Ex-strijdmakker Bouterse: superlening verloren geld

66

PARAMARIBO, 3 nov – De superlening bij de Islamitische Ontwikkelingsbank, IsDB, is bij voorbaat verloren geld. Zeker de helft zal ‘verdampen’. Dit zegt Badrisein Sital, voormalig strijdmakker van Desi Bouterse. “Verdampen is het verangende woord voor corruptie”, aldus Sital.

Tijdens een discussieavond van Stichting Kenniskring zei Sital het zo te kunnen aflezen van het de projecten die de regering wil financieren met de lening. “Het merendeel, haast vijftig procent van de in het programma opgenomen projecten heeft direct te maken met het uitbesteden van geld aan lokale importeurs, die in de projecten zullen participeren. Er is een te grote importcompnent”, zei Sital.

Het beste voor Suriname zelf zou zijn dat er internationaal wordt aanbesteed. “Het programma is pure oplichting”, aldus Sital. Hij heeft er geen vertrouwen in dat het goed komt. Er zal met het geld gestoeid worden, crisis en een noodlijdende samenleving ten spijt. Het ‘corrupte kliekje’ en de ‘roversgroep’ rond Bouterse zouden garant staan voor het dienen van enkel het enge belang.

Bekijk ook:


66 REACTIES

 1. Sital heeft het licht gezien.Eindelijk is bij hem het lichtje gaan branden. Eindelijk weet hij nu wat wij reeds 25feb 1980 al wisten…de verdoemenis van Suriname!
  Liever laat dan nooit!


  Maak melding

 2. Op 8 december 1982 vonden de Decembermoorden plaats. Sital speelde bij de uitvoering een ondergeschikte rol; hij moest ervoor zorgen dat het rustig bleef in Paramaribo. Hij was echter binnen het militaire bewind wel een van degenen die de moorden voorbereidden. Het scenario zou hij samen met Errol Alibux, Paul Bhagwandas, Desi Bouterse en Roy Horb (de zogenoemde “bloedraad”) in elkaar gezet hebben. Ook zou hij tijdens de moorden in Fort Zeelandia aanwezig zijn geweest. Jaren later verdedigde Sital de Decembermoorden nog als “iets dat gewoon nodig was”

  Berouw komt na de zonde en niets kan je redden Sital,jij gaat boeten voor wat jij de mens hebt aangedaan,
  Bouta volgt nog,hij komt eens aan de beurt…


  Maak melding

 3. Sital,
  Een persoon die in de rijst branche zijn stempel gedrukt heeft.
  Het is dezelfde Sital die een masterplan op papier gezet heeft hoe wij rijst kunnen exporteren.
  Hij is hiermee naar Bouterse gegaan in bijzijn van Granoost en Boerenveen heeft zijn plan uitgelegd en overhandigd aan Bouterse.
  Nadat hij weg ging is er tot op heden niets ervan bekend gemaakt dus de bullebak in.
  Wat ik hiermee wil aangeven is dat minister Algoe nooit iets concreets heeft gepresenteerd dan gebakken lucht.
  Hij zou cassave exporteren.
  Sital is gedumpt door Bouterse


  Maak melding

 4. Is Sital misschien “jaloers”dat hij zo ver van de suikerpot zit?Ze zijn allemaal een pot nat.Ook hij is beter geworden van de zgn revolutie…dus Sital jouw commentaar boeit me niet.


  Maak melding

 5. Sital heeft gelijk over de lening maar ik had al lang geschreven dat het kapitaalsvernietiging is.Bouterse heeft geen verstand van zaken en daarom doet hij rare dingen met geld in Suriname.Het volk heeft niets te vertellen omdat ze hem hebben gekozen als president.Al die mensen die verstand van zaken hebben zijn aan de kant gezet.Daarom komt het land nooit vooruit.Bouterse en zijn handlangers verrijken zichzelf.Ik denk zelf dat Sital als president het beter zou doen.Dat is mijn mening als inwoner van Suriname die niet te maken heeft met de politiek want daarvoor ben ik te dom.


  Maak melding

 6. Sital, ex-voorzitter van de NMR ( Nationale Militaire Raad ) en ” Stong futu ” van de NDP, weet EXACT waarover hij praat c.q. met wie men te maken heeft ………..namelijk SUMMA CUM LAUDE afgestudeerde- en SUPER MEGA ZAKKENVULLERS !!!!!!

  Hälsningar! CHAVÉZ


  Maak melding

 7. =Klopt wat er geschreven staat. Ik hoop dat een ieder zich nog kan herinneren aan het project van ex minister van buitenlandse zaken Lakin die zijn broer had aangesteld voor het rijstproject in Venezuela.
  Dit zal inderdaad WEER gebeuren!!!!

  Sital had toen aangegeven dat wat de NDP nu betekent NIET de bedoeling was, maar ja met corrupte mensen om je heen zal het NOOIT goed komen.


  Maak melding

 8. Als Sital deze wijze woorden niet had gemaakt als ex couppleger en medeplichtige in de Dec moorden 198 maar als een burger zonder een duistere verleden,zouden deze woorden van hem zijn waarde hebben en mooi klinken,maar na alles wat hij ons heeft aangedaan eerder kunnen we hem niet serieus nemen.hij verdiend ons vertrouwen niet.
  Bovendien vertelt hij ons niets nieuws.Hij bevestigd alleen maar wat we allang wisten .


  Maak melding

 9. Kijk; badre-sein was de slimste onder de coupegers. Een mimiltair psycholoog , zeg mij heel veel al. Hij kan een speech voorbereiden en voorlezen mondeling uit het hoofd. Die Bouterse was ook bang voor hem net Roy horb. Horb werd opgehangen in de cel van fort zeelandia. In 1987 ging het mis toen Bouterse zogenaamd afstand deed van de dictatuur . Het Leonsberg akkoord werd voorbereid en uitgevoerd door Bouterse zonder sital in kennis te stellen. Dat was de druppel natuurlijk waarom hij Bouterse op afstand houdt. Sital zei het zelf in een meeting dat het mandaat terug moest naar het volk, hij werd opzij gezet en graanoogst is bouta woordvoerder geworden, we moeten ons niet vergissen als volk : een militair blijft altijd een militair, je bent of je bent er niet. En waarom moet ik badresein geloven ??? Het. Volk weet het beter!!.


  Maak melding

 10. @salamander
  1 grote, stinkende, verrotte beerput is dat narco-landje.
  /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  HOLLAND ??? JA DAT WISTEN WE ALLANG !


  Maak melding

 11. De CORRUPTE, VOOR HARDDRUGSHANDEL VEROOR-DEELDE, MASSAMOORDENAAR, HEEFT Ons Land MET OPZET, FAILLIET GEMAAKT !

  SAMEN MET GILMORE HEEFT HIJ DE GELDPERSEN BEDIEND en MILJARDEN AAN ONGEDEKTE SRD-BILJETTEN GEDRUKT, OM DE ONZINNIGE-NDP-FEESTPROJEKTEN TIJDELIJK TE FINANCIEREN !

  ALLA UN MONNIE NANGA UN GOWTU, V E R D A M P !

  A MONNIE GWE, A VOLK E PAI EDE !!!

  MORO NEP-LENINGEN , MORO-NDP-CORRUPTIE, NANGA MORO NEP-AMNESTIE, E DORO !

  TIDE, TAMARA A VOLK E PINA GO MORO FARA !!!!!


  Maak melding

 12. Damsco,

  je bent niet erg origineel in je antwoorden. Je komt gewoon educatie tekort. Maar dat is een bekend verschijnsel bij homofiele pedofielen. Dus je bent geen uitzondering. Kom maar op met je uitbraaksel van hoofdletters…en gewoon de gebruikelijke taalfouten erin houden hoor. Anders zouden mensen kunnen denken dat je ooit op school gezeten hebt. Nekschot voor jou blijft trouwens een optie.


  Maak melding

 13. De Puinhopen Van 5 Jaar Desie Bouterse.

  Beste Lezers

  Als dat geld er eenmaal is gaat deze beste man Bouterse weer eens gebruik maken van zijn talent… De Houdini Act… Dat geld zo gauw mogelijk laten verdwijnen.


  Maak melding

 14. 17 miljoen verdwenen bij de luchthaven en nog steeds GEEN onderzoek.
  Geld verdwenen bij OW en ook GEEN onderzoek,
  en nog VEEL meer.

  Het kenmerk van de NDP, Bouterse zijn regering!!!!


