Ultiem weekendje weg voor liefhebbers van salsa, bachata en kizomba!

5

Op 25, 26, 27 en 28 november strijkt het Latin Weekender festival weer neer in Center Parcs. Dit jaar verhuist het festival van De Eemhof naar Limburgse Peel (America, Noord-Limburg). Drie dagen lang wordt het park omgetoverd tot een tropisch zomerparadijs met de lekkerste salsa, kizomba-, bachata- en Caribbean parties, dansshows, workshops en bootcamps, een pool party, heerlijk eten en nog véél meer. Het ultieme ‘weekendje weg’ voor groepen vrienden en latin lovers.

Kun je geen salsa, bachata of kizomba dansen, maar wil je het wel leren? Geen probleem! Doe mee aan één van de vele bootcamps of workshops en leer in één weekend de fijne moves. De cottages tijdens Latin Weekender in Center Parcs Limburgse Peel zijn beschikbaar voor groepen van 2 tot 8 personen. De toegang tot – en deelname aan – alle feesten, optredens, bootcamps en workshops zijn daarbij inbegrepen wanneer je via deze pagina je boeking maakt. Alle cottages zijn voorzien van comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken en badkamer, TV, open haard en méér. Alles wat er nodig is om een weekend lang te kunnen genieten!

Laatste bungalows
Momenteel zijn er nog slechts enkele bungalows beschikbaar voor Latin Weekender. Ruim 80% van de bungalows zijn reeds verkocht. Heb jij nog niet gereserveerd, maar wil je er wel bij zijn? Boek dan nu samen met jouw vrienden via www.latinweekender.com

VIDEO:

Bekijk ook:


5 REACTIES

 1. Buitenvrouwen hier is jullie kans
  Grijp je kansen en laat je man gewoon thuis.
  Geniet van het leven voordat je het weet is het over.
  Jullie zullen niet de eerste of de laatste zijn.
  Een tip zorg dat je wat te bieden hebt.
  Laat de mannen alle hoeken van de kamer zien zodat ze een tandje lager kunnen zingen.


  Maak melding

 2. @printa
  Ik versta die apen djoeka taal ook niet. En 1000-en andere ook niet.
  Salsa etc. Moet je voelen in je body: romantisch gevoel etc.
  En dat kan je niet voelen met jouw muziek. Ja, als je wilt leren rijden (rijden tegen n vrouw op) dan kan je jouw muziek goed voor gebruiken en meer niet.
  Vertel me, waar op de wereld hoor je jouw muziek. Nergens toch.
  Is jouw muziek ooit een succes geweest in Nederland, NEE.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.