maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie‘Link’ tussen drugs uit Brazilië en Suriname

‘Link’ tussen drugs uit Brazilië en Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 29 okt – Een verband tussen de vangst van grote partijen drugs uit Suriname en Brazilië valt niet uit te sluiten. Dit is de eerste conclusie na vangsten in Europa uit beide landen de afgelopen dagen.

De partij drugs die volgens Franse media vermoedelijk uit Suriname komt, is aangetroffen in de haven van Duinkerken. De ruim vijfhonderd kilogram cocaïne zat verborgen in sporttassen die waren opgeslagen in vrachtcontainers. De boot met de containers was vanuit Paramaribo vertrokken naar de Franse kolonie Guadeloupe. Daarna stak het schip e Atlantische Oceaan over richting Frankrijk.

De partij uit Brazilië is gevonden in de haven van Rotterdam. Het betreft ruim tweehonderd cocaïne met een straatwaarde van ruim zes miljoen euro. De smokkelwaar zat verborgen in een ladig fruitpulp. De Fransen vermoeden dat de coke uit Suriname ook in Brazilië is geproduceerd. Intussen bekijkt de politie in Rotterdam de mogelijkheid van een verband tussen de twee drugsvangsten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

59 REACTIES
 1. Link is geen verrassing gelet op het aantal illegale Brazilianen in Suriname. Uitzetten is niet aan de orde omdat die volvraat van JusPol liever de andere kant opkijkt. Wapenhandel zal allicht van deze illegalen komen die thuis in favelas zijn opgegroeid. Als goudzoekers betalen zij geen belasting vanwege schijtbeleid van Wijdenbosch en die beruchte moordenaar die voor pres mag spelen. Deze choleralijers hebben steeds weer gezorgd voor een crisis in Suriname. Dit land wordt als hoer behandeld door binnengehaalde buitenlanders door criminelen aan het bestuur. Surinamers die dit zouden flikken in het buitenland worden meteen opgepakt. Verantwoording afleggen waar de opgespaarde reserves zijn gebleven blijft achterwege gelet op de verkapte vorm van dictatuur door de cokesnuivende moordenaar.


  Maak melding
 2. De politie moet maar eens een kijkje gaan nemen bij het hoofdkwartier van de VHP, de Olifant, een terrein aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat. Niet alleen alleen de massala stank komt je tegemoet maar ook die troep waarmee het poeder wordt versneden. En alles onder goedkeuring van Santhoki.


  Maak melding
 3. Parbo
  Suriname heeft een Duterte aanpak nodig.
  Wat mij betreft krijgt de ctu de vrije hand. Afknallen die gasten.
  zaterdag 29 oktober 2016 om 19.49 uur.
  ******************************************************
  @ Parbo … joe buriki … Killer Bouterse zal je dit niet in dank afnemen. Je vraagt om de NDP abanies … incluis … Killer Bouterse en zijn gezin … af te knallen.
  Jap’ japi … wat scheelt je … Killer Bouterse gaat je …. breken! Is dit ook een kwestie van begrijpend lezen? … vraag het aan @ Do the Right thing … the same buriki.


  Maak melding
 4. Dino was in het verleden de ‘link’, de Amerikanen hebben van hem een ‘missing link’ gemaakt, zijn vader heeft blijkbaar een andere ‘best man for the job’ gevonden, die even ‘deskundig’ te werk gaat als dino; de ladingen worden steeds vaker onderschept, straks kan ook deze ‘deskundige’ Dino gezelschap gaan houden in de USA.


  Maak melding
 5. Off topic. Hoogstwaarschijnlijk wordt op 25 november a.s.de eerste lading van 2 miljoen liter Surinaams rivierwater verscheept naar Barbados.Dit is toch beter nieuws voor Suriname?


  Maak melding
 6. Surinamers wordt weleens wakker op deze manier gaat geen land meer zakken doen met Suriname, hoe gaat bouta en boefdraad de leningen betalen. Het is schade voor de echte exporteurs. De domme Surinamers beseffen niet was voor economische gevolgen kan dit hebben. De geleerde van Suriname moet opstand komen en eisen dat alles tot de bodem uitgezocht moet worden


  Maak melding
 7. de vrouw van de hoofd verdachte moordenaar doet goede zaken..

  ze deelt cadeautjes uit ,, , maar niet met haar eigen geld.., het zou haar zeer goed uitkome als ze dat deed met heer eigen inkomsten die ze krijgt van de staat sme voor het niks doen..

  er wordt in de wandel gangen beweert , dat die 508 kg drugs onderschept in Frankrijk Le Havre haven deels toe hoort aan de lijder van het land..

  natuurlijk wordt er direct gezegd, a no mi ,, ik was er niet bij,, zand erover ,, mi no sabi…


  Maak melding
 8. @Parbo,
  Suriname heeft een Duterte aanpak nodig.
  Wat mij betreft krijgt de ctu de vrije hand. Afknallen die gasten

  Mooi torie dan is Bouterse de eerste die afgeknald moet worden!!
  Eindelijk komt die oerstomme paarse rat Parbo met goeie idéén.
  Shoot ding dagoe beest.


