TV: Rayen Panday in programma ‘Beste Vrienden’

0

Vanavond is cabaretier en stand-up comedian Rayen Panday te zien in de allereerste aflevering van het programma ‘Beste Vrienden’ op NPO3. In dit programma stellen twee verrassende duo’s, die al jaren een hechte band blijken te koesteren, hun vriendschap op de proef. Rayen neemt het samen met acteur/cabaretier Nabil Aoulad Ayad op tegen cabaretiers Carolien Borgers en Eva Crutzen(FOTO). In drie spelrondes wordt hun samenwerking, kennis en vertrouwen getest.

Daarvoor reizen ze af naar Kroatië; het idyllische Dalmatië om precies te zijn. Deze regio is de afgelopen jaren bekend geworden dankzij de veldslagen in dramaserie Game of Thrones, maar vormt nu het strijdtoneel van Beste vrienden. De koppels moeten dalmatiërs opsporen, een filmscène naspelen en door de havens van Sibenik slalommen. Wie zijn de beste vrienden?

Beste Vrienden
Maandag 28 november 2016
20:30 – 21:20 uur
NPO3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.