Nieuwe AK Magazine vanaf nu verkrijgbaar

0

Het nieuwe Alakondre Magazine(AK) is vanaf nu verkrijgbaar. In eerste instantie digitaal en online verkrijgbaar via www.akmagazine.nl. Vanaf volgende week wordt ook de hardcopy beschikbaar melden de makers. Ze willen met het magazine een brug slaan tussen de gevestigde media en de burgers met een affiniteit met tropisch Suriname.

“AK Magazine…Een magazine waar we allemaal “trotsheid” in terugzien…. Staat voor veel meer dan mooie beelden en prachtige verhalen…Het staat ook voor de Nederlandse-Surinaamse gemeenschap en iedereen die een affiniteit heeft met het land Suriname” aldus de initiatiefnemers.

https://www.youtube.com/watch?v=0nE5bFX88Is

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.