Surinaamse politie niet op de hoogte van Franse drugsvangst

53

PARARAMARIBO, 28 okt – Het Korps Politie Suriname, KPS, heeft geen informatie over de drugsvangst in het Franse Duinkerken. Dit meldt de Ware Tijd. Het gaat om ruim vijfhonderd kilogram cocaïne.

Het spul is aangetroffen in een vrachtcontainer. De straatwaarde wordt geschat op ruim vijftien miljoen euro. De vondst werd gedaan door manschappen van de Franse drugsbestrijdingsdienst Octris.

De cocaïne werd aangetroffen tijdens controle van containers. Volgens de verschepingsdocumenten zou er rijst in de containers moeten zitten. De Franse autoriteiten hebben nog geen aanhoudingen verricht. De Surinaamse en Franse autoriteiten hebben vaker informatie uitgewisseld bij de bestrijding van criminele activiteiten.

53 REACTIES

 1. Natuurlijk wist de kps niks ervan, de douane welles. De president idem dito. Ik denk dat de Franse autoriteiten zich moeten concentreren op de grootschalige drugs vondst in het westen van dat land. Van le havre (2012-> 150 kg coke ) en 2x Duinkerke in 2015 en 2016 zeggen mij genoeg. Jammer dat heel Frankrijk in baan zit van terrorisme en dat de Surinaamse criminelen van die gelegenheid misbruik van maken. De Fransen zijn geen achterlijke mongolen, heb je een probleem met de Fransen , dan heb je een probleem met Angela merkel , dus heel eu.


  Maak melding

 2. Vergeet te vermelden dat de west kust (strand) van Nederland (Egmond aan zee tot Schoorl over een afstand van circa 20 km) ook het doelwit was van de Surinaamse drugs idioten. Er werden dit jaar 2x toe cocaïne pakketjes gevonden langs de stranden, eerlijk gezegd ik zou eentje in zak stoppen. Nederlandse strandlopers zijn eerlijke mensen dus waarschuwen ze de politie.


  Maak melding

 3. Forummers, regeerders, Odi odi.

  Opnieuw cocaïne in vaten uit Brazilië

  GEPUBLICEERD OP VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 16:39 BRON: CRIMESITE.

  De Douane heeft deze week opnieuw cocaïne gevonden in ijzeren vaten in een container.
  De container was, net als een container met vaten die vorige week werd onderschept, uit Brazilië afkomstig.

  Vorige week vrijdag vond de Douane ook al enige honderden kilo’s cocaïne in vaten.
  De ijzeren vaten stonden tussen vaten met olie uit Brazilië.
  De deze week aangetroffen ijzeren vaten stonden tussen een lading fruitpulp.

  Er zaten in totaal 203 pakketten met een totaalgewicht van ruim 220 kilo cocaïne in.
  De container was dinsdag aangekomen in Rotterdam.
  De drugs met een waarde van zo’n 6 miljoen euro zijn inmiddels verbrand.

  Het HARC-team Rotterdam, een samenwerkingsverband van Zeehavenpolitie, Fiod en Douane, onderzoekt de zaak.
  Ook wordt gekeken naar een eventueel verband tussen beide vondsten.

  Eerdere vangsten uit Brazilië:
  Cocaïne tussen de bevroren kip
  350 kilo coke uit Brazilië gepakt
  Opnieuw coke voor NL onderschept in Brazilië


  Maak melding

 4. Parbo, het is algemeen bekend dat Bouta, Somo en Lonnie in het openbaar doen alsof ze elkaars vijanden zijn, maar achteraf zijn het gewoon partners in crime. Nu vertel je ons dat ook Chan lid is van dit illustere clubje. Dat zou natuurlijk mogelijk kunnen zijn (ik stop voor geen enkele politicus mijn hand in het vuur). Chan heeft, voor zover ik weet, in het verleden nooit meegeholpen om Bouta in het zadel te hijsen, het lijkt me daarom niet waarschijnlijk dat Chan ook handelt in het meest geliefde handelsproduct van deze drie eenheid.


  Maak melding

 5. Het lijkt wel dat Su een drugs transit land is. Cocaine wordt in landen gemaakt die de coca plant hebben groeien. Dus Columbia, Peru en Bolivia. Zou in de savannas in het zuiden van het land ook coca groeien?

  Het zijn grote hoeveelheden cocaine die naar Su gebracht worden.Over zee en in containers of met drug vliegtuigjes?