  Maak melding

 15. @Parbo=Damsco
  Sital is rancuneus zeg je … inderdaad … maar niet t.o.v. Killer Bouterse … ze zijn en blijven ” blood brothers “.
  Sital probeert Killer Bouterse … zijn blood brother … te waarschuwen tegen het geboefte binnen de NDP …. de Abrahamsen, Graanoogsten, Boerevenen, Bouva’s, Misikaba’s …. en …. ongeletterde onderkruipsels z.a DAMSCO=PARBO, PARAMAN, MAZDA, DtRt.
  Killer Bouterse namens B. Sital …. watch the dogs!!!


  Maak melding

 16. De oerdomme aanhangers van deze corrupte roverheid olv de paarse demon zullen vreselijk te lijden krijgen onder dit corrupt beleid. Die verarmde paarse dwazen, debielen, idioten en paria’s hebben het aan zichzelf te danken dat alles olv hun lijder de verdoemenis in gaat. Die oerdomme paarse stommelingen inclusief hun nageslacht zullen zwaar te lijden hebben met het aflossen van de mega schulden. Net als in Haiti zullen ze leven van de paarse vuilnisbelten vol ellende, leugen en onrecht.


  Maak melding

 17. Opo, kondreman un’ opo!
  Sranangron e kari un’.
  Wans’ ope tata komopo
  Wi mu’ seti kondre bun.
  Strey de f’ strey, wi no sa frede.
  Gado de wi fesiman.
  Eri libi te na dede
  Wi sa feti gi Sranan.

  NOGMAALS: Wij hebben geen behoefte aan redimusus. Bouterse is legitiem aangesteld als president. Klagen of azijnpissen heeft geen zin.


  Maak melding

 18. mul

  @Parbo=Damsco
  Sital is rancuneus zeg je … inderdaad … maar niet t.o.v. Killer Bouterse … ze zijn en blijven ” blood brothers “.
  Sital probeert Killer Bouterse … zijn blood brother … te waarschuwen tegen het geboefte binnen de NDP …. de Abrahamsen, Graanoogsten, Boerevenen, Bouva’s, Misikaba’s …. en …. ongeletterde onderkruipsels z.a DAMSCO=PARBO, PARAMAN, MAZDA, DtRt.
  Killer Bouterse namens B. Sital …. watch the dogs!!!

  ========================================

  Aldus backstreet boy Mul. Deze boeler ziet achter iedere boom een vijand. Je bent goed ziek in je ka hoofd. En nu op tyfen naar je grot, hol bewoner.


  Maak melding

 19. Ray

  Als Sital deze wijze woorden niet had gemaakt als ex couppleger en medeplichtige in de Dec moorden 198 maar als een burger zonder een duistere verleden,zouden deze woorden van hem zijn waarde hebben en mooi klinken,maar na alles wat hij ons heeft aangedaan eerder kunnen we hem niet serieus nemen.hij verdiend ons vertrouwen niet.
  Bovendien vertelt hij ons niets nieuws.Hij bevestigd alleen maar wat we allang wisten .

  ==============================================

  Ray yu ma piema, ik ga vanavond een coup plegen op je vrouw. Je bent zwaar geïndoctrineerd over Bouterse. Get a life boeler.


  Maak melding

 20. @ Parbo … voel je je geboeld door mij? … je vergist je hol bewoner. Ik zou je niet eens de hand kunnen en/of willen schudden. Weet je waarom … een ieder die je de hand schudt moet zijn/ haar vingers natellen …. snapé vous?
  Ongeletterde parasiet !!!!


  Maak melding

 21. @Parbo=Damsco
  Sital is rancuneus zeg je … inderdaad … maar niet t.o.v. Killer Bouterse … ze zijn en blijven ” blood brothers “.
  Sital probeert Killer Bouterse … zijn blood brother … te waarschuwen tegen het geboefte binnen de NDP …. de Abrahamsen, Graanoogsten, Boerevenen, Bouva’s, Misikaba’s …. en …. ongeletterde onderkruipsels z.a DAMSCO=PARBO, PARAMAN, MAZDA, DtRt.
  Killer Bouterse namens B. Sital …. watch the dogs!!!

  Aldus Backstreet Boy Mul.


