Award voor zonne-energie centrale van Rosebel

3

Steve Letwin, President & CEO van IAMGOLD (midden) en Ron Halas(rechts) hebben op maandag 21 november de Energy and Mines Renewables in Mining Award 2016 ontvangen in Toronto (Canada). De awards worden uitgereikt aan mijnbouwbedrijven als erkenning voor hun investeringen in wind – en zonne-energie. Aan de zonne-energie centrale van Rosebel Gold Mines N.V. (Rosebel) is een prestigieuse award toegekend, namelijk “Best use of Solar PV<100 MW in Mining”.

De zonne-energie centrale van Rosebel vloeit voort uit een toezegging van IAMGOLD aan de Regering van Suriname. De centrale is de eerste grootschalige zonne-energiecentrale van het land en heeft een geïnstalleerd vermogen van 5 megawatt (MW). De opgewekte energie wordt gebruikt ten behoeve van de bedrijfsactiviteiten van Rosebel. (Foto: Rosebel Gold Mines N.V. )

- Advertentie -

3 REACTIES

  1. Het regent awards in Suriname.Award seizoen naast de grote en kleine regentijd en de grote en kleine droge tijd.

  2. Echt een award ontvangen in Canada voor het werk gedaan op gebied van wind-en zonne energie- heeft een diepe betekenis dan hetzelfde award ontvangen uit de klauwen van een moordenaar in Suriname.

  3. Om te laten zien hoe goed hij wel niet bezig is , beloon de bevolking ,door op te donderen,en het tribunaal niet te stagneren
    Zodat er eindelijk gerechtigheid komt.
    En herdenken van Moiwana en december moorden,en gaan herdenken voor het geld wat terug gestort is bouta en cornuiten.dat zou een feest zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.