Samenwerking Telesur en Energie Bedrijven Suriname

5

Waarnemend directeur Mike Antonius van Telesur en directeur Rabin Parmessar van de Energie Bedrijven Suriname NV (EBS) hebben maandag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. De twee bedrijven zijn de afgelopen tien jaren bezig geweest met onderhandelingen, maar het was nooit eerder tot een definitief akkoord gekomen. Met het akkoord stellen Telesur en EBS hun infrastructuur beschikbaar aan elkaar. Zo mag Telesur haar glasvezelnetwerk ophangen in de energiemasten, terwijl EBS in ruil daarvoor de gelegenheid krijgt om haar smart grid te kunnen bouwen en te beginnen met smart metering. Met de mogelijkheid om het glasvezelnetwerk in de energiemasten op te hangen kan Telesur haar infrastructuur vervangen en daarmee versneld de dienstverlening verbeteren.

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. Lekker belangrijk….

  Al deze overeenkomsten leveren niet meer op dan een leuk plaatje in de krant.

  Je hoort NOOIT wat de resultaten zijn van dergelijke samenwerkingen.


  Maak melding

 2. Deze samenwerking was er al ten tijde van Ir. Neede, o.a. samenwerking tussen het uitwisselen van adresgegevens bij het vragen van aansluitingen en verhuizingen en ook bij het samenwerking op IT gebied en de AO/IC. Dit was in de jaren 80.


  Maak melding

 3. Comes a crooked man.
  Dat wordt hier een strei lon tussen de 2 directeuren.
  welke van de 2 gaat meer tjoekoe krijgen?
  Nooit gehoord van gezamenlijke inkoop?

  Richt een gezamenlijk installatie bedrijf op:
  Sur. Kabel Infra!!!


  Maak melding

 4. Tegenstrijdige belangen…of is dit toch de opmaat naar verkoop aan Huawei, de huisleverancier van Telesur? Wat zijn de schulden van Telesur bij Huawei??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.