  Maak melding
 9. RobG
  Off topic. Hoogstwaarschijnlijk wordt op 25 november a.s.de eerste lading van 2 miljoen liter Surinaams rivierwater verscheept naar Barbados.Dit is toch beter nieuws voor Suriname?

  Zoiets heet op z’n ABN “de aandacht verleggen naar een ander onderwerp”.
  En ja als men een link vermoed moeten ze de coke van beide partijen chemisch vergelijken dan komen zij vanzelf erachter of dit wel of niet dezelfde bereidingsproces en ingrediënten zijn gebruikt.


  Maak melding
 10. Suriname glijdt af naar de status van een failed state. Economische crisis met een groei van -7%. Su is een drug transit land. Grote hoeveelheden cocaine uit Brazilie worden op boten gezet naar Nederland en Frankrijk. Er wordt oplos geleend.Junk bonds met een interest van 9.25%. Geheime onderhandse leningen te veel om op te noemen. Voor de paarsen bestaat de DNA niet. De regering vraagt geen goedkeuring van het parlement. De criminaliteit neemt toe. Het wordt met de dag erger. Wapens worden gebruikt in de overvallen. in De politie en rechters krijgen geen geld van de regering. De NDP stemmers worden nog dommer met de dag.

  Su is jammer een failed state geworden. Nu wachten op radikalen met hun auto bommen, suicide vesten en machine geweren. Dan is het complete.


  Maak melding
 11. Ik heb al eerder gezegd!!!!! en dat is de wet Wiep-Ding!!! Al die drugs in de kont van de daders inproppen en in de fik steken, laat langzaam roken!!!! Barbakoto ding libi libi!!!

  Mek Parbo smering!!!!

  @@Sabato Franse!! Shoot ding dagoe beest.
  Sabato Franse!! dan is het het volgt; zo heb dan al het probleem vd daders gelijk in één keer opgelost!! neen dat moet niet zo!! je moet ze laten lijden en creperen!!! ze moeten het voelen en smeken om de dood!!! en als het bijna met ze afgelopen zijn, moet je ze naar de cultuurtuinlaan brengen voor de hongerige krokodillen!!!


  Maak melding
 12. Bron: Fabeltjeskrant 29 oktober 21:51
  “Hoogstwaarschijnlijk wordt op 25 november a.s.de eerste lading van 2 miljoen liter Surinaams rivierwater verscheept naar Barbados”

  Hulde baya; na de geslaagde actie ‘schone dodo’s aan de Dodostraat’, nu ook 2 miljoen liter rivierwater t.b.v. de aktie ‘skone Barbadodo’s’.


  Maak melding
 13. Bigi Sma,
  Gezien je reactie hierboven lijkt het dat je een behoorlijk kater overgehouden hebt.
  Wat je in het verleden gedaan hebt behoort tot het verleden.
  Gezien de nieuwe technieken is de kans vele malen kleiner om jouw handel niet te onderscheppen.
  Robg had je al gewaarschuwd maar met je Front kop die meer op een vlieg poep lijkt en is kunnen wij je niet kwalijk nemen.
  Het zij zo.


  Maak melding
 14. RobG,

  in 2010 zou ook al zoetwater verscheept worden naar de Apentuin van vriendje Obiang, volgens de megalomane populist en brulboei Desi. Hebben we nooit meer iets van vernomen. Maar je weekend is weer helemaal goed met deze lege dop. Keep on dreaming.


  Maak melding
 15. Weer de aandacht afleiden.

  Beste RobG.
  mooi getal 2 miljoen liter dat is echter slecht 2.000 m3 ofwel het heeft een waarde van ongeveer $ 20.000 als men op Barbados 5 maal meer voor water betaald als in Nederland.

  U bent weer een beetje erg optimistisch. Het is geen levering maar een test of de methode werkt.