  Maak melding

 22. Jullie vergeten iets belangrijks.
  Sital wilde Su communistisch maken, net als Cuba en greneda. Dus deze man is best gevaarlijk.
  Verder heeft hij een goeddraaiende bedrijf Wageningen totaal vernietigd.
  Deze man is ook betrokken bij de decembermoorden. Bouta heeft geprobeerd hem te vermoorden door zijn parachute te manipuleren. Sital viel als een baksteen, maar heeft het overleefd


  Maak melding

 23. Wat jullie niet weten dat sital geen coup pleger is hij is niet een van de 16 hij is naderhand bij gehalt samen met Abraham hij is nu boos omdat hij nu niet meer interssant is voor ddb net als Rozendaal ze krijgen niet dus ze zijn boos


  Maak melding

 24. Lees hier het verhaal:::

  Wie kent de personen die genoemd worden????

  Badrisein Sital: ‘Helft van lsDB lening zal onderweg verdampen’

  =PARAMARIBO – Voormalig hoofdbestuurslid van De Nationale Democratische Partij (NDP), Badrisein Sital voorspelt dat ruim USD 600 miljoen van de lening die Suriname wil aangaan bij de Islamitische Ontwikkelingsbank (IsDB) zal verdampen. De lening bedraagt totaal USD 1,8 miljard. Het herstel- en stabilisatie programma van de regering en het projectprogramma om het geleende geld te besteden, geven volgens Sital alle aanleiding om tot die conclusie te komen. Hij was dinsdagavond één van de panelleden tijdens de maandelijkse discussieavond van Stichting Kenniskring.
  “Verdampen is het vervangende woord voor corruptie. Het merendeel, haast 50 procent van de in het programma opgenomen projecten heeft direct te maken met het uitbesteden van geld aan lokale importeurs die aan de projecten zullen participeren. Er is een te grote importcomponent bij deze lening die je absoluut niet kan toevertrouwen aan deze rovergroep”, zegt Sital, doelende op de regering. Volgens hem zal er in alle gevallen, waar projecten worden uitbesteed sprake moeten zijn van een internationale aanbesteding. Hij noemt de situatie in het land ‘levensgevaarlijk’. “Ik bedoel daarmee de elementen die de regering uitmaken; die zijn hoogst onbetrouwbaar. Ik kan uit ervaring de hele avond over praten”, zei de voormalige NDP-prominent.
  Ook de drie deskundigen, Lothar Boksteen, Reynold Simons en Jeffrey Koornaar, die vanuit hun functie en als consultant zijn aangetrokken voor het projectprogramma voor deze lening zijn volgens hem deel van het grote corruptieplan dat onderdeel is van het herstel- en stabiliteitsprogramma van de regering. “Het programma is pure oplichting”, meent Sital. Hij heeft meerdere keren zijn gal gespuwd over wat hij noemt het ‘corrupte kliekje’ rond president Desi Bouterse. Er bestaat vrijwel geen beleidsprogramma dat gevrijwaard is van het corruptieve gedrag van de beleidsmakers. Als voorbeeld noemt Sital het zoetwater exportproject waarbij aan de in Zwitserland gevestigde Amazone Resources concessie is verleend om zoetwater uit Suriname te exporteren. “Amazone Resources is een fake bedrijf, Russische mafia”, zegt Sital.


  Maak melding

 25. Zo een kans krijg de huidige regering waarschijnlijk nooit meer. Bij de volgende verkiezingen zullen er anderen aan de macht zijn.

  Zoveel mogelijk lenen om nog zoveel mogelijk te kunnen stelen. In de staatskas valt niets meer te stelen. Legaal lenen en verder stelen.

  Het volk zal opgezadeld worden met een enorme schuld. Anderen zullen er stinkend rijk van geworden zijn. Jammer dat het volk niet sterk genoeg is om al het gestolen geld van de betrokken terug te kunnen vorderen.


  Maak melding

 26. Ja we genieten alleen van dat geld hoor. Om Mee te snoepen moet he NDPer worden. Of zoals I’m meegaan met de stroom want als je tegen werkt kom Je er bekaait van af. Daarom cool in BNT bakanatori. Dus eens of niet een als je wilt meegenieten moet je altijd eens xijn. What do you think


  Maak melding

 27. @Mul,
  Dat je een boeler bent dat hoeven wij niet te weten.
  Iedereen weet dat jij en Ray de grootste boelers zijn
  Dus doe mij een plezier en hou op met je flauwekul.
  Ray naam is door de forumleden bekend als Riool Rat.
  En muil die poep vlieg of strondvlieg die post altijd onzin.
  En
  Oom Bert als kokosnoot .
  Of tewel master plan kokosnoot


  Maak melding

 28. @ Parbo 2
  Parbo …. Parbo 1 …. Parbo 2 of hoe je jezelf ook wil betitelen. Je bent een ongeletterde parasiet en parasieten moeten vernietigd worden. Time will tell !!!


