Boot vaart Suriname binnen met 500 kilo coke

30
Weer grote partij cocaïne uit Suriname ontdekt in NL

PARAMARIBO, 30 nov – De politie heeft ruim vijfhonderd en vijftig kilogram cocaïne aangetroffen aan boord van een buitenlandse boot. Dit meldt het Korps Politie Suriname, KPS. Boot en lading zijn in beslag genomen.

Ook zijn vijf bemanningsleden aangehouden. Het succes kon worden bereikt in samenwerking met nationale en internationale veiligheidsdiensten. De politie kreeg enkele dagen terug informate dat een buitenlands vaartuig werd voortgeduwd door een andere boot. Het gebeurde in Surinaamse wateren. Samen met de kustwacht werd het vaartuig, de Brise, opgespoord.

Het lag intussen aangemeerd bij een aanmeersteiger te Livorno, in Wanica. Volgens de kapitein had hij motorpech. Het lag in de bedoeling de motor te repareren en dan verder te reizen. De politie toog aan boord en de drugs werden aangetroffen in een ruimte waar vermoedelijk brandstof en andere vloeistoffen worden opgeslagen. Bij fouillering bleek een bemanningslid wat cocaïne bij zich te hebben.

- Advertentie -

30 REACTIES

 1. Verhaal klopt niet. De hele schip is volgeladen met coke. In totaal 20.000 kilo. De lading is bestemd voor de cokesnuiver B..ta. Voor de buitenwereld doen ze alsof ze streng zijn en drugs bestrijden en 500 kg in beslag hebben genomen. Weer wordt er gelogen tegen de maatschappij.

 2. Stel eens voor dat de buitenlandse inlichtingen dit niet in de gaten hadden. Voor wie zou de coke worden uitgeladen op Livorno?. Dit doet mijn denken aan de jaren tachtig tijdens de binnenlandse oorlog, toen op het vliegveld van Moengo een vliegtuig met een lading coke in beslag werd genomen. Dit alleen om het feit dat de Nederlands Ambassade al getipt was, dat er een vliegtuig daar stond met een lading coke. Ze konden niet meer onderuit komen en hebben dit toen officieel in beslag moeten nemen. ( Bron: Boeken van John van de Heuvel en Marcel Haenen)

 3. Oome D. haaahaaaa. Ja hoor hij is weer bezig. Door de mand gevallen. A no mie!
  Een schijntje ten opzichte van Poor Foto en Bergie.
  Lang leve de Cokies!!!!!!!!!!!!

 4. Hahaha. Het wordt steeds minder. Eerst instantie was het 1000 kg, daarna 700 kg en nu 550 kg. Waar is het verschil gebleven? ?????

 5. Hahaha. Het wordt steeds minder. Eerst instantie was het 1000 kg, daarna 700 kg en nu 550 kg. Waar is het verschil gebleven? Zeker met de ontvanger verrekend.

 6. Freeway@
  Het is al onderweg naar Poor Foto haven en of Bergie.
  Oome D had allang de Ptata douaniers omgekocht.
  Wist je dat niet. Eentje is gisteren geofferd.(16 jaar brommen) . Beton snuiven en weer als vroeger silicium.
  Waarom zoveel Coke hier naar toe? Je wil me toch niet zeggen dat Willem A ook snuift. Nee dat doen wij niet. Het zijn hunnie.

 7. Iemand vergat de politie tjoekoe te geven om zolang te wachten totdat de lading vanboord was. Ik vraag me af wat er met de lading gaat gebeuren. Gaat er ingebroken worden?

 8. Net in de nieuws. Suri opgepakt bij aankomst op de New Yorkse luchthaven. 8 kilo cocaine. Preet zal wel een leuke dag hebben weer een Suri in de slammer te gooien

  Su is een echte doorvoerland van cocaine geworden. Als je coke in de VS invoert gaan de narc je opsporen en breken. Geeft niet hoe machtig je bent. Kijk maar naar Escobar. Die heeft het geweten..

  Zolang iemand een ambt bekleed is hij veilig. Daarna is hij vogel vrij. Sarie torie Sranang.

 9. Dat is een melding om even bij stil te staan.Het is misschien voor eigen gebruik ter plaatsen.Vraag het aan Bouta die weet alvast meer erover.

 10. Met moordenaars, drugsbonzen en bankrovers aan de macht, dankzij oerdomme paars benevelde debielen, dwazen, idioten en zombies is het land binnen zes jaar verworden als vele verarmde Afrikaanse landen, beroofd door deze moordenaars, drugsbonzen en bankrovers. Het paars boutistisch volk zijn de domste wezens van het heelal en verdienen de komende paarse hel en verdoemenis olv van hun lijdsman, de verderver van het land en volk. Komend jaar gaan vele oerdomme aanhangers als hun baas het beroep uitoefenen van misdadiger, drugsverkoper of smokkelaar of rover, net als hun baas, didibri de misleider en lijder van het oerdom paars klote volk. Zo vader zo zoon Dino zo baas zo knecht Lonny, zo lijder zo paars volk. Ooit breekt de paarse hel los, zevenmalen erger dan in de jaren tachtig. Niemand, geen enkel land, noch De Gerechtigheid zal helpen, want de zonden van de lijder en zijn oerdomme paarse volk reiken bijna tot de hemel. Het oerdom paars volk heeft gekregen wat ze wilden……de paarse hel met de paarse didibri als lijdsman. Wo ka, wahahahahahaha het hele heelal lacht dit zondig volk uit. De paars valse profeten zijn dan ook vervloekt en hun volgelingen zullen korte metten met hen maken, alsook het paars oerdom volk dat hun verdiende loon aan het ontvangen is. Moro paarse ka e go kong. Didibri weet dat zijn tijd kort is en samen met zijn briesende roofzuchtig roverheid en corrupte paars elite trwawanten gaan zij het land verder verderven op kosten van die oerdomme paarse stommelingen en anti paars volk. Vervloekt zijn moordenaars en allen die moordenaars ververen.