  De woordvoerder voor Amazon resources is geen medewerker van Amazon Resources maar een consultant met ervaring in haven terminals.

  Beste RobG dit is het testen of men de flexibele drijvende tank (een soort ballon) gevuld kan worden en vanaf de ondiepe kust (monding Saramacca) gesleept kan worden.

  Men zal echt niet zo gek zijn met dit kleine beetje dat u groot maakt de 900 km naar Barbados te gaan varen om het daar te gaan lossen.

  Indien het water schoon is, is dit plan best interessant echter het gaat nog heel veel tijd kosten voor het gaat functioneren.
  Amazon Resources en haar aandeelhouder hebben niet de middelen om dit zelfstandig te realiseren. Hierdoor zal het nog langer duren.
  De echte investeerders zullen wachten tot dat Bouterse weg is om dit in basis goede plan tot succes te geleiden


  Maak melding
 16. @ Surinamer

  Kijk naar voor dat u zich rijkrekent aub eerst even naar:

  1. Wie Amazon Resources is (een Brieven bus maatschappij in Zwitserland van een Honorair consul van de Regering Bouterse)
  2. He illegale MOU met Amazon Resources. Zowel de DNA als de minister van NH hebben grote bedenkingen.
  3. Het geven dat er nog geen laad en test faciliteiten zijn in Suriname resp. in Barbados.
  4. De Afstand Suriname op de vrije Oceaan 900 km heen en terug is. Met een sleep boot 60 uur heen en 60 uur terug.
  5. Met 2 miljoen liter, 2.000 m3 resp 2.000 ton per trip zal het heel moeilijk worden om iets te verdienen. Om iets zinvols te doen zal men 100 miljoen liter per week moeten kunnen leveren.

  Deze regering en Amazon resources beschikken niet over de middelen om hier snel een succes van te kunnen maken


  Maak melding
 17. Puur Bauxiet heeft meer waarde dan Goud ,Cocaïne ,en water samen

  wanneer men de waarde van Bauxiet schat dan tel men van af 1 triljoen

  Water ,Cocaïne en Goud dan tel men in miljoenen of in miljarden, en dan moet je als een slaaf lopen als werknemer
  met zulke spullen .

  Water ,Gocaine,en Coud samen tel men niet in 1 Biljoen USD
  Deze grondstoffen tel men met miljoenen en miljarden .

  Zelf Landbouw praat men in Biljoenen USD om dat 1 kilo Tomaten zaden al 120000 USD kost

  Alleen Groenten Zaden vermeerderen verdienen wij miljarden

  Met zaden vermeerderen kunnen vrouwen beter werk leren en het werk is niet zwaar ook voor studenten .

  10 tomaten zaden kosten 3 usd
  1 Liter Brandstof kosten 1usd

  Waarom plant men geen Mais en Tarwe met Mais alleen verdient men meer geld dan Cocaïne en GOUD .

  Beleid makers en adviseurs van de NDP Regering waar hebben jullie gestudeerd kijken jullie geen buitenlands nieuws .

  Hooghart en Doehkie Vice President Nickerie jullie hebben Suriname verpand aan kapitalisten .

  Hooghart onder de Kolonisten van 1863 hadden wij het 1000 x beter .

  De Kolonisten hadden ook een trein laten rijden van Paramaribo naar de Binnenland .

  Deze moderne tijd kan men niet eens een Cassave Fabriek draaien of een ziekenhuis van Albina afbouwen .

  V7 zou een moderne Vliegveld bouwen in Nickerie dat macht Doehkie weten en ook de weg van Nickerie naar Apoera zou worden uitgevoerd onder VP Regering

  De haven in Nickerie is ook nog niet afgebouwd door NDP Regering in 6 jaren tijd .
  V7 zou een moderne haven daar afbouwen voor de bevolking Groepen in Nickerie .


  Maak melding
 18. Bigisma/Jojo, ik vind dit onderwerp “drugs” niet interessant.Bij voorbaat gaat de beschuldigende vinger naar een bepaalde richting, namelijk de richting van jullie notoire politieke vijanden. Oppositie bedrijven op een dergelijke manier is mijn inziens laag bij de grond. Jullie geven hiermee tevens een dekmantel aan lieden die er stevig bij welvaren in grootschalige drugshandel. Jullie draaien het hoofd weg voor deze harde realiteit. Sinds jaar en dag gaat het niet zo goed met de Surinaamse export. De afgelopen vijf jaren ging het licht een beetje schijnen, maar dat was was van tijdelijke aard.Maar je heb lieden die ondanks de crisissen gigantische bedragen blijven verdienen. Hoe is dit mogelijk?


