Opening invoerunit van de basiszorgverzekering

6

De afdeling Basiszorg van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting in Suriname is onlangs verhuisd naar de Gemenelandsweg. Op het nieuw adres vond meteen de officiële opening plaats van de invoerunit van de basiszorgverzekering. Minister Joan Dogojo zegt dat de dienstverlening op deze manier verbeterd zal worden. Het ministerie heeft in haar beleid diverse programma’s in voorbereiding die moeten aansluiten op de subsidie van de basisverzekering.

Bekijk ook:


6 REACTIES

 1. Invoer basisverzekering de zoveelste blunder van deze paarse regering. Duidelijk is dat dit deel van het sociaal contract niet nagekomen is en alleen maar voor ellende gezorgd heeft. Mensen die niet volledig verzekerd zijn, Mensen die niet geholpen worden of die het ziekenhuis uit gezet worden zonder dat ze adequaat onderzocht zijn. De zorg is één grote tering zooi in Suriname. Het overlijden van de 8-jarige Gilliana Kartotaroeno is daar het bewijs van. Kook nog steeds van woede. Dit kind had geholpen kunnen worden, desnoods in Nederland mits de Surinaamse overheid adequaat had gehandeld.


  Maak melding

 2. Wat heeft deze verhuizing de belasting betaler gekost?
  Wat gaat er gebeuren met het pand aan de Waterkant? Zal dit goedkoop verkocht worden aan een welgestelde NsDaP-er?

  Geen enkele vraag hierover in het parlement.
  Horen, zien, zwijgen dus.
  Natuurlijk is er ook nieuw personeel hiervoor aangetrokken.
  Djogodo moet ‘vrienden’ accomoderen toch.


  Maak melding

 3. @Koos, je hebt groot gelijk en ik heb het mogen meemaken wat er precies in Suriname gebeurd.

  Grappig genoeg vind ik ook die naam die genoemd wordt, Joan Dogojo. Bouterse is ook voor deze vrouw gezwicht vanwege de zetels en de macht die hij moest behouden.
  Deze vrouw was NOOIT van de NDP en heeft Bouterse behoorlijk op zijn plaats gezet en toen ook nog lelijk over hem gesproken.
  Bouterse had geen keus en moest toen slikken om samen met haar te gaan werken.

  We zullen zien of het nieuw gebouw de problemen van die mensen zullen oplossen.


  Maak melding

 4. Er is geen geld , maar deze stukje tekst vind ik wel interessant::::namens Nicol Bakker

  =“Hoefdraad heeft op een onverantwoordelijke manier geld laten drukken en hij heeft goed gezorgd voor zichzelf en zijn politieke vrienden. Hoe bepalen wij hoeveel mensen verdienen? Hoe bepalen wij wat waarde heeft? Hoefdraad moest veel verdienen omdat hij volgens de regering een heel belangrijke man was binnen het IMF, die ervoor zou zorgen dat het geweldig goed zou gaan in Suriname. Nu gaat het niet zo goed in Suriname en Hoefdraad verdient nog steeds veel.”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.