 11. Boot vaart Suriname binnen met 500 kilo coke

  Ja!, wat verwacht je van een pleesident die in Nederland door de rechtbank voor 11 – jaar gevangenisstraf veroordeeld is in coke handel naar Nederland en op de opsporingslijst van DEA in Miami in de USA geregistreerd staat voor cokehandel?

  Soort Zoekt Soort
  Luister Hoe Iemand Praat En Ik Zeg Je Wie Je Bent.

  Suriname staat bekend als de doorvoerhandel van Coke, Mensenhandel, zware (militaire) wapenhandel, enz.

  Wie Dat Niet Wil Inzien, Is Horende Doof, Ziende Blind!

  Wie Houdt Wie Voor De Gek?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs

 12. Leningen isdb en imf, beleggingen newmont en al die obligaties zijn mislukt, en NU drugsverkoop.
  Het wilt maar niet lukken met die kale snuiver-moordenaar ..tjonge jonge.
  let maar op komende tijd..inflatie als een raket de lucht in. Drugs geld is reeds ontvangen, en nu loop het vast met de levering. Gevolg ervan : afrekeningen.
  Het sneeuwt nog niet Nederland, suriname wel dus…..

 13. “Met de vriendelijke groetjes uit Cuba” zeggen de pakketten ..
  Grote wijlen broer Castro heeft geen leningen maar een lading voor pappie bouta de Snuiver achtergelaten.

 14. Terwijl men zich hier druk maakt, stromen de containers met coke via de Rotterdamse haven binnen.

  Lekker hypocriet !!!

 15. Jazeker Waarheid, honderd procent met je eens. En dat gebeurd al sinds jaar en dag. 100% controle op Schiphol en de containers stromen al jaren via de havens binnen met medewerking van de autoriteiten.(16 jaar gaat eentje nu beton snuiven in jail) Nederland wordt geregeerd door cokesnuivers ook de programma makers kunnen er wat van. kijk maar naar snorrie en vriendjes tijdens het voetbal programma. die ene van DWDD, Mathijs wordt super agressief als hij de naam Sylvana hoort en dan die andere van spuiten en snuiven,Filomena geloof ik heet hij. Ze moeten eens een test op de toiletten van de tweede kamer doen . Waarom zoveel coke hier naar Nederland?En dan anderen willen beoordelen en veroordelen.

 16. Van mij mag je alle coke’s van beide kanten (boven en beneden) in het lichaam van de bemanningsleden vol proppen met een honkbalknuppel!!!

 17. Desie Delano Escobar.

  Let op de nieuws berichten vanuit USA.
  Suriname is coke land number 1.
  Met de nieuwe baas van de Su-kartel.

  Zijn naam is: Desie Delano. Escobar!

 18. Brandstof voor criminelen 500 kg hmm na bigi monie dapeh baja. Van wie was die COCA ? Je gaat te horen krijgen dat die personen niet gepakt zijn. Mijn vraag aan NDP is wanneer komt de doodstraf in het land? Voor dieven boeven drugsdealers en roofmoorden? Voelen jullie niet dat het niet zo door kan? Dat het land helemaal naar de knoppen gaat. Word een deel van Haiti en Armoedige Afrika waar mensen zelf een put niet graven en op NL. Zitten te wachten . Wat voor geweten hebben jullie die een land moeten regeren ? Ik spreek namens meerdere Surinaamse Nederlanders hebben jullie respect voor de afgelegde EED. Zonder schaamte gevoel dat de wereld Suriname aan het uitlachen is ,is dit de resultaat van Onafhankelijkheid? Een land die door de Nederlandse Surinamers opgebouwd achter is gelaten we hebben gewerkt dat ’t zweet uit me reet vandaan kwam , Paranam zon en nog in de tankbouw. Wie geniet nu van boeven .

 19. Hmm paar dagen geleden was er nog sprake van 1000kg.
  Is de helft al verdwenen?
  Straks gaan ze het openbaar verbranden net als in 2013.
  Toen was ook al een deel als sneeuw voor de zon verdwenen.
  Het getal in Kg was in elke publicatie anders en uiteindelijk hebben ze melk poeder verbrand.

 20. @ BA KAPanlo
  Bouta kartel
  Deze man is de nieuwe Escobar!!!
  ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  IE NO KANG GO SRIEBIE NOH,..JE SKRIEF WANG LO MARS ! KA..BOERIKIE JOE !

 21. @ Panlo
  Desie Delano Escobar.

  Let op de nieuws berichten vanuit USA.
  Suriname is coke land number 1.
  Met de nieuwe baas van de Su-kartel.

  Zijn naam is: Desie Delano. Escobar!
  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  BA KA ..SIMPELE PANLO AAN HET WOORD !

 22. Damsco@
  Jij trekt volle zalen ,toen ik het hier boven over goeroes had ,had geen idee dat er een leeghoofd zou reageren,volgens mij hebt jij houtworm onder je schedel

 23. je hoort bijna dagelijks, dat er boten , vliegtuigen, zeilboten worden aangehouden met veel heel veel coke aan boort..

  maar nooit hoor je, dat er een lijder van het hoogste orgaan in ons land is aangehouden..

  altijd zijn het de onbekende figuren die mee bezig zijn..

  waarom dan,, waarom worden dan die top figuren steeds beschuldigt..

  zij zijn toch immers vrome figuren, die er niks mee van doen hebben..

  of zie ik het verkeerd..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.