  Maak melding
 19. Robg, het valt me tegen van je paarse visionaire president; het bericht van de spoorbaan werd gebracht vergezeld van een prachtige animatiefilm van een mooie tram, rijdend tussen wuivende palmbomen. Jij en je visionaire president hebben de kans misgelopen een animatiefilm te maken van een waterzak die door de blauwe zee gesleept wordt met wuivende dames in bikini erop.


  Maak melding
 20. @ RobG
  Maar je hebt lieden die ondanks de crisissen gigantische bedragen blijven verdienen, Hoe is dit mogelijk?

  Wel eens van tjoeko gehoord, zeer waarschijnlijk in een land wat op een hoge plaats staat in de lijst van meest corrupte landen


  Maak melding
 21. De regering wil Barbados van water voorzien. Commewijne klaagt om water. De droge tijd heeft dit district zwaar getroffen. Mensen moeten -als ze water krijgen -heel veel srds neertellen voor het water. De water trucks moeten nog gerapareerd worden. Er reden er maar een.


  Maak melding
 22. @Robje-de-NDP-slaaf zegt

  “Bigisma/Jojo, ik vind dit onderwerp “drugs” niet interessant.”

  Natuurlijk roep je dit namens jouw slavenbaasje, hij wil natuurlijk NIET HERINNERD WORDEN aan zijn Nederlands ONHERROEPELIJK STRAFVONNIS van ELF JAAR, voor Internationale HARDDRUGSHANDEL !!

  A KIL NO MANG REISSE, INTERPOL is WATCHING !!

  Ook tracht DESI elke dag te WEG TE MOFFELEN/UIT ZIJN HOOFD TE ZETTEN, dat zijn meest “geschikte zoon” DINO, voor LANGERE TIJD, zit weg te KWIJNEN in USA-BAJES, vanwege oa Harddrugshandel !

  Aan wie heeft DINO de MEERDERE Diplomatieke PASPOORTEN geleverd, waarover hij VRIJELIJK kon beschikken, na presidentieel Besluit van PAPPIE.

  Sranang is HARDRUGS-EXPORTLAND, maar zelf produceren wij niet !
  Raar dat NOOIT grote hoeveelheden HARDDRUGS in de Containers wordt ontdekt , door Douane en/of Politie in Sranang !

  Desi vindt het, gezien jouw ROBg-slavenstelling, ook niet INTERESSANT welke Sranangmans beschikken over de bankrekeningen in ZWISERLAND, waarop ongeveer ZEVENHONDRD MILJOEN US/dolars is geparkeerd !

  Maaarrr…….. NEKS NO FOUT, MONNIE DE !!!!!!!!!

  LENINGEN LAI !!!!!!!!!!


  Maak melding
 23. Jojo, de oorzaken van de huidige economische crisis in Suriname zijn de afgelopen twee a drie jaren duidelijk blootgelegd.Om met wijlen Johan Kruijf te spreken ” elk nadeel heb zijn voordeel “. Ik ben daarm juist blij dat onder de regering Bouterse dit vraagstuk zich duidelijk heeft geopenbaard. Suriname heeft behoefte aan een groter en gevarieerd aanbod van exportproducten. De export van water moet een van de vele exportmogelijkheden voor het land worden. Twee miljoen liter water kan een begin zijn voor de levering van miljarden liters water per jaar.

  Deze regering heeft zoals de Fronters geen extra financiële steun gehad in de vorm van ontwikkelingsgelden. Hoe je het mag draaien of keren een groot deel van de ontwikkelingsgelden kwam in de Surinaamse samenleving terecht.Het geld gaf mede een behoorlijke injectie aan het economisch gebeuren.ONTKEN DIT NIET. Daarnaast had het land ook nog inkomsten van de Suralco en de export van bauxiet, aluminium, hout, goud, aardolie,enz. Het Front heeft ondanks deze gunstige voorwaarden haar eigen mensen en financierders verrijkt. Onder de regering Bouterse vielen de brede inkomsten van de Suralco weg en ook de prijs van aardolie, goud en grondstoffen zakten behoorlijk op de wereldmarkt. Hoe durven jullie nu nog te rappen over wanbeleid vanndevregering Bouterse?

  De regering Bouterse beschikte nooit over de gunstige condities die de Front-partijen ten deel vielen. In mijn visie is het Front daarom ongeschikt om het land te besturen.