  Maak melding

 29. Een Volk Dat Voor Tirannen Zwicht Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht

  DDB is in Nederland veroordeeld voor 11 jaar gevangenisstraf voor drugsmisdaden,

  DDB is op de opsporingslijst van de DEA in USA en deze willen hem hiervoor in de USA voorgeleiden en dat hij hiervoor zijn gevangenisstraf krijgt,

  DDB is hoofdverdachte voor de 8 december 1982 moorden en volgens de grondwet van de republiek Suriname en wetboek van strafboek en Internationale Verdragen hoort bij hiervoor een vonnis van de rechtbank te krijgen.

  DDB weet dat hij deze straffen niet kan ontlopen als hij geen president van Suriname meer is. Als redding zorgt hij ervoor dat hij daarom voor de rest van zijn leven President van Suriname blijft.

  Dit doet hij door ervoor te zorgen dat Suriname skeer is en hij en de rovers om hem heen schatrijk zijn. Doordat Surinamers arm zijn, komen ze in een afhankelijke positie en DDB deelt als suikerook een doekje voor het bloeden.

  Sari (His)tory

  Surinamers zullen zelf de oplossing hiervoor moeten vinden, maar zolang ze in de duisternis willen zitten moeten ze dat zelf weten. Overal in de wereld, zelf het Midden-Oosten, is het al dag geworden, de Arabische Lente, alleen Suriname verkeert nog in diepe duisternis.

  Met DDB en de rovers kan Suriname alle kanten op, behalve de goede kant en dat doen DDB en de rovers bewust. Hierdoor komt hij dus niet in de gevangenis. Het arme Surinaamse Volk blijft afhankelijk van hem, arm en er is geen vooruit gang. Het zal ze een worst wezen, zolang ze vrij in de rondte kunnen rijden.

  Sranansma Oe wiki No?!

  Time4Changes!

  Chan4Pres!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding

 30. Sital weet waarover hij praat, de man heeft in het verleden samengespannen met de corrupte moordenaar Bouterse maar gebruikt sinds een paar jaar zijn verstand.
  Deze man ziet dat corrupte moordenaar Bouterse ons land heeft kapot gemaakt daarom geeft hij zij mening.
  En natuurlijk vinden de verstandelijk beperkte NDP ers het niet fijn dus gaan zij Sital uitschelden.
  De realiteit is dat corrupte killer Bouterse ons land voor de derde keer bankroet heeft gemaakt, dat is een harde feit.


  Maak melding

 31. Mul, 8 dec 1982 hebben wij jullie klootzakken een lesje geleerd. Jij en nog een paar reptielen hier op wkn zijn left overs van de revolutie zgn losse eindjes.
  Je begeeft je op een level waar je niet wil zijn. Kan slecht uitpakken voor je gezondheid. Dus ga op je bobbel zitten. Vooral geen tarzan uithangen.

  Ps er bestaat maar 1 Parbo. Parbo is ook geen Damsco. Overigens is de laatst genoemde ook een ware patriot. Een echte sranang mang. Jij kan niet tippen aan Damsco. Gaat boven je pet.


  Maak melding

 32. Is er 1 politucus of 1 partij die zegt: als ik aan de macht kom en deze uitspraak neem ik op in mijn verkiezingsprogramma, ik ga degenen die zich nu schuldig maken aan corruptie opsporen en straffen? Geen 1 van ze durft dit te zeggen.


  Maak melding

 33. Het steekt Sital dat Suriname niet communistisch is geworden. Hij had gehoopt dat Bouterse een buiging naar het communisme zou maken. Maar Sital moet realistisch zijn. Meer heb ik niet te zeggen.


  Maak melding

 34. @Parbo, Mul 8 dec. 1982 hebben we jullie klootzakken een lesje geleerd.

