Heruitgave CD Datra Sophie Redmond van Anne Marie Hunsel

1

De zangeres Annemarie Hunsel – bekend van het Surinaamse levenslied en tegenwoordig Jazz diva, heeft haar CD ‘Datra Sophie Redmond’ onder de nieuwe naam ‘Mi Dren’ opnieuw uitgebracht. Dit op verzoek van haar fans. “Jullie kunnen weer volop genieten van mijn grote hits Ju Wawan, Fisi Boto, Lobi, Mama Mofo Na Banawatra en veel meer mooie muziek. Binnenkort is de CD ook op I-tunes te verkijgen”, meldt ze op Facebook.

In jaren tachtig scoorde de in Suriname geboren Anne-Marie Hunsel, hoge ogen met haar strijdlied “Mi dren”- “Mijn droom”. Door een muzikale samenwerking met Bryan Westhout van bmw music aan te gaan, wordt haar boodschap nu doorgegeven aan de volgende generaties jonge Surinamers.

Hunsel ontving in 2014 de Goudenvioolspeld. Deze Datra Sophie Redmond onderscheiding kreeg zij vanwege haar indrukwekkende bijdrage aan de Surinaamse muziek, de Surinaamse cultuur en haar maatschappelijke betrokkenheid.

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.