  Maak melding
 24. Aan de reacties te zien heeft nog niemand begrepen wat er daad werkelijk in de wereld gebeurt.Drugs zorgt voor heel wat dollars/euro’s vinden jullie het niet vreemd dat er mensen naar de maan gaan en dat wij dagelijks in de gaten worden gehouden.Maar ho ho het drugs probleem kan maar niet worden opgelost.Voorbeeld 1 de Amerikanen geven toestemming aan warlords om drugs uit te voeren in Afghanistan,In Nederland mag je vrij roken,snuiven,slikken enz enz.Zo gaan westerse landen om met drugs.Er is al een paar keer geprobeerd om te laten zien hoe de Europese landen om gaan met het drugs probleem.De staatskas wordt er behoorlijk mee gespekt.Dus mensen maak u niet druk met de drugs die uit ZUID AMERIKA komt.Al gaan wij dood en komen terug dit probleem zal er nog steeds zijn omdat de westerse landen dit niet wensen op te geven.


  Maak melding
 25. @ RobG
  De regering Bouterse beschikte nooit over de gunstige condities die de Front-partijen ten deel vielen.

  En dat is maar goed ook, want anders was dat ook verdwenen naast de 1,3 miljard die Venetiaan achterliet en de miljoenen die gereserveerd waren voor herstel/onderhoud voor Weg naar Zee door toedoen van Abrahams


  Maak melding
 26. “De regering Bouterse beschikte nooit over de gunstige condities die de front-partijen ten deel vielen”.

  Of deze bewering nu waar is of niet, maakt niets uit. Wat kopen we ervoor? Het enige wat van belang zou zijn, is dat de regering Bouterse het land vooruit helpt en daar is op dit moment geen sprake van, integendeel gaan wij door deze grappenmakers steeds verder de afgrond in.


  Maak melding
 27. RobG,

  jouw criminele tovenaar heeft vanaf 2010 1,3 miljard laten verdwijnen. Hoofdzakelijk door onzinnige en nutteloze verkwisting uit de staatskas. Confisceren van het SLM toestel voor snoepreisjes naar Equatoriaal Guinee / China / Kenia / begrafenis Mandela / opening WK in Brazilie / Cuba op de koffie bij Fidel. Mensen met een ticket werden naar huis gestuurd omdat deze megalomane gek, samen met zijn familie en trawanten zonodig op kosten van de staat feest moesten vieren. En wat te zeggen over de miljoenen verspilling aan advocaatskosten voor zoontje Dino.
  Dus flikker op met je jankverhaal over goud en olie. Gewoon de zooi leeggeroofd.


  Maak melding
 28. Hans, gij blijft maar dromen. Die 1,3 mld SRD was digitaal geld. Fysiek is dat bedrag nooit aanwezig geweest.

  Salamander, een groot deel van dat geld zit wel lekker in de zakken van de Front financierders.


  Maak melding
 29. Een Volk Dat Voor Tirannen Kiest Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht

  Gouden Kerstfeest!
  Wie het kruis heeft zegent zich zelf, gezin, familie, vrienden, adviseurs,
  Eigen belang telt, niet in de gevangenis in Nederland, USA en Suriname terecht komen, na hen de zondvloed
  Tweede Dubai!
  18000 woningen
  bruggen over de grensrivieren
  4-baanswegen van Paramaribo – Brazilië,
  Tram/Treinverbinding langs Indira Gandhiweg Poelepantje – Onverwacht,
  Cassaveteelt, Voedselschuur van het Caribischgebied,
  Elk kind een laptop, Cel/mobiletelefoon,
  Zoeterwater naar Equatoriaal Guinee,
  computers uitdelen als de paarse kakkerlakken zich eerst laten registreren en per saldo met lege handen naar huis te gaan.

  Afleidingstactiek om de aandacht af te leiden van de werkelijke uitdagingen, zoals slecht beleid, voedselpakketten, schoolmaaltijden, hoge koersen van de US-dollar, Euro, Lege winkelschappen, ontwaarding van de srd, hoge prijzen van brandstof bij de gutu-benzinepompen, hoge energierekeningen voor de huishoudingen bij de EBS, hoge rekeningen voor huishoudingen bij SWM, enz, enz.

  Neks No Fout!

  Wie Houdt Wie Voor De Gek!

  De Dief Roept Heel Hardt, Houdt De Dief!

  Sranansma Oe Wiki No!?