  Dus ook een laffe hond die mensen zogenaamd op de vlucht in de rug schiet, goed om te weten


  Maak melding

 35. De VEROORDEELDE HARDRUGSVERKOPER,TEVENS HOOFDMASSAMOORD-VERDACHTE HEEFT SRANANG EEN DURE LES GELEERD !

  A MANG MEK UN KONDRE FAILLIET, DRI LESI !

  PS : A REDI MUSU, DESI, BROKO SRANANG DEMOCRATIA NANGA YEPI FU KOLONIAAL WROKOMANG FU NED MIL INL Dienst, masra kolonel VALK !

  DESI, PE UN DEVIEZEN DE, PE A MONNIE DE SANG YU DRUK, PE UN GOWTU DE ????????????????????????

  USA-NASA TAKKI : VERDAMPING FU MONNIE NANGA GOWTU, NO KANG, N’E BESTANG !!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 36. Ik hoop dat de IsDB de corruptive gevoelige delen van de plannen uitmasseert voordat ze een cent in een project stoppen. Ze zeiden dat ze de plannen eerst zelf zullen evalueren. De Arabieren willen hun geld niet kwijt op zo’n haram manier. Sital bevestigt zaken die al bekend zijn.

  Sital lijkt me de intellectuele linkse man van de couppleegers.


  Maak melding

 37. Met deze gasten is nooit 1 oorlog gewonnen. Indira- en Rajiv Ghandi hebben het ook geweten. Waarachtige militairen gaan samen uit niet alleen, maar ook samen thuis,…….bah!


  Maak melding

 38. Aldus sprak Misbaksel vanuit Doei bye.

  ““Politici moeten als vooraanstaande leiders hoop hebben en hoop uitstralen naar de samenleving toe. Politici die steeds doembeelden oproepen en verspreiden, hebben hun roeping misgelopen en proberen de boel mee te sleuren in hun persoonlijke frustraties.” Deze opmerking maakte NDP-fractieleider André Misiekaba donderdag bij de start van de Algemene Politieke Beschouwingen (APB) in De Nationale Assemblee (DNA). De politicus gaf in zijn betoog aan dat het vrijwel duidelijk is dat het land in een financiële recessie zit, maar dat hij gezien de prestatie van de regering aan het einde van de dag wel het geloof heeft dat alles goed zal komen. Vandaar dat hij een beroep deed op andere politici om het negatief gedrag achterwege te laten. “Ik doe een beroep op politie fu draai anu par boto”, aldus Misiekaba.”

  Bron Db Suriname


  Maak melding

 39. Para(debiel)man, over welke oorlog heb jij het ?! Hebben jullie met Guyana gevochten om Tigri? Jullie kunnen alleen een volk onderdrukken maar tegen het buitenland beschermen lukt jullie niet. Dus toch Padvinders, had Henk A het toch bij het rechte eind. Wegwezen lafaard.


  Maak melding

 40. HALLO OMHOOGGEVALLEN OLIEBOL REDIMOESOE DIE VANUIT DE NOORDZEE KRITIEK LEVERT JIJ KRIJGT VAN MIJ PERSOONLIJK EEN SCHOP ONDER JE BALLEN. IK WEET DAT JE 1 VAN DE PTJIENG TOLIE GASTEN BENT DIE ECHT IETS TEKORT HEBBEN DAT IS 1000..IK GA JOU NOMINEREN VOOR BOERIEKIE VAN HET JAAR JE HEBT AL BIJ VOORBAAT DE PRIJS IN JE ZAK.


  Maak melding

 41. Het meeste geld van de Obligatie leningen zal te traceren zijn en kan slechts met een omweg, een greep in de kassa van Staatsolie, bij de Regering terecht komen.

  IsDB hoor je voorlopig niets van aangezien er toetsbare plannen ingediend moeten worden met genoeg zekerheid.

  IMF mest eerst de Tent uit dus Suriname is binnen no time helemaal blut want nog de het Stablisatie en Herselplan, nog de Begrotingen , nog het Meerjaren Ontwikkeling Plan bieden perspectief.

  Het wordt tijd dat Sardjoe gaat optreden en Bouterse weg jaagt.


  Maak melding

 42. RobG

  Boi pé joe dé (zucht) want je (onzin)inzicht als econoom om de coalitie te verdedigen is hard nodig.
  Heb je niets te zeggen / schrijven? Mister echodoom


  Maak melding

 43. De wet van de islamieten is dat als je een lening niet op tijd terugbetaalt…..je handen worden afgehakt.

  Ik ben benieuwd wiens handen die molsims van de Islamitische Bank gaan afhakken. Van Bouterse of van degene die regeert ten tijde van het terugbetalen.


