DJ Chuckie werkt aan Urban EP

12
DJ Chuckie weer in Suriname voor optredens

De wereldbefaamde Surinaams-Nederlandse DJ Chuckie gaat zich weer richten op Urban muziek met Nederlandse artiesten. Dat onthulde hij in een interview met Radio FunX. “Ik vind die producers echt tof. Gasten als Spanker maken alleen maar hits en daarom wil ik weer dat soort muziek maken.” Dat inspireert de in Suriname geboren DJ om zich weer te focussen op Urban Music.

Chuckie heeft een groeps-chat met wat Nederlandse Urban-DJ’s en daar is iets ontstaan: “Daar bespreken en maken we veel muziek.” Het blijkt zelfs zo goed te gaan dat er binnenkort een EP uitkomt. “We gaan de EP uitbrengen op het Dirty Dutch label met Biggi, Flava, Michael Mendoza en Ilias op de Beat.”

DJ Chuckie die officieel Clyde Narain heet woont al een tijdje op Aruba, maar hij is vaak in Nederland. Hij vertelde FunX dat hij ook met een nieuw feestconcept komt. “Er zoveel feesten, maar ik mis echt een old school houseavond zoals Sneakers als ik in Nederland ben. Ik wil weer een toffe houseavond opzetten.”

Bekijk ook:


12 REACTIES

 1. Deze Chuckie die heeft zeker lang geen awards ontvangen zo te zien.Geen nood hij kan 1 komen ophalen uit de handen van zijn geliefde moordenaar en fan bouta.


  Maak melding

 2. Deze Clyde Narain komt blijkbaar uit Guyana, gezien zijn naam. Daar lopen ontzettend veel verbasterde Hindoestanen rond. In Trinidad en Tobago is het nog erger. Mensen hebben daar als achternaam bijv. Williamsingh!

  Suriname is hard bezig dezelfde tour op te gaan. Hindoestaanse jongens en meisjes die hun p. en k. achterna lopen komt steeds en steeds meer voor. De kafries zijn de lachende derde.


  Maak melding

 3. Dj Chuckie is een dogla.
  Hij heeft of een hindostaanse vader of moeder en draagt zijn/haar familie naam .
  Tegelijkertijd is hij een moordenaar liefhebber!


  Maak melding

 4. Wat Chuckie is of wat zijn ouders zijn is niet interessant. Feit is dat deze DJ voor geld en roem gaat. En als hij verkeerde vrienden daarvoor moet maken dan doet hij dat. Die picture met Bouterse zal ik niet
  zo snel vergeten. Dit alles maakt van Chuckie bad news. Seedorf idem dito


  Maak melding

 5. Dj Chuckie kiest eieren vr zijn geld,hij is nl op de hoogte dat een bepaald ras aan het uitsterven is,dan is het logisch,dat hij vr een andere sterkere ras kies,nex no fout,en we houden van hem in Su,terwijl wij anderen kunnen missen als kiespijn


  Maak melding

 6. @ B. Wakoef,

  Wen er maar aan. Mensen vermengen zich steeds meer en meer. Het is niet meer tegen te houden. Globalisatie werkt daar ook aan mee.
  Jouw mening doet er niet meer toe.


  Maak melding

 7. @Jiyani,

  We leven in hutspottijden………

  Het is bijzonder jammer dat de Hindoes die zich vermengen, niet hun cultuur doorgeven aan hun doglakinderen, maar wel alleen de cultuur van hun partners doorgeven.
  Je zou haast denken dat ze een enorme hekel an zichzelf en hun ouders hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.