  Time4Change!
  Time4Chan(ge)!
  Time4PL
  Time4ABOP
  Time4SPA/DA
  Time4ALS en andere vakbonden
  Time4 alle arbeiders, landbouwers, ondernemers, werknemers in heel Suriname
  Time4alle Surinamers

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 30. RobG straks ga je ook nog over Bit-Coins wauwelen, hoe je het went of keert er zijn gelden verdwenen zonder dat daar ooit fatsoenlijk rekenschap van is gegeven, transparantie en verantwoording nul komma nul, kampioentje rechtlullen wat krom is.


  Maak melding
 31. De PAARSE LATRINE ECONOOM ( zie reactie zondag 30 oktober 2016 om 11:59 uur ) is wederom bezig geweest met het MEGA GEWAUWEL waarop hij, deze PAARSE MINKUKEL, PATENT op heeft !!

  Je moet wel gek zijn om in te gaan op zulk SYSTEMATISCHE LARIEKOEK / PRIETPRAAT !!!

  Trevlig kväll ! CHAVÉZ


  Maak melding
 32. RobG: “De regering Bouterse beschikte nooit over de gunstige condities die de Front-partijen ten deel vielen. In mijn visie is het Front daarom ongeschikt om het land te besturen.”
  =====

  In mijn visie ben jij een hopeloze Paarse Garnaal die de enorme puinhoop waarin Suriname dankzij Bouterse terecht is gekomen op iedereen behalve kapitein Bouterse die al 6 jaar aan het roer staat.


  Maak melding
 33. Suriname wordt gerund door de maffia-clan van Bouterse,

  Alleen Surinamers zijn zo achterlijk en moreel verdorven dat ze tot 2 keer toe een veroordeelde drugsdealer, massa-moordenaar tot president kiezen.

  Wat Suriname nu overkomt heeft het over zichzelf afgeroepen.


  Maak melding
 34. @Robje-de-NDP-slaaf :

  Onze Cassavefabriek-econoom, Robje, JOKT NOGMAALS !
  Desi heeft niet over geld beschikt om Sranang te kunnen ontwikkelen ???

  — hij kreeg van de Hollanders oude guldens voor het, in samenwerking met de Koloniale Onderdrukkers, plegen van zijn staatsgreep in Sranang !

  — hij en Chin A Sen kregen miljoenen van patatakondre (de mede-staatsgreepplegers) om het land op te bouwen !

  — Desi kreeg RUIM EEN MILJARD Us dollars overgedragen van de regering VENE. Nu zegt Cassavefabriekseconoom Robje, dat het GIRAAL geld was ! Girale US-DOLLARS !

  Desi en Gilmore hebben verklaard, dat onze Monetaires reserves, de ruim EEN MILJARD, zijn VERDAMPT ! Zelfs de NASA doet onder zoek naar deze VERDAMPING van de US-dollars.
  Tevens wordt onderzocht hoe onder toezicht van Desi en Gilmore, OOK ONS GOUD, in de kluizen van de Centrale Bank, is VERDAMPT ! Een wereldwonder volgens de NASA, die binnenkort met de uitkomsten van dit onderzoek komt !

  — Desi heeft ook het geld dat van Staatsolie is weggehaald niet kunnen gebruiken voor ontwikkeling van Sranang ! (nu wordt Staatsolie voorlopig GESTUT met een JUNKEN-OBLIGATIE-LENING, JUNKrente 9,25 % !)

  — Desi heeft zelf in samenwerking met Gilmore, toen de staatskas al LEEG was gemaakt, door de NDP, ook nog ruim DRIE MILJARD ONGEDEKTE SRD-biljetten uitgegeven !

  Ook dit geld is volgens Cassavefabriek-econoom Rob, GIRAAL GELD ??????????????? En OOK WEG ???

  — Op dit moment zijn er WEER te WEINIG MONETAIRE RESERVES (wanbeleid), waardoor de SRD, WEER, NOG MINDER WAARD WORDT !

  Hieronder een CITAAT uit artikel DWT van 20 juli 2016 over de VERDAMPING van Onze GIRALE MONETAIRE RESERVES !! GILMORE ZEGT oa in het parlement :

  “Een verkeerde inschatting van verwachte inkomsten uit de goudsector heeft onder andere gemaakt dat door sterk gestegen overheidsuitgaven de Surinaamse deviezenvoorraad vanaf 2012 is verdampt. De minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad zei dinsdag in het parlement dat de reserve die vanaf 2010 was opgebouwd, is opgemaakt.”

  STERK GESTEGEN OVERHEIDSUITGAVEN, deviezen-VOORRAAD VERDAMPT !! AIBAJAAAAH !!

