Brasa Dey Awards uitgereikt in Ahoy Rotterdam

3

Op zondag 20 november vond het Brasa Dey festival plaats in Ahoy te Rotterdam. Tijdens dit festival werd 41 jaar onafhankelijkheid(Srefidensi) van Suriname gevierd en stond de kracht van een warme BRASA (omhelzing) centraal. Op het programma stond ook de uitreiking van de ‘Brasa Dey Awards’ waarmee personen & organisaties/stichtingen die een bijdrage leveren/hebben geleverd aan onze multiculturele samenleving werden gehonoreerd en in het zonnetje werden gezet. Stand-up comedian en kinderboekenschrijver Wijnand Stomp(op de foto links) mocht een Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen. In de categorie Entertainment ging de Award naar comedian Roué Verveer. Hij kon er niet bij zijn en zijn prijs werd in ontvangst genomen door Peter Rijsewijk van Puuree(op de foto rechts), manager van Roué.(FOTO: N. van Eijck)

Bekijk ook:

3 REACTIES

 1. Brasa Dey Festival …echt in Holland hebben de nederlanders van surinaamse afkomst nog aardig wat feesten te vieren.In Suriname vieren we geen Brasa Dey,daar denken we niet eens aan . Feesten zullen we pas doen als bouta opgepakt en opgesloten word,echt een reden om feest te vieren.


  Maak melding

 2. @Ray,
  Dan kan je lang blijven wachten en hopen dat bouta opgepakt wordt en opgesloten.
  Hij is tot nu toe de slimste president die Suriname gekend heeft.
  Ik zou zeggen pas maar op dat jij niet opgepakt wordt.
  Misschien ben je vergeten dat Bouta gezegd heeft dat alleen wapens hem kunnen verwijderen.
  Dus geen enkele politieke partij want daar maakt hij gehakt van.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.