Indrukwekkende verandering Borgoe Rum

12

PARAMARIBO, 1 nov – Suriname’s bekendste rum, ‘Borgoe’, staat aan de vooravond van wat de fabrikant zelf noemt ‘een indrukwekkende verandering’. De huidige fles en verpakking zullen namelijk plaats maken voor een geheel nieuwe presentatie. Fabrikant Suriname Alcoholic Beverages N.V., ook wel bekend als SAB, heeft vandaag een tipje van de sluier opgelicht door bovenstaande foto te publiceren van mogelijk een nieuw logo.

“Wij maken ons klaar voor de onthulling. Het aftellen is begonnen” luidt de tekst bij de foto die Borgoe publiceerde. De verandering vindt plaats rond de 50ste verjaardag van SAB op 17 november a.s. Op deze dag zullen ook de nieuwe Borgoe Gold en Premium varianten aan het Surinaamse publiek gepresenteerd worden.

Op een later moment volgt ook de introductie in Europa.

schermafbeelding-2016-11-01-om-17-18-14

Bekijk ook:

12 REACTIES

 1. Leve dit Surinaams product! Zoals velen zullen weten heeft deze rum onlangs weer een internationale prijs gewonnen. Nu nog de maketing campagne om deze rum net zo bekend te maken als johny walker. In deze tijd van tekorten is het goed dat er producten zijn die buiten land’s grenzen kunnen worden verkocht.


  Maak melding

 2. Na vele negatieve berichten uit switie sranang,tog iets positiefs.su heeft veel potentie maar zonder regering Bouterse.zelf Caricom wil die Bouterse niet..


  Maak melding

 3. De rijken worden rijker en de armen worden steeds armer,omdat de armen verslaaf zijn aan de goederen van de rijken van deze Wereld……zogenaamde consumtieindustrie met alle gezondheidszorg problemen en gevolgen vandien voor de gezondlevende belastingbetaler in dit Babylonische Systeem .


  Maak melding

 4. @Falasha
  De rijken worden rijker en de armen worden steeds armer,omdat de armen verslaaf zijn aan de goederen van de rijken van deze Wereld……zogenaamde consumtieindustrie met alle gezondheidszorg problemen en gevolgen vandien voor de gezondlevende belastingbetaler in dit Babylonische Systeem .
  //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  WAAR SLAAT DAT NOU WEER OP DOMME EZEL ???


  Maak melding

 5. @Franchepane
  Borg, welke naam stel jij dan voor? Wat denk je van Ouwehoer Borg?
  //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  OF… UILSKUIKEN FRANCHEPANE.


  Maak melding

 6. @Damsco,kijk naar je historie, je diepte en niet oppervlakkig denken,toen de aggressors in Afrika aankwamen brachten ze alcoholische dranken met zich mee, om verdeeld en heerstpolitiek en slavetrade te starten,anno 2016 same old shit….Want invloed alcohol breng scheuringen,ellende,verdriet en armoede in gezinnen en families,maar de rijke Multinationals, handelaren die wrijven in hun handen en lachen in hun vuisten van blijschap en hun goed gevulde kassa’s…..ziektes en ellende achterlaten in de maatschappij….volgende keer dieper en verder kijken dan je neus lang is,voordat je reageert . shalom


  Maak melding

 7. Ik hoop niet dat SAB met een 50 jaar oude Borgoe op de proppen komt. Borgoe rum is immers pas in 1982 geproduceerd.
  Op de site van SAB staat ook al een suggestief stukje over de rum die al 130 jaar wordt geproduceerd. Niet door SAB in ieder geval…deze bestaat pas 50 jaar. Waarom SAB dit zo op hun site meeneemt geeft allen maar aan dat ze een hoop fantasie proberen te verkopen. Er wordt daar al sinds de ondergang van Mariënburg geen rum meer geproduceerd op basis van melasse. Alle alcohol die door de huidige SAB wordt geproduceerd is van HRC dat van Angostura Trinidad wordt ingekocht…

  Zie hier het Surinaams product….
  Trouwens het succes heeft SAB te danken aan het Fernandes concern die de grootste aandeelhouder en investeerder was in SAB.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.