  NDP-slaaf, STOP NANGA DENG LEY, KOM MET FEITEN !

  BOUW MET DESI, NOGMAALS 18.000 VIRTUELE/GIRALE
  VOLKSWONINGEN !!

  PS : De regulire staatsinkomsten van Sranang heb ik hier buiten beschouwing gelaten.


  Maak melding
 35. Opvallend is het wanneer ndp aan de macht komt grote partijen drugs worden onderschept in het buitenland. Zeg het die oerdomme paarse stommelingen niet, want NEKS NO FOUT.Wahahahahaha


  Maak melding
 36. RobG

  “Hans, gij blijft maar dromen. Die 1,3 mld SRD was digitaal geld. Fysiek is dat bedrag nooit aanwezig geweest”

  RobG u raakt de weg echt kwijt. Onder Venetiaan is er niet monetair gefinancierd. Indien nodig werden de bakens verzet zoals tijdens de krediet crisis en de volgende val van de aardolie prijzen.

  Venetiaan heeft geen digitaal geld achter gelaten dat er nooit geweest is. Het stond op rekeningen en kon gebruikt worden.
  Het is ook gebruikt voor NDP show projecten zoals Waterkant en allerlei water projecten die nooit afgemaakt zijn wat promotie foto’s.
  Beste RobG de gelden (verdragsmiddelen) voor de dijken in Commewijne en Corinie waren er en zijn voor grote delen elders gebruikt. Het gevolg is dat nu die dijken nog steeds niet af zijn en dat om ze af te ronden ongeveer $ of euro 40.000.000 geleend moet worden om achterstallige leningen te betalen en de dijken af te kunnen ronden.

  RobG niet Venetiaan financiert digitaal maar Bouters financiert virtueel.

  Ik vindt de coke handel niet interessant maar constateer slechts dat de geschiedenis zich herhaald.
  Boerenveen stond op tape en is veroordeeld en bij thuis komst met open armen ontvangen en bevorderd.
  Dino is gepakt en heeft ondanks alle bravoure van Kanhai en zijn advocaten geen inhoudelijk maar procedureel verweer gevoerd en heeft bekend en is veroordeeld.

  Ik stel slechts als het slecht gaat wordt er een spoor lijntje poeder aangelegd als Bouterse aan het bewind is.

  Beste RobG u orakelt feitenloos


  Maak melding
 37. Volgens onze mega econoom Robg heb je geen geld als je 1 miljard USD op de bank hebt staan, je hebt pas geld ’te yu e fir 1 SRD ini yu saka’. Als je 1 SRD rolt uit Robg zijn zak, ben je dief, wanneer je 1 miljard srd illegaal licht van de bank, heb je niets gestolen want het gaat immers niet om tastbare biljetten en munten, maar om digitaal/giraal geld.


  Maak melding
 38. Robg, als de Frontregeringen in tegenstelling tot de NDPregeringen ALTIJD met gunstige condities te maken hebben, moet Bouterse bisschop Steve Meye eens voor hem laten bidden zodat de God van Steve er ook voor kan zorgen dat de regering Bouterse te doen krijgt met dezelfde gunstige condities en misschien kan Steve ook meteen vragen of de regeringen onder Bouterse minder corrupt mogen zijn als Frontregeringen. Voordat vijf jaar verstreken zijn, hebben we in dat geval Dubai al ver achter ons gelaten.


  Maak melding
 39. Vraag aan Hooghart en Doehkie zij weten of het 1.2 miljard usd of 1.2 SRD EN Goud niet vergeten.

  Zelf kinderen van de Basis School zouden de bewijst stukken hebben op Centrale Bank van de 1.2 miljard USD .

  Hooghart je heb Suriname verpand aan de Kapitalisten ,daarom draag je nu jas en das .


  Maak melding
 40. Sommige NDPérs hebben gewoon een zieke gedachte richting een moordenaar.

  Ik ben benieuwd hoe hun familie met elkaar leeft, omdat alles goed gepraat wordt als men de verkeerde kant opgaat.


  Maak melding
 41. Jojo, laten we er geen mistgordijn creëren. Hetgeen de VHP/NPS in de loop der jaren hebben verwaarloosd moest deze regering repareren. Ik heb echt geen vertrouwen in de politiek van VHP/NPS.


  Maak melding
 42. RobG

  Wat hebben de Revo/het militaire gezag/ Wijdenbosch/ Bouterse I & II gerepareerd.

  Revo heeft het hele land vernield en het binnenlandsconflict veroorzaakt.

