Week van het klinkend erfgoed Suriname

3

Cultuurdirecteur Stanley Sidoel vrijdag aan het woord in de Centrumkerk bij de opening van de ‘Week van het klinkend erfgoed Suriname 2016’ van 28 oktober tot en met 8 november. De week is geopend met een lezing voor beginnende en gevorderde keyboardspelers, muziekdocenten, studenten en leerlingen, scholieren, eigenaren en beheerders van orgels en alle erfgoedliefhebbers. De ‘Week van het klinkend erfgoed Suriname 2016’ wordt georganiseerd door Stichting Gebouwd Erfgoed Suriname (SGES) in samenwerking met de Rijkdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) van het Nederlandse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW).

Bekijk ook:

3 REACTIES

 1. Welk erfgoed bedoeld men ? Zijn het het verwaarloosde gebouwen in paramaribo of de verdampte monetaire reserves. Desi en zijn roversbende hebben alles gestolen. Suriname heeft geen erfenis meer alleen nog maar schulden.


  Maak melding

 2. “BOUTA “heeft alles kapot geschoten,afgebrand!En een grote verwaarlozing,treurig om te zien
  kijk maar naar mijn dorp’MOENG”
  mijnheer” Sedoel” ga maar lekker slapen en dromen.
  jij bent ook net zo’n triest geval als bouta.

  SUKKEL.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.