dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoNationale Kunstbeurs 2016

Nationale Kunstbeurs 2016

-

Does Travel - naar Suriname

De Nationale Kunstbeurs 2016, die donderdag jl. officieel geopend werd op het terras van Hotel Torarica, is ook afgelopen weekend goed bezocht. De beurs in Suriname duurt van 28 oktober tot en met 5 november. De kunstwerken kunnen bezichtigd worden bij de locaties De Banquet Hal van Hotel Torarica en De Expositie Ruimten van De Hal.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. ik vraag mij steeds af,, waarom men in het parlement het huis van het volk steeds meer taki taki is gaan praten i.p.v. van Nederlands die de voertaal is van het land..

    waarom praat men geen hindoestaans, chinees, javaans , indiaans, marrons.. enz.

    in de s.l.m. ook het zelfde verhaal..

    officiële mededelingen worden steeds in het taki taki gedaan, terwijl ik en vele anderen in het vliegtuig deze taal niet verstaan althans niet machtig zijn..


    Maak melding
  2. Mooi, zo’n beurs. Ik vraag mij alleen af of de locatie voor menigeen niet te hoogdrempelig is om de beurs te bezoeken. Ik zie de Surinaamse “Jan met de pet” daar niet zo gauw naar toe gaan ook al zou die daaraan behoefte hebben.


    Maak melding
  3. @marcel,

    Omdat die Hindoestaanse parlementariërs geen eergevoel hebben.
    Zou ik in het parlement daar zitten, als een kafrie in het ningre zou beginnen, zou ik ook het Surinami bezigen. Zo nodig zou ik naar de rechter stappen wegens voortrekkerij.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES