) is voor jou een HELD!!!! daar zijn jullie voor geknipt!!! staat op je lijf geschreven!!!


  Maak melding

 23. Moest ff lachen jij met je wilde dieren in het bos..Een gestructureerde en geïnstitutionaliseerde vorm van corruptie maakt zich meester van de Surinaamse gemeenschap. De corruptie wordt dus gevoed en georganiseerd. Opportunisme is meer regel dan uitzondering. Dit is onder ander te zien bij de politieke mobiliteit van ook goed opgeleide personen.


  Maak melding

 24. Wiep-ding dat is dus het domino effect allemaal slachtoffers (triest)waarschijnlijk is het kind van 8 ook misbruik een kind aapt na een kind mag niet blootgesteld worden aan dergelijke situaties of mama telkens met een ander in bed te zien liggen..Het probleem is een sociale maatschapplijke probleem maar er is in suriname geen opvang of begeleiding troost voor deze kinderen die geestelijk en lichamelijk zijn gemolestreerd erg traumatische een zieke jeugd de meeste meisjes zijn op jonge leeftijd Misbruikt vandaar een verziekt maatschappij iedereen is mede verantwoordelijk de hoofdader zijn de ondeskundig VOLKSVERTEGENWOORDIGERS die vele situaties hebben gecreert


  Maak melding

 25. Het erge is dat men het ziet of vermoeden heeft het kind blood steld door armoe zet men het kind in meestal zijn de ouders ook in hun jeugd misbruik dus de dingen worden vanzelfsprekend er is geen sociaal maatschapplijk ccontrole het is een epedemie veel misbruik drugs alchol


  Maak melding

 26. @@Russiche roulete!! Dus dat!! je hebt het heel goed gezien!!! Vandaar dat ik zeg, je moet de hoofd verantwoordelijken laten inslapen!!!

  @@redskin!! een vuurpijl zou beter zijn werk doen. Je hoefde alleen maar aan te steken!!

  @@JZwartmans/Ray!! Ik denk dat het degelijk te maken heeft met de economische situatie in SU ivm de boelers de gogo mans!! dank zij deze NDP boelers vanaf 1980!!

  De mannen/jongens krijgen nu de mooie meiden/vrouwen niet meer, want de laatse hebben geen geld. Dus nu pakken de laatsten gewoon de jochs!! Go Go mangs had je wel, maar het was een taboe en niemand mocht het weten!! vooral de ouders niet!! Wat ik ooit eens een keertje in Su hoorde, dat ze een geit en een kip hadden gepakt!

  Jawel, Inderdaad minder gogo mans omdat er niet veel SUUS zijn in SU!! Nederland heeft miljoenen mensen!! dus vandaar meer!!


  Maak melding

 27. In plaats dat mama de zorg voor haar kinderen onder haar hoede neemt zit/ligt ze een man te versieren.Is het dat hij morgen voor het eten moet zorgen.??.Het is inderdaad een maatschappelijk probleem.Dan heb ik in deze wat begrip voor de misschien alleen staande moeder.In haar wanhoop voor haar kinderen te voorzien.Het werk ligt ook niet voor het oprapen in Su.MAARRRR…deze dame laat haar kroost in de steek om te gaan manifesteren en een dansje te maken met haar President.We Kir mie..Ga ze zien in Ocer bij gelegenheden ..zielig hoor.Ga toch samen met je kinderen hun schoolwerk na of breng ze wat maatschappij leer bij…


  Maak melding

 28. Een verdorven land,een smerige maatschappij.Hoe komt Suriname zo laag bij de grond?Alles heeft een gevolg en een oorsprong…wanneer we ons ogen sluiten voor zaken die tegen de wetten ingaan.En de wetten niet worden geeerbiedigd maar aan ons laars gelapt.Want ik houd van die man of die vrouw.Daar is niks mis mee maar hij /zij gaat eerst naar Santo Boma de straf uitzitten.En ja dan krijgt de liefde een vervolg zo gauw ze hun straf hebben uitgezeten..Sorry brada dit is het gevolg van een weerbarstig leven.Een verdorven en corrupte maatschappij


  Maak melding

 29. Boutersen is een schoenmaker die zich bij zijn leest heeft gehouden heeft zijn zakken gevuld in samen werking organisatie geen ontwikkeling gebracht want zo behoud je volk in Je macht hij kent zijn mensen dus weet hij hoe ze te paaien feest gratis eten drinken stukje land beloftes en 100srd de ongeschoolde harteloze schaamteloze meelopers om hem heen moet hij rijkelijk belonen(de heler is erger dan de dief)oodat hun de geheimen van het complot weten en het tot stand hebben gebracht…zwijg geld heeft OOK zijn prijs..DAAROM DRAAIT HET LAND EN MENSEN ZOALS HET DRAAID onder de 500.000 is er emphatie&machts misbruik men leeft in een grote leugen en van dag tot dag ons land kon al opgebouwd zijn zonder krotten om in te wonen scholing en her opvoeding voor een ieder wijkcentra,s gezonde voeding infrastructuur om maar alvast een paar dingen te noemen kwik in het water wie zijn er voor verantwoordelijk waarom geen compesatie afdwingen om dat er misvormde kinderen en sterfte plaats vinden veiligheid dat buitelanders het goud weghalen en misvorming en vervuild wateren achter laten…paramaribo binnenstad het kwik in de lucht is zeer hoog(chinezen??)goedkoop chinezen synthetische voedsel in de omloop heeft men kennis der van of controle??


  Maak melding

 30. Men mag bouta wel degelijk de schuld geven aan dit soort taferelen.

  Door armoe is men eerder geneigd om dit met zich te laten doen. Of ouders sturen hun kinderen om dit te doen.

  Er zijn genoeg voorbeelden te noemen: Thailand, dominicaanse R, etc.

  Dus Bouta bedankt dat je hier mede aan schuldig bent.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.