King Koyeba verschijnt op 12 december voor de rechter

18

De Surinaamse Dancehall artiest King Koyeba aka Paramaribo Baas verschijnt op 12 december voor de rechter. Koyeba, die op 15 oktober werd aangehouden, wordt samen en in vereniging met zijn comparanten Jermain A en Rufano S op verdacht van drugsbezit. De verdachten zijn aangehouden tijdens een drugsinval door speciale eenheden van de politie.

Lowinzo Misiedjan, artiestennaam King Koyeba (Brokopondo, 11 januari 1985), is een Surinaams muzikant van Marron-afkomst. Hij zingt dancehall-reggae in vooral in het Aucaans en Sranantongo met af en toe een uitstap naar het Nederlands.

Hij is nu circa 45 dagen in de gevangenis in Suriname. Koyeba’s advocaat pleit voor vrijlating op basis van artikel 54a van het Wetboek van Strafvordering. De rechter-commissaris heeft volgens raadsman Raoul Lobo echter nog geen beslissing genomen.

- Advertentie -

18 REACTIES

 1. ” Verdacht van drugs bezit” had hij wel of geen drugs bij zich?
  Oen loes a boi!!!!!
  Trouwens wat voor drugs ? Soft or hard?

 2. Dit wordt een spektakel,echt de rechters en advocaten gaan eindelijk ongestoord werken naar behoren,geen intimidatie hier van hogerhand,geen vrees voor je leven, lekker niets hoeven te toetsen want KING Koyeba gaat voor ze verschijnen,En dan gaan de rechters zich rechters voelen en hun vonnis gaat gelden.

 3. Wanneer hij schuldig wordt geacht< gewoon 10 jaren met vakantie naar SantoBoma!! geen medelijden met criminelen!!! laat hem dan daar maar zingen en dansen!!!

 4. Ik durf mijn handen in het vuur te steken dat hij nooit drugs heeft gebruikt. Ik ken hem persoonlijk. Hij kon goed leren en had een fotografisch geheugen !!!

 5. Zijn advocaat moet erop wijzen dat dezelfde rechten die gelden voor Baas ook moeten gelden voor Paramaribo Baas, gegarandeerd dat de rechter zichzelf meteen onbevoegd acht een uitspraak te doen.

 6. Als deze haatzaaier vrijspraak krijgt, zal de hel losbreken, want velen zien in hem een idool maar bovenal een voorbeeldfiguur. Als deze zokenaamde baas parbo eruitkomt, dan zullen er 100 van zijn ganjadealende fans opstaan, want als hun idool t kan kunnen wij het ook.

 7. A heri fesi sorie keba….a mang moes sab moro foe a tori, gebruiker of handelaar in drugs, net als zijn paarse lijder….baas.

 8. Als hij gestraft moet worden,so be it.
  zal wat moois zijn…iedereen geef nu toe…om die en die redenen hb ik ht gedaan….dan gt de rechter iedereen in vrijheid moeten stellen.
  wie ht ook mag zijn…straffen maar dus ook voor de paarse baas….ma ja….in Su hb je klassejustitie….jammer.

 9. Zet hem 10 jaar achter de ijzer dan word hij wijzer van zijn daden . Door drugs is Suriname naar de knoppen gegaan ,geen enkele andere land heeft respect meer voor Suriname alleen voor zijn grondstoffen en een verblijfsvergunning . Je kan zeggen wat je wilt , maar Suriname word nooit meer zoals
  als voor de onafhankelijkheid . De tweede generatie uit Nederland zullen ook niet meer met vakantie gaan waar zoveel criminaliteit is en waar het word aangeleerd . Jammer voor mijn mooie Swietie Sranang mie Grong mama peh mie kumba thee berie , peh mie yeh yeh i tang . Peh mie kra berie.

 10. Legalize it and let the man go!
  Laten we ook in Su koffieshops beginnen zoals in Nederland

 11. Forummers, reageerders, Odi odi.

  Lowinzo Misiedjan (alias King Koyeba), verschijnt op 12 december voor de rechter in Suriname.

  Ach zo’n kleine (wiet/ganja) Cannabis crimineel, zal in deze niet zwaar worden gestraft.