  IK hoop dat de drugbazen boos worden van de vele onderscheppingen en een paar mensen doodschieten.


  Maak melding

 6. Parbo beweert dat Chan de man is!! daar komt het op neer!! en als het niet zo is, dan moet men Parbo als een loirie ophangen in een Hoge Mahoini boom of levend verbrand worden voor valse beschuldiging!! Die hond komt over als getuige!! want honden ruiken!!!


  Maak melding

 7. Ik vraag me af of de radar in Zanderij de blip van de drug vliegtuigjes kunnen zien. Een politie helicopter of vliegtuigje kan ze dan neer schieten.


  Maak melding

 8. KPS is niet op de hoogte en die opgezwollen vraatzuchtige teef op JUSPOL evenmin. Heeft zij ooit kenbaar gemaakt op welke wijze de criminaliteit te bestrijden? Neen, weet zij niet omdat zij deeluitmaakt van een criminele bende die dit land naar de afgrond leidt. Deze dikbetaalde bolle teef zal ook niet met die mongool van ow&v aan de tafel zitten voor een serieus plan naar een veilig verkeer waar er steeds weer onnodig slachtoffers vallen. Jammer dat deze volksverlakkers niet tot de slachtoffers behoren.


  Maak melding

 9. Met speculaties kan men alle kanten uit, hoezeer ook de aanwijzingen of verdenkingen voor de hand zouden kunnen liggen. Als men immers een hond wil slaan vindt je altijd een stok.

  De Franse autoriteiten hebben nog geen aanhoudingen verricht, doch de onderste steen zal spoedig worden gelicht. De Surinaamse en Franse autoriteiten hebben vaker informatie uitgewisseld bij de bestrijding van criminele activiteiten. De Franse autoriteiten hebben zo hun eigen tactieken om tot waarheidsvinding te komen, maar hoe anders zal het nu zijn, gezien de huidige economische situatie in Suriname en de corruptie die er heerst. Mij dunkt dat vele tongen zullen los komen. Afwachten maar wat het onderzoek dan zal uitwijzen.


  Maak melding

 10. Surinaamse politie niet op de hoogte van Franse drugsvangst.

  De koptekst van dit artikel suggereert de grote omzichtigheid waarmee de Franse autoriteiten te werk gaan. Een ieder betrokkene in deze zaak is verdacht tot dat het tegendeel bewezen wordt.


  Maak melding

 11. Laat de Surinaamse politie lekker slapen. Ooit gehoord dat de politie in Suriname coke boven de 100 kilo heeft onderschept.
  Nee. Alleen de bolletjesslikkers worden aangehouden. De grote jongens kunnen gewoon hun gang gaan. De Surinaamse politie wordt in het buitenland niet serieus genomen. Choebi Checkers.


  Maak melding

 12. @ Parbi & Brid
  Ik heb vaker gehoord dat mensen een korte geheugen hebben, maar wist niet dat het zo kort daarmee wordt bedoeld. In de jaren 90 van de vorige eeuw toen Chan aan het hoofd stond van de justitieële diensten van de politie zijn er talloze vliegtuigen met meer dan 1000 kg drug onderschept. De inbeslag genomen vliegtuigen zijn jarenlang als stille getuigen bij de hangar van de luchtmacht op Zorg en Hoop gestaan. Niet zo lang geleden is in opdracht van de toenmalige minister van defentie Latour allemaal weggesleept en vernietigd. Het is erg on eerbiedig aan het politie apparaat dat zij vaak genoeg hun eigen middelen inzetten om zaken tot klaarheid te brengen. Er zijn welliswaar leden die op scheve schaatsen rijden , maar die moeten keihard worden aangepakt. Juist is in de laatste jaren geen echte drugvangst in Suriname gedaan. Dat is erg opmerkelijk.


  Maak melding

 13. Het wordt een keer tijd dat ook hier het geidentificeerd reageren ala “facebook” wordt ingevoerd. Ik heb nog nooit zoveel idioterie bijelkaar gelezen.


  Maak melding

 14. Daarom kon Dino boven de wet staan ,ik hoeft niets te weten wie groot huis heeft of auto of goud .

  Produceren en exporteren roept NDP Regering tot nu toe zie ik alleen cocaïne exporteren in plaats van Cocos .

  Tot 2020 zie deze Regering van NDP geen 50000 ton exporteren .

  Niemand is gemotiveerd om te produceren onder deze schurken die Suriname hebben verpand voor maar 550 miljoen USD .

  Surinamers die nu werken , betalen een rente 500 miljoen de komende 10 jaren .

