Jörgen Raymann op D66 jubileum congres in de RAI

0

De Sociaal Liberale politieke vereniging Democraten 66 bestaat 50 jaar. Dit weekend wordt dat gevierd tijdens het verkiezings- en Jubileumcongres in de RAI. Standup comedian Jörgen Raymann is zondag van de partij. Verder zullen ook o.a. Paulien Cornelisse, Sigrid Kaag, Jan Terlouw en Alexander Pechtold het podium betreden.

Er komen ook interessante sprekers aan het woord, waaronder Sophie in ’t Veld, Sigrid Kaag en Gijs Scholten van Asschat. De RAI Amsterdam is de plek waar in 1966 de D66 oprichtingsvergadering plaatsvond. Het is dan ook geen toeval dat de partij op zaterdag 29 en zondag 30 oktober terug keert naar de plek waar zij haar allereerste ledencongres plaatsvond.

“In het verkiezingsprogramma vindt u onze plannen en ideeën voor de komende vier jaar. Onze inzet voor een nieuwe regeerperiode. Geen valse beloftes, maar geloof¬waardige politiek. Wij zullen laten zien dat politiek van vrijheid en verbon¬den¬heid kan winnen van politiek van verdeeld¬heid en discriminatie. Want samen staan we sterker” aldus D66. Meer info over dit congres.

Bekijk ook: