Natalie La Rose winnaar European Border Breakers Awards

2

Vandaag is zangeres Natalie La Rose aangekondigd als achtste winnaar van de European Border Breakers Awards (EBBA) 2017. EBBA is de Europese prijs voor opkomende artiesten. De Nederlandse zangeres werd in haar huidige woonplaats Los Angeles via een Skypeverbinding met DJ Fernando live op radiozender FunX verrast.

Oorspronkelijk afkomstig uit Amsterdam, studeerde La Rose in 2008 af aan het Lucia Marthas Instituut voor Perfoming Arts en speelde ze de rol van Taylor McKessie in de Nederlandse versie van High School Musical. Met een diepgaande fascinatie voor urban grooves, tekende ze bij het Amerikaanse label Republic, een sublabel van Universal Music Group.

Op haar debuutsingle ‘Somebody’ werkte ze samen met Jeremih, die de aan Whitney Houston refererende ‘hook’ bedacht. Na de release in januari 2015 was de track onmiddellijk succesvol: hij belandde in de top 10 van de US singles chart en wist ook in de UK, Nederland, Ierland, Denemarken, Duitsland, Zweden en Frankrijk de charts te halen. Begin dit jaar was ze even in Suriname waar ze een dansworkshop gaf.

Bekijk ook:


2 REACTIES

 1. @Panlo
  Had su maar nog veel meer van zulke mooie vrouwen. In plaats van die lelijke apen.

  Mw. La rose succes met je carrière!
  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  JIJ BENT ZOO GEFRUSTREERD,EN DOORGEDRAAID,DAT JIJ NOG NIET EENS IN DE GATEN HEBT,DAT HET EEN SURINAAMSE SCHOONHEID IS,DIE NIET BEHOORD TOT DE GROEP DIE OP JOU LIJKT,…UILSKUIKEN.ZOIETS KAN JIJ TOCH NOOOOOIT VERSIEREN MIE MANG,..VOOR JOU UITGESLOTEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.