Vervolg op theatershow Clifton Braam komt eraan

11

Na het grote succes van de comedy shows van Clifton Braam is nu al bekend dat er een tweede theatershow van hem komt. Dat heeft zijn management George Visser en TriColour Productions laten weten. De shows zullen voor eind 2017 en begin 2018 plaatsvinden. “Ik werk nu al een beetje daaraan in mijn hoofd. Ik zie al mogelijkheden. De trend is gezet en men kijkt nu al vol verwachting uit naar een tweede show”, aldus Braam.

De in Suriname woonachtige comedian maakte in de maand oktober furore in Nederland met zijn eerste solo show ‘De Eerste keer’. Bijna alle shows waren uitverkocht inclusief Theater de Meervaart in Amsterdam waar achthonderd mensen in kunnen. “Het heeft me goed gedaan, alleen maar positieve reacties. Van theatereigenaren, die je ontvangen en je duidelijk maken dat het overweldigend is dat iemand voor het eerst zo op het podium staat en al volle zalen trekt”.

Begin februari 2017 wordt ‘De Eerste Keer’ in zijn geboorteland Suriname gespeeld en er worden mogelijkheden onderzocht voor opvoeringen op de Antillen. In maart 2017 is Braam al geboekt voor ‘Kaseko in Concert’ deel 2.

Bekijk ook:


11 REACTIES

 1. @Clifton Braam komt eraan.
  Jongeman denk je zo je zakken te vullen wij surineds zijn niet zo dom meer.
  A no so kauw ka e fat koro mi boi.
  Veel succes ik geef mijn geld liever aan zwarte Piet.
  Ga liever naar een optreden van Sinterklaas met zijn zwarte pieten.
  Ja met zijn hulp pieten.
  Degene die willen gaan veel succes.


  Maak melding

 2. Ik heb het gezien ‘De Eerste Keer’.
  Voor mij was het ook ‘De Laatste Keer’.
  Not my kind of humor.
  Zo voorspelbaar, niveauloos en bovenal ordinair.
  Het huilen stond me nader dan het lachen.


  Maak melding

 3. ja!, onzedelijke bewegingen dat weten dit soort gasten wel. In Suriname is de grootste crimineel van het land ook één van die met een jonge tiener meisje dat concreter voordeed. Andere mannelijke geteisem die wat goed geboerd hebben, amuseren zich met jonge jongens in massage salons.

  Totale verval, normen, zeden en gewoonten, neks no fout, enz.

  Iets goed neerzetten, waar men over kan gaan genieten, iets goed van kan leren, over kan gaan nadenken, (jonge) mensen aan het nadenken zetten om daarop voor te gaan, vergeet het maar. Ze lopen achter hun pik aan.

  Sjene no dé na din soort kil diesie.

  Gewoon sjin kampoe, Surinaamse cultuur van onder de navel daar hun geld mee willen verdienen en zich te willen verkopen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. Beste Passant filmpje met Bouterse en het jonge meisje is te vinden op youtube. Te walgelijk voor woorden. Ps is kaboela nog steeds populair in Suriname ?


  Maak melding

 5. Ik raad Surinaamse vrouwen aan de komende vier jaar niet naar de VS – de Vieze Staten te gaan waar een regelrechte RACIST maar bovenal AANRANDER gekozen is als grab-them-by-the-pussy-pleesident. Daar zullen we onze LASTERAAR-HOOLIGANS nooit over horen.

  Hun grab-them-by-the-pussy-pleesident uit de VS – de Vieze Staten wordt tezamen met hun MINDERWAARDIGHEIDSCOMPLEX logischerwijs onder het tapijt geveegd.


  Maak melding

 6. APU ? Auto pilot unit ? Lol. You mean auto pilot , diugnitsished as A/P on the auto pilot panel in most modern aircrafts ? 200ft ? I dont think they turn on full auto pilot that soon. Bring a pilot isn’t over rated. For the most parts planes take off and land without major problems. However , the pilots who safely landed the airbus a320 in the hudson due to a bird strike, the pilots from air transat who glided the plane from 30,000 some feet down to a safe emergency landing becau


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.