Ministerie BiZa op conferentie Uruguay

9

Het Bureau Genderaangelegenheden van het Ministerie van Binnenlandse Zaken in Suriname heeft onlangs deelgenomen aan de dertiende Regional Conference on Women in Latin America and the Caribbean en is wederom gekozen als Presiding Officer(PO). Deze Conference werd gehouden in Montevideo (Uruguay). De Regional Conference is een plaatsvervangend orgaan van de Economic Commission for Latin America and the Caribbean (ECLAC) en wordt om de drie jaar gehouden. De PO’s dienen als link tussen de lidstaten en het ECLAC-secretariaat bij hun inspanningen voor het begeleiden van het genderperspectief in regionale ontwikkelingsprocessen. Dat Suriname gekozen is al PO wil zeggen dat Suriname de agenda mede kan bepalen en dat het van bijzonder belang is dat Suriname actief participeert binnen de Presiding Officersmeetings.

Bekijk ook:


9 REACTIES

 1. @Panlo!

  En wat voor een (kleur) heeft de minister van BUZA?

  Volgens het artikel gaat het over de minister van BIZA.
  Maar dat is helemaal niet waar.
  Want op BIZA zit er volgens mij een MAN.

  Maar deze vrouwelijke minister van BUZA., is reeds geruime tijd op reis.

  De armste Pres. van de wereld is Jose Mujica uit Uraguay

  @diana, ik kom niet meer bij van het lachen.


  Maak melding

 2. Mensen het gaat niet om de kleur, maar de KENNIS staat voorop. Na beëindiging van de slaventijd/slavernij in Suriname, waren het grotendeels zwarte mensen die andere bevolkingsgroepen opleidden.

  Er staat duidelijk dat het gaat om het MINISTERIE van Binnenlandse Zaken. Men heeft het dus niet over één of andere MINISTER. Tegelijkertijd snappen we dat bij de RACISTEN, LASTEREN prioriteit NUMBER ONE is.

  De SCHEPSELS uit de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij dachten de Surinaamse zaak te saboteren, maar zijn bedrogen uitgekomen. Zij hebben zoveel verdiend via hun corruptieve praktijken – zie de VHP-er Balesar die onder Venetiaan Santo Boma van binnen mocht bekijken -. Al hun GESTOLEN en BEROOFDE paisa, laten de DOORGEWINTERDE POLITICI van de NDP, dus HEERLIJK DEVALUEREN en LEKKER VERDAMPEN.

  Suriname MAG lenen als de WETTIGE GEKOZEN REGERING het nodig acht. De SABOTAGE-PRAKTIJKEN worden zo AFGESTRAFT. Alleen op deze WIJZE (ERG WIJS) kan Suriname haar gestolen geld van de VHP-ROVERSBENDE weer OPEISEN.

  De NDP is de WAARACHTIGE partij in SURINAME die alle BEVOLKINGSGROEPEN op ALLERHANDE NIVEAU’S binnen en buiten de partij een plaatsje weet te verschaffen.

  Straks heb je een Hindostaan uit de NDP als PRESIDENT, ook een BETROUWBARE en bovendien WAARACHTIGE SURINAMER (met hoofdletters geschreven).

  De VHP – de Valse Hoop op Paé-partij is sedert haar oprichting in januari 1949, straks 69 jaren, niet verder gekomen dan een BOLWERK van UITMUNTENDE RACISTEN, plat uitgedrukt: een KOELI-partij.

  Het DAGELIJKSE MOLESTEREN en LASTEREN van hun VOORNAMELIJKE soortgenoten hier op de site, dient hun VERDERE ISOLATIE waar zij NIMMER uit zullen komen en alleen VERDER de AFGROND in gaan.

  De VHP is zo VER de AFGROND in GEZAKT dat zij een ZWAAR GEESTESZIEKE Paé om twee (2) VALSE zetels moesten BEDELEN er het ALLEMAAL uiteindelijk GEBAKKEN LUCHT bleek.

  Het probleem van SURINAME is niet Bouterse, INTEGENDEEL. Het zijn de LANDVERRADERS en RACISTEN van de VHP – de Valse Hoop op Paé-partij.

  Laat de VHP – de Valse hoop op Paé-partij is zien AF te REKENEN met hun PAARD van TROJE, hun ZWAAR GEESTESZIEKE Paé die zij op meer dan LICHTZINNIGE WIJZE binnenhaalden.

  Laat Santhoki (lees: SANDOPIE) eerst deze ‘HEERLIJKE SAOTO’ van Paé zien op te maken, alvorens zich met de ECHTE POLITIEK te BEMOEIEN.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 3. @ To the Right thing …. neem een duik vanaf het hoogste punt van Bosjebrug. Be a man … doe het … dan is eindelijk Suriname verlost van één van de meest achterlijke fazallen van Killer Bouterse …. en … neem a.u.b. Meester Boef, Killer Bouterse mee. Bij voorbaat dank!!!!


  Maak melding

 4. $$ To the Right thing … je haat de VHP … een partij waarvan je trouw lid van was. Waarom TtRt … waarom … is het vanwege de hr. Santokhi. Of is het vanwege het feit dat je niet geliefd was/bent binnen de structuren van de partij. TtRt … je was/bent te gierig, te hebzuchtig … je wilde kloksgewijs schatrijk worden. Je hebt toch luid en duidelijk gezegd dat je de rijkste man van Suriname wil zijn. Je bent zo naief om te denken dat door de VHP af te schilderen als een rascistische partij … jij … idioot … je doel zult bereiken. Master Boef, Killer Bouterse is wars van concurrentie … be carefull!!


  Maak melding

 5. Sommigen denken inderdaad dat er in Suriname alleen maar donker gekleurde mensen wonen.Ik zeg altijd we hebben ze in alle kleuren van de regenboog van sneeuwwit tot pikke zwart.Deze dame op de foto is toevallig een van de lichtere maarrrrr dat maakt haar toch niet fatsoenlijk??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.