Man opgepakt voor witwassen illegaal geld uit Suriname

29
Kopstuk grootschalige cocaïnehandel opgepakt in A'dam

De Nederlandse politie heeft gisteren een 74-jarige inwoner van Almere aangehouden op verdenking van het witwassen van illegaal verkregen vermogen. Volgens Omroep Flevoland heeft de Almeerder lange tijd in Suriname gewoond en de politie vermoedt dat hij daar illegaal geld heeft verdiend. Dat zou hij vervolgens in Nederland onder meer hebben geïnvesteerd in vastgoed, aldus de omroep.

Ook de echtgenote van de verdachte, een 37-jarige Almeerse, is aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij het witwassen. Direct na de arrestaties is er onderzoek gepleegd in hun woning. Uit het onderzoek moet blijken of het vermogensvoordeel afkomstig is van criminele activiteiten.

Volgens de politie gaat het om enkele tonnen.

Bekijk ook:


29 REACTIES

 1. Een goed begin van de politie in Nederland, er zitten een heleboel van die Surinamers hier in Nederland met geld dat ze hebben weggesluisd uit Suriname…. Sommigen hebben hier grote villa,s gebouwd !!!!


  Maak melding

 2. Het is goed dat de NL politie oplettend is geworden over geld handelingen van Surinamers en NL repatrianten uit Suriname.

  Drug geld en corroptie stromen NL binnen. Fijn dat er een anti -witwas wet is. Nederland kan er flink op verdienen met de uitvoering van deze wet. Het zijn criminelen zo geen medelijden voor hun.


  Maak melding

 3. Kijk , dat noem ik wet en recht met klinkende resultaten . Na die 2 miljoen € vondst in de ambulance is de aanhouding van deze 74 jarige viespeuk een uitstekend resultaat van de Nederlandse politie. Al weer Almere? ?!! Lijk wel een drugs barron stad te wezen ?
  Zullen er ook een paar op deze forum bevinden?
  Dat de Nederlandse informatie en inlichtingen dienst super top zijn , vergeet men gewoon. Bloeddorstig naar geld op een heel goedkope manier moeten resoluut afgestraft worden. En volgen nog meer, maar dan zullen er koppen vallen in de onder wereld. Let maar op !!!!


  Maak melding

 4. Wat een dom baasje is deze 74 jarige man uit Almere !

  Trouwens is hij een viespeuk of is z’n partner een goldigger ? Wie het weet mag het zeggen !

  Any way, met zoveel vermogen in Su had ik ter plekke bouwrijpe grond gekocht of anders een heel project en deze tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs verkocht aan SurNeds in Holland. En dan was alles waterdicht !

  Je zou denken de man is old and wise, maar nu merk ik op dat er ook behoorlijk veel stommelingen zijn op bejaarde leeftijd.

  Lees bv ook de reacties van; Ray, Henkes, Henk Molenaar 2016, Passant, etc etc en je komt dan zeker ook tot dezelfde conclusie.


  Maak melding

 5. Hoe dom kun je zijn………..?

  Waarschijnlijk is deze bejaarde man onder druk gezet door zijn ; liefhebbende; 45 jaar jongere vrouw.die het geld hard nodig had.

  Dat is schering en inslag in Su en NL. Er zijn vrouwen die de overlijdens advertenties doorspitten om te kijken welke oude man weduwnaar is geworden ( liefst een man met euro pensioen uit Nederland)

  Nog die zelfde avond staan deze golddiggers bij deze oude mannen op de stoep om hen te troosten en hem daarna zo snel mogelijk zijn geld af te troggelen.

  Dit gebeurt dagelijks

  Vaak zijn deze vrouwen nog gestuurd door hun vriendje die als pooier functioneert.

  Walgelijke praktijken.


  Maak melding

 6. Parbo
  Oooo jee dat is een fikse tegenvaller voor Henkie Molenaar.
  Dat wordt een tijdje brommen.

  Ja Parbo heel vervelend.. maar je vrouw heeft aangeboden mij te troosten. Ze had behoefte aan een echte vent.


  Maak melding

 7. @Milton
  Deze bejaarde werd opgepakt. In Suriname wordt je Plesjident al pleeg je dezelfde misdaad,het loont in Suriname!!
  En al je partners in crime worden ambassadeurs,ministers,en parlementariers.
  En dit is het verschil tussen de landen waar ze misdaad bestrijden en landen waar je lijder wordt met een lange strafblad!
  Snap je het nu!!


  Maak melding

 8. henk molenaar2016

  Parbo

  Oooo jee dat is een fikse tegenvaller voor Henkie Molenaar.
  Dat wordt een tijdje brommen.

  Ja Parbo heel vervelend.. maar je vrouw heeft aangeboden mij te troosten. Ze had behoefte aan een echte vent.