  Maak melding

 44. Ik denk dat er haast geen enkele Surinamer is die een plan kan schrijven waarbij ook de uitgaven, tot op de cent, nauwkeurig beschreven staat. Niet dat ze het niet kunnen, maar de ruimte om te frauderen laten ze graag open!


  Maak melding

 45. HET KABINET VAN KUMA KAN JE BETITELEN ALS DE DALTON BROTHERS IN THE SALOON: Daarom vrees ik met grote vrezen dat een aantal miljoenen OBAMAS op ONVERKLAARBARE WIJZE zal verdwijnen (VERDAMPEN) in de zakken van deze DALTONS.

  Het zal Lucky Luke echt niet lukken om klaarheid in deze te brengen als het geld eenmaal is verdampt.


  Maak melding

 46. DAMSCO, JE HEBT ECHT LEF OM JE DOMME GEZICHT HIER TE LATEN ZIEN. JE ACHTERLIJKE VRIENDIN HERMIEN heeft uiteindelijk begrepen dat ze moet wegblijven van dit Forum.

  JIJ BENT DE VADER VAN ALLE DOMHEID!! IS ACHTERLIJKE HERMIEN SOMS VAN JE GESCHEIDEN?

  JIJ STAAT ONBEDREIGD OP DE EERSTE PLAATS OP DEZE STUPIDITY LIST!!

  Zelfs Paraman maakt geen kans op de EERSTE PLAATS dus ga maar na hoe STUPID je bent!!!


  Maak melding

 47. @ Paraman,

  Welke oorlog moesten Indira en Rajiv winnen?
  Geef antwoord, want op het forum blijf je eindeloos raaskallen. Daar durf je wel lafaard!


  Maak melding

 48. @@ Jiyani!! Die Pariaman moet blij zijn dat Rajiv of Indira hem niet heeft laten afmaken!! want zo laag als die Paria, Pariaman zijn ze niet geweest!!! Je kan deze hond niet aan hun tippen!!!! Hij komt niet eens in de buurt!!!!

  Pariaman neem gif in!!! en pleeg zelfmoord!! Bosje brug is er ook! Ik zal wel een gestolen kransje door de zwervers van een oude graf, op je stinkende lijk neerzetten!!! Heb geen rust in je Hel!!!


  Maak melding

 49. Jiyani

  @ Paraman,

  Welke oorlog moesten Indira en Rajiv winnen?
  Geef antwoord, want op het forum blijf je eindeloos raaskallen. Daar durf je wel lafaard!

  Indira Gandhi – Betrayed by Bodyguards

  India’s first female prime minister led the nation for 15 years only to be shot down by her own bodyguards.


  Maak melding

 50. Indira Gandhi – Betrayed by Bodyguards

  India’s first female prime minister led the nation for 15 years only to be shot down by her own bodyguards.

  Wiep-Ding

  @@ Jiyani!! Die Pariaman moet blij zijn dat Rajiv of Indira hem niet heeft laten afmaken!! want zo laag als die Paria, Pariaman zijn ze niet geweest!!! Je kan deze hond niet aan hun tippen!!!! Hij komt niet eens in de buurt!!!!

  Pariaman neem gif in!!! en pleeg zelfmoord!! Bosje brug is er ook! Ik zal wel een gestolen kransje door de zwervers van een oude graf, op je stinkende lijk neerzetten!!! Heb geen rust in je Hel!!!


  Maak melding

 51. @ Paraman,

  Bij een oorlog denk ik aan landen die met elkaar oorlog voeren of aan een binnenlandse oorlog.
  Noch tijdens de regeerperiode van Indira noch tijdens die van Rajiv was er sprake van een oorlog met een ander land of van een binnenlandse oorlog.

  Niet alleen in India zijn politici gedood. Komt ook in andere landen voor.
  Pakistan, de VS, en zelfs in Nederland heeft zich een moord voorgedaan op een politicus: Pim Fortuin is in 2002 doodgeschoten.

  Dus al met al Paraman, ben je weer eens bezig geweest met oeverloos drammen over Indiërs c.q. hindustanen.
  Iedere keer laat jij je intense jegens deze mensen blijken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.