  NDP Regering begint in november 2016 rente te betalen ,de beste onderdrukkers ooit in Suriname .

  Limbo SRS Radio de bedrijf auto van je baas is betrokken geweest bij een dodelijke aanrijding met een bromfietser van boven 50 jaar Hoek Mahony laan en Anton Drachten weg .dat was maandag .

  Waarom moest hij hard rijden Paramaribo is een woonwijk .

  Limbo SRS Radio auto rijd OPA van 83 jaar dood als voetganger in een woonwijk en dat was de 59 ste dode

  Limbo SRS Radio heb je Cocos water in je hoofd ,om te zeggen wat doet opa van 83 jaar nog op straat .

  Opa liep in een woonwijk ,Limbo wie ben jij om te zeggen waar OPA moet lopen .

  Limbo SRS Radio weet wat je zeg ik luister mee ,van de week ben je zo mooi begonnen met de verkeer gedrag van mensen in het verkeer .

  Maar dat van OPA van 83 jaar ben ik wel geschrokken dat je dat zeg van iemand die hard heeft gewerkt in Suriname .

  Limbo zeg Cilos AKANG Troesoe van justitie dat er nergens in Suriname staat aangeven dat hier een WOONWIJK is je moet 3O KM Rijden

  Waar is een Snelweg en waar een Woonwijk ,Groot Paramaribo is een woonwijk en geen SNELWEG voor zij die het niet weten

  Daarom reis Doehkie vice President van Nickerie met de vliegtuig naar de stad .
  Wanneer is de vliegveld van Nickerie klaar 2020 zeg projecleider Doekhie .

  Limbo SRS Radio ik blijf je volgen ,je ben in 1970 geboren je was toen 10 jaren oud met de staatgreep waar om moet je het woord RACISME gebruiken tegen bevolking Groepen tijdens de verkiezing

  Limbo SRS Radio draai een paar nummers van papa touwtje voor de bevolking groepen .


  Maak melding

 15. Het paarse Suri-kartel o.l.v. de Bouta-maffia is wereldwijd aan het proberen geld bijeen te harken. Vorig jaar 1 spoorloos verdwenen Heli in het binnenland….onlangs een ambulance met Suri-drugs…nu weer een mega-vangst in Frankrijk van Suri-drugs. De feiten liggen er, dus er valt niks recht te lullen wat eenmaal krom is. Het is en blijft eenmaal een corrupt, crimineel narco-landje met een uiterst onbetrouwbaar volkje.


  Maak melding

 16. @Parbo,

  Was het ook zo bij Dino & Muntslag, baja dus men had goeie banden met Santokie (sherrif).
  so so ka dé na joe édé maka snékie dat je bent.


  Maak melding

 17. @oom bert,

  Opa was op zoek naar een Blakka djointje en dat durfde Limbo de lol makker en loopjongen van de N.D.P. niet te verklappen dat jong en oud verslaafd zijn aan dat lekkere spul van Bouterse & en Co.
  Heel jammer voor Opa.


  Maak melding

 18. Do the RIGHT thing!
  Wie zijn de verbouwers van rijst in Suriname? Zeker niet de Creolen. Wie bezitten het GROTE GELD in Suriname? Zeker niet de Creolen.

  Laat u zich niet MISLEIDEN.

  De ACHTERBAKSE Hindostanen van de VHP – Valse Hoop op Paé-partij die zitten HEEL KRAP bij kas en wie weet komt NOODGEDWONGEN de 40 kilo destijds VERDONKEREMAAND door Santhoki (lees: SANDOPIE), behoudens wat hij in z’n BOVENKAMER heeft weggewerkt, NU EINDELIJK boven water.

  De drugs zijn gevonden in RIJST, RIJST afkomstig van de UITBUITERS van WELEER in Suriname van de VHP – Valse Hoop op Paé-partij.

  De AFLEIDINGSMANOEUVRE “Bouterse dit, Bouterse dat” is ALOM BEKEND en heeft z’n LANGSTE TIJD gehad, waar de VERVALDATUM reeds TIJDEN is verstreken.

  RIJST uit Suriname heeft LETTERLIJK maar een LINK. Namelijk de LINK met onze “BESCHAAFDE” jongens van de WANHOPIGE VHP – de WANHOPIGE Valse Hoop op Paé-partij.

  Wat jammer voor Santhoki (lees: SANDOPIE). NIET voor NIETS mag deze SCHIJNHEILIGE overal naar toe reizen toch. Zie hier het ‘RESULTAAT’ van onze OVERAL REIZIGER. Zo te zien zal de WANHOPIGE VHP – de WANHOPIGE Valse Hoop op Paé-partij het BINNENKORT voor LANGERE TIJD moeten stellen zonder hun ‘REIZIGER’, de enige ECHTE SANDOPIE.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 19. Do the RIGHT thing!, je hebt volkomen gelijk, de hindoestanen zijn de grootste rijstproducenten (en andere landbouwproducten), zij wel, anderen zoals jij produceren voornl. alleen maar loze praatjes en geweldsdelicten ook wel iets om trots op te zijn. maar vaak als er een drugsaffaire aan het licht komt kan er een link gelegd worden naar Bouterse of in uit zijn innercirkel, het grote geld moet ergens vandaan komen toch, iets om over na te denken toch, voor zover dat nog mogelijk is, waar rook is vuur, en holle vaten klinken het hardst, waar jij met al je woorden een goed voorbeeld van bent


  Maak melding

 20. Hans (Mahinder), dat de WAARHEID hard is, is een gegeven. Heb ik hierdoor gelijk de VALSE bedoeling van je ‘nickname’ Hans blootgelegd?

  Buitendien, ben je misschien AFKOMSTIG van een ‘andere planeet’? Laat me dat weten. Niet zo lang terug waren er wederom UFO’S waargenomen. Wanneer moet je terug naar het HEELAL, dat ik je kom uitzwaaien.

  Als we het hebben over de BENDE van de VHP – de BENDE van de Valse Hoop op Paé-partij hebben we het niet over de Hindostaan in het algemeen.

  Er bestaat nog altijd ‘lezen’ én ‘begrijpend lezen’.

  Do the RIGHT thing!.


  Maak melding

 21. parbo@ ja heh? vandaar dat die santhokie veroordeeld is tot 11 jaar en €4 miljoen boete en hij was onlangs nog in Nederland en niet opgepakt raar heh? kip zonder kop of kop zonder kip of was het kip zonder kop en kop zonder hersenen blinde dwaas

  dus laat me


  Maak melding

 22. @ Do the RIGHT thing,

  Wat jij bedoelt te zeggen is dat alle hindustanen die VHP’ers zijn, dealers van drugs zijn.
  Maar wat jij niet zegt en wil vertellen is dat de NDP wordt gefinancieerd door andere hindustanen die ook in drugs handelen.
  Je gaat er vanuit dat de hindustanen die de NDP aanhangen van die onschuldige wezentjes zijn, zoals je denkt dat alle NDP aanhangers dat ook zijn.

  Van Santokhi wil ik echter niet geloven dat hij een drugsdealer is. Mocht blijken dat hij dat wel is, dan is hij geen knip voor zijn neus waard.

  Van jouw halfgod Bouterse is wel bekend dat hij drugs dealde. Hij heeft een van zijn beste vrienden laten opdraaien voor zijn drugs gerelateerde criminele activiteiten.
  Boerenveen heeft jaren in de gevangenis in Amerika vastgezeten.


  Maak melding

 23. Ik weet niet wat je gerookt of gedronken hebt maar het schijnt niet goed voor je te zijn de wereld mag God danken dat je geen politie agent bent

  laat me


  Maak melding

 24. Sabato Franse @ Opa was niet verslaafd aan Drugs of auto rijden .

  Het is aan de stront gedrag van mensen die te hard rijden in een woonwijk als Paramaribo .

  Geen enkel productiviteit heeft het auto rijden in Suriname bevorderd .
  In zes jaren tijd zijn 350 mensen in het verkeer overleden.

  Auto rijden ,Alcohol ,Hard Drugs, Eten ,Ruzie maken ,Sex en Kleren dragen ,Staat op nummer 1 bij vele Surinamers tot de leeft tijd 75 jaar

  Men moet onderzoek doen waarom een auto bestuurder boos woord voor een Zeebra pad om even te wachten .

  Weinig mensen gebruiken de auto en Brandstof om iets op zondag te gaan planten of mantelzorg te doen ,niemand gaat op bezoek naar een bejaarde huis op zondag .

  De grootste rampen voor Suriname zijn auto verkeer en de NDP Beleid makers .


  Maak melding

 25. Wie Houdt Wie Voor De Gek?

  Vele Suri/SuriNeds Drugsbaronnen drukken stevig hun snorren/borstelsnorren.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 26. @Do the wrong thing
  Je hebt gelijk De creolen werken niet.Het zijn alleen de hindostanen die zwoegen en ploegen.Er wordt gestolen van de hindostanen ,ze worden beroofd bijkans elke dag door de ja je raadt het goed …door de CREOLEN!!
  Als een hindostaan toevallig erbij zit in dit vieze zaakje dan gaat het zeker om de ndp hindostaan!wij,de niet ndp hindostanen maken ons niet schuldig aan zulke smerige praktijken van de ndp.
  O.ja. Santokhi is de ex ere voorzitter geweest van de cicad,je mag 1x raden waarom je baasje niet gevraagd werd voor deze post.O,ja Roger Khan de drug-lord van Guyana werd uitgeleverd aan Amerika door Santokhi en raadt maar wie het oneens was met deze handeling…ja juist de drug lord van Suriname bouta,de ndp!!


  Maak melding

 27. het wordt tijd dat een ”’ infatie ” komt in ons land, waarbij die bende regering wordt overgenomen..

  al die schurken, oplichters, boeven, moordenaars, bank rovers, opsluiten buiten sme..

  daarna een zaken cabinet voor minstens een jaar goed georganiseerd en dan verkiezingen..


  Maak melding

 28. D t R t!
  Er bestaat nog altijd “lezen ” en “begrijpend lezen”,
  klopt als een bus, maar begin er maar eens mee geen verkeerde conclusies te trekken en rare fantasietjes te hebben


  Maak melding

 29. Een gevleugelde gezegde van @ Do the Right thing luidt:
  ” twee klappen in een vlieg…”. Wie houdt lezend de krant onderste boven … ja hoor … u raadt het goed … @ Do the Right thing “. Hoe zo begrijpend lezen … @ Do the Right thing … geef me een grote brick. Doe eerder je naam eer aan: ga je aangeven OM en neem mee al die abanie NDP cornuiten incluis Killer Bouterse … Do the Right thing … man …!


  Maak melding

 30. Wat kunnen sommige su dom doen schrijven nog nooit zulke ongeschoolde mensen bij mekaar gezien en steeds maar blijven zeiken over rassen die samen met mekaar moeten leven sommige verschuilen verdegen die wel degelijk zich met drugs bezig houden en ja hoor het zijn weer de creolen dus niet he . Laten die die toegeven en niet doen als andere zo keurig zijn hoe vaak zijn grote drugs gevonden bij hindoe landgenoten


  Maak melding

 31. waarom zegt de volks pres. nooit niks over al die drugs die onder schept worden naar Europa of waar dan ook over de hele wereld iets..

  hij is toch volks lijder houd zoveel van het volk , heeft geen vijanden, maar doet nooit zij mond open over drugs..

  zelfs over dino heeft hij nooit wat gezegd..,, tegenwoordig scheld hij ook Amerika niet meer uit of Holland..

  is hij langzaam aan tot inkeer gekomen ….


  Maak melding

 32. Op een goede school klopt door snel te tetiepenen door boosheid door die domme dingen die leest .mij scholing is goed mij werk ook sorry voor jou me ned valt niets op aan temerken mischien voor jou .


  Maak melding

 33. @ Ray.
  Ik weet niet of je het weet maar de Hindoestanen deden in de jaren 70 en 80 in het geheim aan de cocaïne handel.

  Hierdoor reden ze in de duurste auto,s en hadden ze de grootste huizen in Suri.

  Dat verscheepten ze in fruit naar onder andere tropische winkels in Den haag en Amsterdam. Vraag maar na.

  Ray de Hindoestanen hebben Bouta bij de coaine handel in Suri betrokken omdat na de coup ze hem nodig hadden om de cocaine het land uit te krijgen. Want hij was de baas van de militaire politie. Zij bewaakten de grenzen.

  Ray breek mij de bek niet open. Nu zitten veel creolen in de coca handel. Maar het waren de Hindoestanen die die hier mee zijn begonnen en er rijk mee zijn geworden. Een paar maanden geleden is weer een Hindoestaanse importeur in Den Haag gearresteerd wegens cocaine importen.

  Dag Ray.

