Driedaagse kunstactiviteit voor scholieren

6

Scholieren van het 6de en 7de leerjaar van het basisonderwijs en 1ste leerjaar van de MULO in Suriname zijn afgelopen week begonnen aan een driedaagse kunstactiviteit. Dit evenement werd georganiseerd naar aanleiding van het succes van eerste BE-STREAMING (Basic Education – Sciene- Technologie, Reading, Engineering, Arts and Mathematics ), welke in februari is opgezet en uitgevoerd ten behoeve van leerlingen van het basisonderwijs. STREAM is een onderwijsbenadering op het ‘actief leren’ en probeert in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen in Suriname. Door de verschillende vakken met elkaar te integreren, leren kinderen multidisciplinair te denken en verbindingen te leggen tussen gangbare schoolvakken zoals biologie en geschiedenis met kunst.

Bekijk ook:

6 REACTIES

 1. March 28, 2012I know you must get these all the time with being such a suusecsfcl blogger but I have nominated you for the Liebster Award (details on my page!). Love your writing and cant wait to read the book!


  Maak melding

 2. I saw the ad, and I just don’t get it. This is supposed to make Obama look bad? Showing a crowd of hundred of thousands cheering for him? Maybe this works on a level that I, being a pointy-headed intellectual out of touch with the beer-drinking masses, just don’t perceive. But I think the McCain people wasted their money.


  Maak melding

 3. Samantha Felix Finish your degree. Find a corporate job. Make some money for awhile. See what it feels like to have a savings. And, then decide if this is what you really want to do. Because there is no money on the other side of that PhD. Only a love of words and a desire to share it.


  Maak melding

 4. Ce dauphin a disparu avant la construction du barrage (ca fait des 10aine d’années qu’il était extrêmement menacé, l’extinction a été officiellement annoncée une fois que le délai depuis la dernière observation n’a plus laissé aucun espoir).


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.