Conferentie Caribbean Actuarial Association in Suriname

8

PARAMARIBO, 28 nov – De jaarlijkse conferentie van de Caribbean Actuarial Association (CAA) zal dit jaar in Paramaribo worden gehouden. Het wordt een bijzondere conferentie, waarbij het 25 jarige jubileum van de CAA zal worden gevierd. Deze organisatie van actuariёle professionals uit het Caribisch gebied heeft o.a. als doelen de beroepsbeoefening te bevorderen en kennisuitwisseling te bewerkstelligen met de samenleving.

De conferentie zal plaatsvinden op 1 en 2 december 2016 in hotel Torarica. Er worden meer dan 125 deelnemers verwacht afkomstig uit onder meer het Caribisch gebied, Curaçao, Aruba, Sint Maarten, Canada, de Verenigde Staten van Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Australie en Brazilie.
Deelnemers zijn niet uitsluitend actuarissen, maar ook andere professionals werkzaam bij onder meer, financiële instellingen en toezichthoudende instituten op financiële instellingen.

Het thema van de conferentie is Connecting Minds: Sharing Knowledge and Impacting Societies. Er is een zeer gevarieerd en boeiend programma samengesteld, met actuele onderwerpen als Risk Management, Understanding and Managing Risks and Opportunities from Climate Change on the Economies of the Caribbean en Changing Demographics in the Caribbean.

Bekijk ook:

8 REACTIES

 1. Laat dhr.Bouterse,de president van Suriname ze vertellen dat het een eer is maar dat Suriname in omstandigheden verkeerd die de ontvangst van 125 man niet kan faciliteren.Suriname heeft nu andere prioriteiten.Laat meneer Bouterse nu de president uithangen.Al die bovengenoemde landen hebben het beter als Suriname.Schamen ?Een ieder weet wat er zich in Suriname afspeelt..dat we afstevenen naar een totale faillissement.Je houdt van praten,praat eens een keer voor de bevolking dat de centjes hun ten goede komt.Laat voor een keer de Sjerp in de kast!!


  Maak melding

 2. De delegatie zal zich schrikken en afvragen: is this Afrika?
  De weg naar zanderij, pad van wanica, highway, de wegen in de stad.
  Dat ziet er toch niet uit. Zo ontvang je geen gasten.
  Su heeft niets te zoeken op deze meeting. Er valt geen enkel voordeel te halen. Ze kunnen geen deals sluiten ten gunste van het land.
  Bouta kan alleen coke deals sluiten.

  Mensen succes in die bananen republiek.


  Maak melding

 3. Ach beste mensen niet altijd zo afbrekend en denigrerend je geliefdland blameren. Sur.heeft in de afgelopen jaren doen blijken dat het genoeg over potentie beschikt om Su een gezicht te geven in het buitenland.Nu er weredwijd economiche malaises zich voordoen , zouden menigeen als u hun kennis moeten openbaren om zo een goede bijdragen moeten leveren voor het oplossen van deze problemen. No wang foroe i takie dat ing koi i tingie. We zouden het van de kippen moeten leren.


  Maak melding

 4. Sorry hoor niets ten nadele van Suriname.Het is een prachtig land dat zal niemand ontkennen ook de 125 gasten niet.Maar ook al zouden wij het willen proberen alle zooi is op internet te vinden.Een ieder elk land weet wat er zich afspeelt in Suriname en hoe de bevolking ervoor staat.Hoe hard ze moeten vechten om hun hoofd boven water te houden.Zolang deze president aanzit zal niemand ons een helpende hand toesteken.125 gasten accommoderen,dat vind ik een schande terwijl het bevolking pinaart.


  Maak melding

 5. Je vindt Su een prachtig land.
  Het enige wat ik me kan bedenken is de jungle en een gedeelte van de binnenstad.
  Verder is er niets aan. En dit is gebasseerd op bevindingen van buitenlanders die Su bezoeken.
  Voor ons is het heel prachtig, omdat we daar zijn geboren.
  Maar voor toeristen valt er weinig te halen.


  Maak melding

 6. Ook voor mij valt er weinig te halen.Maar dat maakt Suriname, het land,de plek niet minder mooi.Als Surinamers het land leeg dragen ,leeg
  roven ipv de gelden,middelen in te zetten om Suriname op de kaart te zetten zodat we meer gelden kunnen genereren.Dat toeristen het een mooi,relax vakantie oord vinden, waar het prettig vertoeven is.Nederland trekt jaarlijks duizenden toeristen.Zouden ze naar Nederland zijn gekomen als de Hollanders niets hadden gedaan om het land te verfraaien?Geef Suriname aan de Nederlanders en geef Nederland aan de Surinamers in de staat waarin het land zich nu bevindt.Binnen 1jaar heeft DDB en zijn regering Nederland failliet gemaakt.En Suriname zal floreren..zo is het en niet anders.Sad to say maar je ziet dat niets in Suriname werkt,we zijn een zielig volk on the face of the earth.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.