Geen subsidiecliënten meer bij Surinaamse verzekeraars

13

PARAMARIBO, 18 nov – Verzekeraar Assuria sluit geen ziekteverzekering meer af met door de overheid gesubsidieerde cliënten meer. Dit meldt de Times of Suriname. Met het besluit is een eind gekomen aan de verzekering bij particulieren.

Sinds de invoering van de verplichte basiszorgverzekering waren de drie grootste particliere verzekeraars betrokken. Assuria heeft intussen de Vereniging van Medici in Suriname, VMS, op de hoogte gesteld van de beëindiging van de samenwerking met de overheid. “Dit betekent dat de zogenaamde on- en minvermogenden die een pasje van Assuria in hun bezit hebben, geen geldige verzekering meer hebben.”

Dit staat in een brief aan de artsenvereniging. Aangegeven wordt dat de zorgkosten niet meer worden gedekt. Het ministerie van Sociale Zaken & Volkshuisvesting heeft besloten de ongeveer negentigduizend subsidieklanten te herregistreren. Eerder zijn tienduizenden cliënten met een gesubsidieerde ziekeverzekering bij Self-Reliance en Parsasco al overgeheveld naar het Staats Ziekenfonds.

Bekijk ook:

13 REACTIES

 1. Wahahaha stree de foe stree, we ga vo nog vijf, baas didibri na oenoe fisimang, wahahaha, krijsten oerdomme paarse stommelingen, jong en oud. Deze paarse roverheid olv de grootste misdadiger die het land heeft gekend zal alleen maar verderf brengen voor land en volk. Die paarse debielen, idioten en dwazen onder het volk zijn de werkelijke oorzaak hiervan vanwege hun oerdomme stomme keuze. Een onberechte misdadiger en zijn boevenbende aan de macht helpen. No mercy voor dit paars oerdom volk. Ze verdienen het om door deze lijder en paarse roverheid het verderf in te gaan. Ndpers behoren tot het oerdomste volk van de hele wereld want ze kozen voor het onrecht. Bun dat baas en co e mek deng ka. Wahahahaha. Die paarse klootzakken waren gewaarschuwd.


  Maak melding

 2. Een domme leider, die het Land opzettelijk FAILLIET heeft gemaakt door WANBELEID, introduceert, terwijl wij FAILLIET zijn, een basiszorgverzekering ! Ook introduceert deze NDP-rommelaar zogenaamd een sociaal stelsel !

  PURE VOLKSMISLEIDING !

  MONNIE NO DE, A MANG FAILLIET A KONDRE !!!!


  Maak melding

 3. Volgens een van de geweldige BELEIDSADVISEURS-RAADSADVISEURS-PRESIDENTSADVISEURS, dhr LACKIN, krijgen Sranangmangs binnenkort van de NDP-machthebbers, ook nog HUURSUBSIDIE !

  TWEEDE DUBAI E DORO !

  PS : A SNESI-BOTO nanga deng 17.866 VOLKSWONING lande na LEONSBERG, bakasei fu Desi oso !!!


  Maak melding

 4. @ Srafu,

  Maar is het Surinaams volk niet dommer dan de leider zelf?
  Zij, de bevolking heeft immers gekozen om door deze leider geleid te worden. Nu blijkt dat ze geleid worden naar de afgang. En toch als over pakweg 4 jaar weer verkiezingen worden gehouden en zij weer rijst, bruine bonen met zoutvlees ruiken, zullen ze wederom stemmen op hun leider.
  De overbekende vicieuze cirkel!


  Maak melding

 5. De eerste bootjes met economische vluchtelingen uit Suriname zijn reeds gesignaleerd op de oceaan op weg naar de geciviliseerde wereld van het rijke Europa. Vanaf Maart 2017 is Geert aan de macht en gaan die kansloze zwervers per kerende post terug naar land van herkomst.


  Maak melding

 6. Welke toestanden zullen de medici en personeel van de SEH meemaken?
  Er zijn al nagenoeg geen medicamenten en hulpmiddelen en nu worden de armen / hulpbehoevenden nog verder het moeras ingedreven. Het lijkt wel alsof d slaventijd weer zijn intrede doet.

  Vraag me af waar Bravo en zijn achterban zijn want zij hebben nagenoeg geen inkomen en daarbovenop geen medische hulp.


  Maak melding

 7. Lasteraars, hebben jullie je roti’s en bara’s van Chan reeds op? Vanaf nu moeten jullie goeie laster-praatjes bedenken, want er is alleen maar goed nieuws over onze President. Suriname scoort erg hoog. Zielig hè. Het wordt hard werken voor je bara laat staan roti. Wat sneu


  Maak melding

 8. @Ba Sko, de Sranangmans van Afrikaanse afkomst zitten, als groep, in de meest moeilijke leefomstandigheden, omdat zij relatief weinig produceren ! Zij hebben een CONSUMENTEN-mentaliteit en blijven daarin steken !

  Velen zitten weinig te doen in lanti-dienst, waar grote klappen zullen vallen (ontslagen en opheffing van afdelingen) omdat niet meer valt te ontkomen aan het wegsnijden van ONPRODUCTIEVE ACTIVITEITEN !

  Ik wens iedereen veel succes de komende tijd, het NDP- FAILLISSEMENT, vernietigt het leven van VELEN !

  Inflatie is rond de 77 % ! GEWOON IDIOOT HOOG !

  Dus Ba Sko : OPO YU AI !

  STOP A NEW NDP-SRAFTENG !!!


  Maak melding

 9. De hele economie van het land is kapot gemaakt door een stelletje aasgieren. En het domme volk maar voor houden dat zij niet de schuldigen zijn maar anderen…na so deng lop moni


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.