DJ Hardwell bezoekt Suriname op 14 januari 2017

6

De internationaal bekende DJ Hardwell bezoekt Suriname op 14 januari 2017. Dat maakte de organisator Lustig Events deze week bekend. Hardwell, wiens echte naam Robbert van de Corput is, is de nummer drie van de wereld op de lijst met de 100 beste internationale DJ’s gekozen door het publiek. De lijst wordt ieder jaar door het Britse blad DJ Mag gepubliceerd.

Op de leeftijd van 24 werd Hardwell gekroond tot ’s werelds nummer 1 DJ in de DJ MAG Top 100. In 2014 deed de Nederlandse megaster het opnieuw en werd opnieuw gekroond tot ’s werelds nummer 1 DJ. “Met grote trots en vreugde kunnen we aankondigen dat we DJ Hardwell op zaterdag 14 januari 2017 op ons evenement ‘Lustig met DJ HARDWELL’ ontvangen. Dit is niet alleen een trots moment voor Suriname, maar ook voor onze buurlanden en de regio!” aldus Lustig Events.

Het Lustig Event met Hardwell vindt plaats in het Anthony Nesty Indoor Stadion. De ticketverkoop is gestart. Early Bird tickets zijn 100 SRD en volgens de organisatie werden er meer dan 400 tickets in 1 dag verkocht.

Bekijk ook:


6 REACTIES

  1. Altijd lekker kritisch alsof SU samenleving helemaal geen positieve gebeurtenissen mag creeren of meemaken. Ik word er zo misselijk van als die critici De Surinaamse samenleving zo in de stront duwen. Jaa we hebben een regering die er niets van bakt. Corrupte zakkenvullers, alleen maar praatjes hebben ze. Maar ze zitten daar wel en hebben de macht. De kunst is hoe haal je dat gezwel weg ?? Laten we daar nu eens overdenken dan alleen maar vuil spuwen steeds maar weer. Een oplossing Surinaamse bevolking!! Enne … way to go Hardwell .!!


    Maak melding

  2. @ Koos,

    Die tienermeisjes op Latour hoeven maar twee keer hun ‘hand- en spandiensten’ te verrichten en ze hebben een kaartje bij elkaar ‘gewipt’.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.