  Wijdenbosch heeft de economie en de munt vernietigd.

  Bouterse I & II hebben alles wat in 10 jaar hersteld en opgebouwd is in 2,5 jaar vernietigd, niets opgebouwd en daarna alleen maar schulden gemaakt.

  U bent econoom beweert u, u kunt de macro cijfers snel genoeg terug vinden.

  Laat ik twee voorbeelden noemen:

  1. Hoeveel Casavemeel is er al uit die fabriek Lackin en zijn vriendin en vrienden gekomen.

  2. Waar staan de huizen uit de Broadhomes woning fabriek die in maart 2015 inproductie gegaan is en duizenden woningen zou gaan produceren.

  ad 2.
  Weet u wel dat Suriname deze fabriek betaald heeft aan de Chinezen.
  Bij de opening schreef ik reeds dat het een poppenkast was want de fabriek was niet compleet en er was onvoldoende terrein beschikbaar om de productie goed te structureren.

  Beste RobG alles wat Bouterse en vrienden aanpakken gaat kapot


  Maak melding
 43. @Robje-de-NDP-slaaf ,

  “Jojo, laten we er geen mistgordijn creëren.”

  Loekoe a MISTGORDIJN DJASO :

  Ruim MILJARD dollars verspeeld (VERDAMPT volgens Gilmore) door DESI bij Centrale Bank van Sur (Reserves door VENE overgedragen !) PLUS ALLA UN GOWTU !!!

  RUIM DRIE MILJARD ONGEDEKTE SRD-biljetten, IN HET GEHEIM gedrukt doior DESi ! Ook VERDAMPT !

  Ruim 17.866 Desi-VOLKSWONINGEN nog steeds onderweg van China naar Suriname ! Achter het MISTGORDIJN !!!

  Voedselpakketten GEROOFD door aanhangers van Opa Desi, MISTGORDIJN ! VERVOLGING ROVERS ?????

  ROOF staatsgelden door top-NDPers, bij CARIFESTA-organisatie, MISTGORDIJN !

  ROOF Naschoolse Opvanggelden door oa NDP-kopstukken, waarvan enkele zelfs in DNA zitten ! MISTGORDIJN !
  VERVOLGING ROVERS ?????

  Waterdeal, afgesloten zonder milieu of andere studies, met een NDP-zakenman-stroman ! Pe A MONNIE E GO ????
  MISTGORDIJN !

  JUNK-Obligatielening, tegen JUNKrente van 9,25 % , PE A MONNIE E GO ??? MISTGORDIJN !!!
  SUMA O PAI A SLAG ?????

  Robje, jij bent het NDP-slaafje van DESI-MISTGORDIJN !!!

  PS : De DESI-SNELTREIN naar ONVERWACHT, IS LANGERE TIJD VERTRAAGD, DOOR EEN ZWAAR MISTGORDIJN !!!!!


  Maak melding
 44. Beste Jojo en Srafu …. RobG is een doorzichtige ” smart guy “. RobG durft jullie niet te vragen … hem “economisch” te scholen, dus probeert die sukkel langs omwegen aan informatie te komen. Hij becriticeert zgn alles van de Frontregering om op die manier jullie in “beweging ” te krijgen. Jullie nemen rustig de tijd om die sukkel het één en ander bij te brengen … respect … alleen … die sukkel RobG schaamt zich misschien om …. dankje wel Jojo en Srafu … te zeggen.


  Maak melding
 45. @RobG,

  Heb je soms ooit de slurf van een olifant in je achterste gehad soms. Dan zou ik jouw aversie tegen de VHP wel kunnen begrijpen. Nu niet. Je hebt je opleiding genoten onder de VHP en zit nu te fitten op diezelfde mensen. Je bent blijkbaar een echte Namak Halal.


  Maak melding
 46. ANDREA SMITH’S FINANCIERING INC.is in staat om u te voorzien van een optie die niet vereist dat u terug te betalen veel interest.Our lening is makkelijk snel en vertrouwd. Op 3% rente, wordt onze lening beschouwd als de goedkoopste en meest toegankelijke ….. bieden wij de volgende leningen? * Consolidatie Leningen * Persoonlijke Leningen * Business Leningen * Home Loans * Xmas Leningen * lening voor Blacklisted en Non Blacklisted Clients Duur van 1 jaar tot 25 jaar Degenen die bereid zijn om een lening te nemen van ons kan ons gewoon een e-mail op: andreasmithfinancialloanfirm @ gmail. com of bel + 1828-357-6279


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES