dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSoms wil je niets liever dan bellen naar Suriname

Soms wil je niets liever dan bellen naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Bij Recharge.com snappen we dat afstand iets relatiefs is. Ook al zitten je vrienden of familie aan de andere kant van de oceaan, soms is het fijn om even hun stem te horen. Met een belletje heb je je verre familie en vrienden weer bij je. Daarom is het bij ons mogelijk om internationale opwaarderingen te doen. Verras nu die vriend of dat familielid in Suriname met extra tegoed en maak iedereen binnen no-time weer bereikbaar.

Jij kan gewoon vanaf je bank in Nederland, de telefoon van je tante in Suriname opladen! Sterker nog, je kunt bij 300 providers in meer dan 70 landen opwaarderen. Wat helemaal makkelijk is, direct na het afronden van het betaalproces, wordt het tegoed gelijk op je tante’s telefoon gezet. Zij kan nu weer bellen in Suriname of gebeld worden.

Voor iedereen die iemand in Suriname blij wil maken, hebben wij een kleinigheidje. Bij de eerste opwaardering die je doet, betaal je geen transactiekosten! Dus plaats nu je bestelling via Recharge.com en profiteer van de korting!

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Mooie reclame!! We zijn niet op onze achterhoofd gevallen en zal ook niet gebeuren!! Ik hun blij maken en ze schelden ons verrot en noemen nog redimusus ect.ect!! Wanneer sturen zij een keer voor de Surneds ?? Soso begie begie tori!!

  Neem een voorbeeld van o.a. RobG, Parbo, Mazda, Paraman, Do the Right Thing, Damsco etc. etc.etc. hoe negatief zijn deze uilskuikens in hun aard!! Het zijn geboren afgunsten!!! Ik geef het liever weg in Sudan!!!


  Maak melding
 2. Soms wil je niets liever dan bellen naar Suriname.

  Ja, om Die sakasaka Bouta te bellen en zijn mars uitschelden. Die bongo bieta beest. Vervloekte duivel.


  Maak melding
 3. dod-sontje je kunt lullen wat je wil,, je kunt niks bereiken je bent gewoon een figurant, om wat gelden te strijken voor niks doen….

  eigenlijk is jou rol uit gespeeld, alles wordt door die moordenaar bepaald ,, beslist..

  dat geldt eveneens voor al die lullen die zich minister noemen,, jullie zijn allemaal figuranten, in een film die geen bal voor stelt..

  jullie kunnen alleen maar het land leeg roven, plunderen, failliet laten gaan,,

  , maar vergeet één ding niet,, je gaat met lege handen in je graf..


  Maak melding
 4. @@ Marce/Pablol/Jaco/Ray!! ik had gedroomd dat Bouta dood is gegaan!!! en rond onheem zatten alleen maar Aasgieren!!!

  Jammer dat ik wakker werd ene kant!!!


  Maak melding
 5. Ik bel naar Suriname altijd via Skype of Whatsapp; helemaal gratis. En als de verbinding tijdens een gesprek wegvalt, dan bel ik toch gewoon terug; al is het keer op keer, het is toch fu soso.


  Maak melding
 6. Ik heb mijn tante in een uithoek van Coronie gebeld om haar dit mooie nieuws te vertellen, ik bood ook aan haar beltegoed op te waarderen. Tante zei echter: ‘mi boi, is beter geef je me dat cente, want mi dati e bel her grontapu fu soso’ nanga mi WHATSAPP”. Den man dis denki dati Srananman ede boro.


  Maak melding
 7. Je vriend, vriendin of fam. lid verrassen met beltegoed ? Ja daar begint het bij. Dan komen de dozen van Jos Steeman Shipping en uit eindelijk worden er bedragen gestort via Western union.

  Laat 1 ding duidelijk zijn, ik ga geen moer sturen naar Suriname. Die tijd is voorbij. De suri’s mogen hun eigen troep opruimen. Tijd van pamperen is voorbij.

  Overigens is de gedachtegang achter deze commercial wel goed.


  Maak melding
 8. Ik bel gratis via een WASLIJN naar Suriname.
  En vanuit Suriname wordt er met een KIJKDOOS gratis naar ons gekeken in Nederland.

  Er zit weer zo’n een oplichter achter deze commercial.
  Deze moet bekend zijn bij onze @Koos.


  Maak melding
 9. Hans met 5G technologie zijn alle kinderziektes eruit. Complete films zijn binnen een paar seconden te downloaden.
  In korea loopt er nu een pilot met 5G.


  Maak melding
 10. @Wiep-Ding,
  Het geblaf van jouw richting jouw Goeroe Robg en anderen laat weer eens zien dat beschaafdheid ver te zoeken is bij jouw.
  Ik denk dat je ouders je zeker goed opgevoed hebben maar door het gebruik van dat spul is je hersens als je die nog hebt aangetast.
  Ieder dag kom je met reacties waaruit op te maken valt dat je de weg totaal kwijt bent.
  Probeer om over het item de praten/reageren zodat wij je een keer kunnen begrijpen.
  Denk eens na dat je als strontvlieg door het leven gaat.
  Doe wat aan je attitude.
  Verder wens ik je een fijne dag.
  Denk erom geen onzin posten en ik weet dat het erg moeilijk is maar probeer over het onderwerp te reageren.
  Wij zullen zien als je dat kan of dat je jouw naam als strontvlieg in ere weet te houden.


  Maak melding
 11. Franchepane

  Had begrepen dat dit zou worden tegengegaan, waarschijnlijk is dit dus niet doorgegaan.

  Is wel erg makkelijk de whattsapp en de skype om gratis te bellen naar Suriname.
  Bij de KPN kun je een all in one abonnement kopen en dan kun je gratis bellen naar Suriname naar huis of mobiele nummers.


  Maak melding
 12. @@ Mazda!! Ga jij maar de kont van jouw Goeroe Robgay aflikken!!! Wat de posting betreft, kom jij niet eens bij mij in de buurt!! En dat je over strontvlieg hebt, moet jij bij jou baasje de rioolrat zijn!! Yu kaolo saka saka!! MIj hoef je geen fijne dag toe te wensen, want die heb ik elke dag!! Pienaar jij maar, dank zij je bassie!!! en om mij te kunnen begrijpen moet tenminste een beetje hersenen hebben, holkop!!!


  Maak melding
 13. Inderdaad wiep-Ding is een strontvlieg.
  En als ik bovenstaande reactie lees dan heeft de vorige poster precies aangegeven wat het niveau van Wiep)Ding precies is.
  Uit de reactie blijkt dat deze man echt geen fatsoen heeft.
  Wiep-Ding als je ouders nog zouden leven dan zouden ze zich schamen ik denk dat ze in hun graf zullen keren en denken wat voor zoon hebben wij op deze wereld gezet.
  Het schijnt dat je niet begrijpt wat de vorige forum lid bedoeld dit concludeert dat gezien jouw scheld scheldkanonnade bevestigd weer eens je afkomst .
  Jij stelt dat men hersens moet hebben om jouw te begrijpen ik begrijp je ook niet.
  En hersens die schijn je helemaal niet te hebben.


  Maak melding
 14. @Hermien … mi goedoe … Wiep Ding heeft meer hersens dan jullie allemaal. Mazda … jij … TtRt … Parbo … Paraman … RobG … jullie hebben todo bere hersens …. o jee … wat een belediging van de todo bere’s. Todo bere’s mijn excuses, maar die abanie NDPers vragen erom.
  Ze stelen, liegen. bedriegen, frauderen … niets in hun omgeving is veilig … het zijn allemaal BEROEPS KLEPTOMANEN.

  @ Hermien … Wiep Ding …. scheldt niet … hij { Wiep Ding } houdt jullie een spiegel voor. Wat jullie dan zien ? … hebzuchtige, gulzige, niet te bevredigen ABANIES !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES