Comedyshow FATU komt weer naar Rotterdam!

0
FATU

Op zondagmiddag 13 november 2016 komt comedyshow FATU weer naar theater Zuidplein te Rotterdam! Geniet van de beste stand-up comedians & cabaretiers, upcoming talent en verrukkelijke hapjes in een relaxte sfeer. Vaste host Jeffrey Spalburg en DJ Phantom verwelkomen ook deze editie alleen maar toppers: Big Ed(MTV), Martijn Oosterhuis(Comedyfactory), Nabil Aoulad Ayad en fris, Rotterdams talent Yordhaira Moerman. Maak je klaar voor een fixe lachspiertraining!

Al tien jaar lang ontvangen Jeffrey Spalburg & DJ Phantom maandelijks vier collega-comedians. Daarmee is FATU één van de langstlopende comedyshows in Nederland. Gevestigde namen als Lebbis, Najib Amhali, Jandino Asporaat, Roué Verveer en Clifton Braam uit Suriname passeerden al de FATU revue. Naast deze grote jongens is er ook aandacht voor opkomend stand-up talent.

Het wordt een heerlijke comedy middag op zondagmiddag 13 november dus kom je fatu nemen! Let op: de show start om 15.00u in Theater Zuidplein. Bekijk ook het filmpje van de eerste editie van Fatu 010:

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.