  **************************************************************

  Henkie wij weten allemaal dat je een voorkeur hebt voor kinderen.


  Maak melding

 9. Aan de Noordzee is het niet van …..zand erover, net als in die primitieve, vrijgevochten Apentuin Suriname. Hier worden criminelen, opgepakt, veroordeeld en berecht en niet beloont met het presidentschap.


  Maak melding

 10. Parbo

  Henkie wij weten allemaal dat je een voorkeur hebt voor kinderen.

  ====

  Ik dacht al waar blijft tie: de pedofiel troefkaart.

  Ik heb het nieuws de afgelopen weken gevolgd maar 9 van de 10 rechtszaken in Suriname gaat over Surinaamse vaders, stiefvaders, broers en oom die niet van kleine kinderen af kunnen blijven…


  Maak melding

 11. Nederland is zelf topland waar het gaat om witwassen van gelden afkomstig uit allerlei kanalen. In 98% van de gevallen zijn het de witten die hun zwarte geld willen witten.


  Maak melding

 12. Jullie zijn gewoon jaloers..jammer dat hij is gepakt, je zal ze de kost moeten geven die op deze manier rijk zijn geworden en nog steeds, die worden niet gepakt omdat ze goede connecties hebben bij en met verschillende overheidsinstanties…


  Maak melding

 13. Echte (ouwe) bok van 74 met jongoe blad van 37 .Ik vraag me af..Wat doe ik verkeerd?..Proficiaat…veel plezier..Money talkssss..
  De buren dachten dat zij zijn dochter/kleinkind was .


  Maak melding

 14. Man opgepakt voor witwassen illegaal geld uit Suriname.

  Volgens Omroep Flevoland heeft de Almeerder lange tijd in Suriname gewoond en de politie vermoedt dat hij daar illegaal geld heeft verdiend.

  Dan moet (Ray) hiervan op de hoogte zijn.
  Want een heel goede familielid van (Ray) was betrokken in een oplichting zaak.
  Dus is er geld hiervan naar Nederland gesluisd.

  Lees het artikel maar zelf over deze familielid.
  ‘Mungra heeft verkavelingskaart vervalst’
  24/10/2016 (Bron:dwt.)

  En over WITWASSEN gesproken!

  ‘Nederland “sleutelrol” in cokehandel Los Zetas’
  GEPUBLICEERD OP DINSDAG 25 OKTOBER 2016 (BRON: CRIMESITE.NL)

  De Mexicaanse criminele organisatie Los Zetas verkocht in Europa op zeker moment in 2012 in zes dagen ter waarde van 63 miljoen euro aan cocaïne,
  ongeveer 2.100 kilo. Dat blijkt uit documenten die zijn gevonden in de computer van een man die in maart is aangehouden in Madrid.


  Maak melding

 15. Wanneer gaan ze die Surinaamse fraudeurs aanpakken? Ik vermoed dat dit chicken fee betreft. In Suriname gaat het om honderden miljoenen (carifesta, naschoolse opvang, EBS etc,.) Dus jongens let een beetje op de grootte van het bedrag.
  Ik ben bereid om mijn diensten gratis te verlenen aan die klootzak Bouterse als het gaat om het oppakken van deze figuren. Hoe? vermogensvergelijkingen, daar ben ik een expert in.


  Maak melding

 16. Naievelingen heir willen doen voorkomen dat Holland qua droga een heilig land is. Dat hele COPANED team is miljonair geworden. Waar is die sergeant-majoor gebleven,, die in plunjerbalen per luchttrabsport met Orion dat witte spul vervoerde naar PTATA?


  Maak melding

 17. Paraman,
  Ik ben het met je eens, maar het gaat op waterkant niet om Nederland.
  Dan moet er een site komen,
  de wallen of de haven of iets dergelijks.
  Nederland is misschien wel 10 keer erger, maar daar gaat het niet om en de voorzieningen zoals bijvoorbeeld inkomen, veiligheid, huisvesting, gezondheidszorg, voeding enz. zijn toch nog in orde bij het grootste deel van de bevolking


  Maak melding

 18. INTERNATIONAAL ONDERZOEK WIJST UIT DAT DE
  HEILIGE NDP-ERS in SRANANG nog ZEVEN-HONDERD MILJOEN US-DOLLARS OP ZWITSERSE BANK-REKENINGEN HEBBEN STAAN !

  Pres, noch DNA, noch Raad van ministers, noch Belastingdienst, noch Openbaar Ministerie zijn geinteresseerd in ENIG ONDERZOEK naar HERKOMST VAN DEZE GELDEN !!!!

  De DROGA-STAAT is in een ROES !!!!!!!!!!

  NEKS NO FOUT !!!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.