Doneer: 1e solo-project van Robby Harman Sordam

4

Bijna een jaar geleden is dankzij Crowdfunding de productie van de compilatiebox (2CD-in-BOEK) ’40 jaar Surinaamse Muziek in Nederland’ gerealiseerd. Inmiddels is er een Engelstalige versie van deze compilatiebox verschenen. Deze werd onlangs tijdens het Dutch Delta Sounds Festival in Amsterdam overhandigd aan Professor Simon Frith van de Universiteit van Edinburg.

Met deze Engelstalige versie wordt een belangrijke stap gezet bij het internationaliseren van muziek met een Surinaams-Nederlandse origine. Het is duidelijk dat deze stap niet had kunnen worden gezet als er niet een groot aantal mensen had geparticipeerd als donateur.

Ook nu wil de IKO Foundation Crowdfunding in zetten en wel voor de ondersteuning van het 1e solo-project van crossover artiest Robby Harman Sordam, die onlangs nog schitterde als Emcee/Moderator op het 2-daagse DDS-Festival. Zijn project “Harmanized’ krijgt ook de vorm van een CD-in BOEK.

Wij vragen vriendelijk jouw bereidheid om als donateur te participeren in de “Harmanized”-productie. Als tegenprestatie van jouw donatie kun je alvast dit CD-in-BOEK bestellen, of alvast een Vrijkaart reserveren voor het Release Concert op 28 november in het Bijlmer Parktheater. Als je op de Crowdfunding pagina van VoordeKunst bent dan zie je nog meer tegenprestaties.

We hopen op jouw ondersteuning om het resterend productiebudget bij elkaar te schrapen.

De link van het project: https://www.voordekunst.nl/projecten/4992

Bekijk ook:


4 REACTIES

 1. Beste mensen,
  Wel een vaag verhaal.
  Hij komt wat tekort heb nergens kunnen uitmaken hoeveel deze meneer tekort komt ?.
  Ik wil ook graag steunen maar er moet structureel iets in zitten.
  Dus als men voortaan precies aangeeft wat de verwachten kosten zijn dan kan ik wat mee.
  Geven om terwille van het geven heeft geen zin.
  Kosten en baten plaatje graag.
  Een indicatie dan weet ik als ik een tientje of honderd moet geven.


  Maak melding

 2. Crowdfunding is een moderne vorm van bedelen. Stort nog liever geld naar unicef.
  Weet tenminste dat een deel van mijn geld goed besteed wordt namelijk aan arme kinderen.


  Maak melding

 3. @Koos,

  Ook Uncef maakt gebruik van dure managers en van ambassadeurs (vaak bekende mensen) die uit het bedelpot betaald worden. Slechts 1 cent van elke Euro die je doneert komt werkelijk bij de kinderen terecht, is mijn schatting. Dit instituut zal niet anders zijn dan alle die andere uit de bedelindustrie. Alleen al aan reclame verspillen ze heel veel geld. En wie zullen de reclamedrukwerkproducenten zijn? De kennissen van de managers/directors?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.