Aptijt teleurgesteld over optreden Brasa Dey Festival

2

De formatie Aptijt uit Suriname is teleurgesteld in de organisatie van het Brasa Dey Festival 2016 dat op 20 november in Ahoy Rotterdam werd gehouden. Suriname’s top kasekoband was speciaal als afsluiter uitgenodigd, maar heeft door de wijzigingen in het programma maar heel kort kunnen optreden.

De grote groep fans van Aptijt was volgens bandleider Michael Deira zichtbaar teleurgesteld en vond dat de organisatie de duur en het aantal artiesten beter had moeten bekijken, zodat elk van hen ook daadwerkelijk kon optreden.

Er waren meer optredens gepland dan de beschikbare tijd waardoor de organisatie van het evenement genoodzaakt was diverse optredens te verkorten of te annuleren. Aptijt bezoekt Nederland dit jaar voor de tweede keer om er op te treden. De eerste tour vond in juli augustus plaats.

Bekijk ook:

2 REACTIES

 1. Er was geen enkele Nederlandse groep ertussen alleen lieden die op de paarse boeven lijken.hoe willen juiiie geaccepteerd worden door de Nederlanders geen subsidie meer geven Holland !


  Maak melding

 2. Henk molenaar 2016
  Er was geen enkele Nederlandse groep ertussen alleen lieden die op de paarse boeven lijken.hoe willen juiiie geaccepteerd worden door de Nederlanders geen subsidie meer geven Holland !

  —-

  weer zo’n copycat lafbek


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.