  Ik rust

  Djamoe


  Maak melding

 34. KPS ik zou mij maar geen zorgen maken om die fransen.Toen ze werden aangevallen in hun land liepen ze te klagen dat de belgen weinig info gaven over terroristen die in Belgie zaten.De wereld is op dit moment sterk verdeeld.Elk land is afzonderlijk bezig met zijn eigen belang.Laats heeft Poetin een enorme zeevloot richting Syrie gestuurd.( 60 oorlogschepen )Over de Noordzee dan via de Middellandse zee varen.Deze schepen hebben bij getankt in Spanje.Het westen kijkt met argwaan naar deze Russische vloot.Ook is er internationale kritiek op Spanje.Nou Spanje is lid van de EU maar zo als ik laat zien gaan de Spaanse belangen hier voor politiek mi boi.


  Maak melding

 35. De politie in Suriname weet wel, maar ze mogen niets doen . Ons mooie land zit in de greep van de zware georganiseerde drugscriminelen. De president en zijn zoon zijn veroordeelde drugscriminelen . Hoofd van de geheime dienst van Suriname is veroordeelde drugscrimineel . Paraman dit zijn de feiten zoals ze liggen in het land .


  Maak melding

 36. Mundo.

  Ik was 2 jaar geleden met een cruise in Sint Petersburg. Dan vaar je langs een Russische vloot basis. Daar waren veel schepen maar weinig die konden varen.

  Neemt niet weg dat de russen best slimme en goede spullen hebben. Echter de vloot is geen 60 schepen, de vloot is niet toegelaten om in Spanje te tanken en ook niet op Malta.

  Wat voor vloot is het als deze niet over bevoorradingsschepen beschikt om op zee te tanken resp. het risico lopen zonder brandstof te geraken als ze verder dan 2.000 mijl van de thuisbasis zijn

  Mundo u bent slecht geinformeerd.


  Maak melding

 37. Ik geef Ray gelijk. Bijna alle hindustanen die drugs dealen zijn NDP-aanhangers.

  Gisteren was het divali, een zeer belangrijk feest voor hindu’s. Deze hindustanen zullen met een schijnheilig gezicht tot de godin Lakxmi Mata hebben gebeden en haar offers hebben gebracht. Ze zullen haar hebben ontvangen in hun schoongemaakte huizen en erven. Maar hoe schoon en zuiver zijn ze zelf van binnen.

  Het ergste vind ik dat de moeders dit weten, maar er niets van zeggen. Ze vinden het prachtig om de wereld te laten zien hoe rijk ze zijn. En zo groeien ook hun kleinkinderen op in en met de rotzooi die drugs wordt genoemd.

  Ze zijn een schande voor de gehele Surinaamse gemeenschap en vooral voor de hindustanen, die wel eerlijk zijn en hard werken om voor hun gezin en zichzelf te zorgen.
  De meeste hindustanen zijn eerlijke mensen.


  Maak melding

 38. @ Djamoe,

  Of het waar is dat de hindustanen als eerste zijn begonnen met drugsdealen, is mij niet bekend.
  Maar als jouw verhaal op waarheid berust, dan is Bouterse ook geen eerlijk mens.
  Hij zal wel een deal hebben gemaakt met de hindustanen om ook te delen in de financiële middelen.
  Voor geld zwichten de meeste mensen, ook al weten ze dat het fout is met hetgeen ze bezig zijn.
  Daarom blijf ik zeggen dat Bouterse stinkend rijk is geworden door zijn neus diep in drugs te stoppen, niet alleen om te gebruiken maar om er vooral aan te verdienen.


  Maak melding

 39. @ Paraman,

  Begin dan eerst met je eigen identificatie.
  Terwijl je zelf onder een schuilnaam reageert, lever je wel commentaar om anderen die dat ook doen.


  Maak melding

 40. @Djamoe
  De hindostanen houden van werken en sparen, de creolen zijn er om de anderen te benijden.Kijk maar naar de ndp hindostaan Dilip Sardjoe,hij heeft je baasje nodig om het groots te maken en bouta je baasje heeft hem nodig om voor altijd te regeren. Ik zeg niet dat er geen rotte appels te vinden zijn bij de hindostanen ,ze zijn er maar opmerkelijk is dat ze allemaal in dienst zijn van je baasje of aanhangers van bouta zijn zoals @JIYANI reeds heeft gezegd.!Het is geven en nemen tussen bouta en aanhang.
  En o,ja, hou je mond maar dicht want als het open gaat komt er alleen maar nonsens eruit.
  En dan nog wanneer een crimineel opgepakt wordt en hij toevallig een hindostaan is,dan roepen wij niet om zijn vrijlating,ook niet voor amnestie maar wij vragen gewoon om een zware straf want die ene crimineel brengt schande mee voor ons allemaal en geeft de rest van de hindostanen een slechte naam.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.