  Maar de echte (zware) criminelen, worden buitenschot gehouden.
  Recent is een (verdachte) (getuigen) plotseling van de aardbodem verdwenen in Su.

  Tot op heden heeft het KPS. nog niemand kunnen aanhouden over het volgende.

  Liquidatie in Suriname oude bekende
  Dinsdag 9 Augustus 2016 Bron: vlinderscrime.nl

  Vanmorgen is in Suriname de 47-jarige Franklin Waterval ook bekend als ‘Brielle’, vanochtend geliquideerd voor zijn eettent aan de Afiabastraat.
  Franklin Waterval is ook beter bekend als oud bodyguard van Desi Bouterse.

  Raadpleeg het volledig artikel en klik vervolgens ook op de foto’s.
  Dan kan je ook zien hoe een (kogel) door zijn hoofd is geschoten.
  Met al zijn (goud) werd deze (crimineel) ook begraven.

  @peter jackson op 1 december 2016 om 21:34 uur.
  Liever geen koffieshops in Su.
  Maar vandaag 01-12-2016 las ik ook een artikel over het volgende.

  Nederwiet de grens over
  DEN HAAG – Nederland gaat meer medicinale wiet exporteren naar het buitenland.
  Het kabinet geeft daarvoor zeer binnenkort groen licht, melden bronnen aan De Telegraaf.
  Het besluit moet tegemoet komen aan de groeiende vraag naar nederwiet in Duitsland.
  Veel mensen weten niet dat Nederland op dit moment al medicinale wiet exporteert.
  De door een overheidsbureau geproduceerde softdrugs gaan vooral naar Italië, Finland en Duitsland.
  Mensen die bijvoorbeeld de ziekte MS hebben of terminale kanker kunnen erbij gebaat zijn.
  Tot dusverre was er een maximum van 100 kilo nederwiet dat de grens over mocht.
  Het kabinet verruimt dit tijdelijk omdat Duitsland meer wil afnemen.
  Vanaf dit jaar gaat er 350 kilo de grens over, oplopend tot 700 kilo in 2019.
  De groeiende export brengt Nederland geld in het laatje.
  In het verleden kostte de productie van de cannabis meer dan dat het opleverde.
  Dat wordt nu meer in evenwicht gebracht.

  En tot slot voor @Mr. Singh.
  Het gaat ook niet lekker met mijn geliefde Brabant-Ned.
  Raadpleeg zelf de volgende site.
  Brabants Dagblad (Bron: bd.nl) 1-12-2016 Misaad & 112

 12. weet goet wat er wordt gezegt , nu is er geen rechter ziek in deze , dus pas op te roepen , de kleine man moet wel voor boeten , alleen baas heef zijn matie bij deze

 13. deze man heeft 10 vrouwen en 25 kinderen wat denk je dat er gaat gebeuren, dealen want monie no de en ano go na scoro en die kinderen moeten eten ze moeten gevoed worden en ze moeten naar school hebben school kleren nodig en de vrouwen moeten eten kopen die dance hall rommel levert geen niks op dus hij moet drugs verkopen om zijn kinderen te voeden en als ze hem pakken dan moet hij smeken om hem vrij te laten maar gaat niet gebeuren tenzij hij een brief schrijft aan baas dan kom hij vrij anders niet

 14. Voor lang tijd achter de tralies weg zetten, dan kan hij niet alla- dol kinderen verwekken waarvoor de gemeenschap(belastingbetalers) voor de zorgkosten opdraaien !!
  Laat hij zich vestigen in Misiekaba’s Dubai waarhij dagelijks bij een andere vrouw een kind kan verwekken !!! , dan zal de gemeente van de “awarie domri”groeien !!!

 15. Kruimeldief wordt aangepakt met een heleboel bombarie, maar de grootste, wordt een hand boven het hoofd gehouden. We leven in omgekeerde wereld ;terwijl Koyeba heeft toegegeven dat hij, het geld nodig heeft voor zijn 40 vrouwen en evenveel kinderen nodig heeft !
  Kortom deze verdiend straf maar het moet niet te gek zijn, want de echte Crimineel is zelf President geworden en daar, heeft Koyeba een voorbeeld van genomen.

  Sari tori

  Jacko

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.