Surinaamse artiest King Koyeba nog dertig dagen vast

21

PARAMARIBO, 22 okt – Dancehall-artiest King Koyeba mag nog minstens dertig dagen brommen. De rechter-commissaris heeft besloten dat zijn aanhouding rechtmatig was. King Koyeba had om vrijating gevraagd.

Via zijn advocaat waren enkele gronden aangehaald. Onder meer liet hij weten door omstandigheden gedwongen te zijn tot het verkopen van verdovende middelen. De rechter-commissaris was kennelijk niet onder de indruk van het pleidooi. De één en dertog jarige Lowinso Misiedjan, zoals de artiest echt heet, komt voorlopig dus niet vrij. De aanhouding kan nog zeker één keer verlengd worden.

Het betekent dat Justitie meer tijd krijgt om de zaak te onderzoeken. King Koyeba is samen met twee anderen aangehouden op verdenking van drugshandel. De politie trof de drie mannen op een woonadres in Wanica aan. Dit gebeurde tijdens een inval, waarbij ook een partij marihuana in beslag is genomen. Koyeba had bij de rechter-commissaris toegegeven te handelen in drugs. Hij betuigde ook spijt en beloofde ander werk te zoeken.

21 REACTIES

 1. Ben benieuwd of hij, zoals Meriba, amnestie zal krijgen van de president want die houdt weleens van een dansje. Het filpje heb ik mogen aanschouwen op Youtube. Bijna a mang broko ing baka.


  Maak melding

 2. Een ontwikkelingsland met veel jeugdigen aan wie drugs wordt verkocht is zeer zorgwekkend. Dit bestond eerder niet maar deze funeste veranderingen vinden hun oorsprong op 25021980. We hebben ook een groeiende prostitutie van tieners alsof dit altijd bestond.
  De gepleegde liquidaties waar niemand meer iets van zal mogen vernemen want zoals gebruikelijk verdwijnen de meeste criminele zaken in de bodemloze beerput.


  Maak melding

 3. Nog dertg dagen: geen probleem!!! Belly laat dertig dagen voeding bezorgen voor zijn trawant !

  Ook voor zijn 9 kinderen en 2-bijvrouwen !!
  Verder zullen awaridomri;s STEVE en Misiekaba geld ophalen in hun kerk voor de familie van de overige trawanten
  Met donaties van Lonnie ! want :torie”moe-dede !!
  In de verhoorkamer als verhoorders “de trawanten van Belly en Lonnie “!


  Maak melding

 4. Goede dag mr /mevrouw. Hierbij wil ik aangeven hoe Doorsnee surimamers raciale zijn, diep geworteld. Suriname is verdeeld. Jullie zijn niet met een aparte boot Suriname binnen gebracht. Radicaal,raciale, etc….. Schande aan jullie. Die man is puur van een menselijke ras. Hij weet zijn stamboom te achterhalen. Jullie zijn uit ontucht geboren,Uit veerkrachting. Zie geschiedenis. Ze voelen zich supernaturel dan die andere ras,in gemengd land. Gebraimwasd door hun verkrachters.
  Jullie, kinderen van die verkrachters, jullie zijn racistische.


  Maak melding

 5. Klasse justitie. A no zomaar bello e tjeking op gi a takroe boi disie. Het land is in handen van onrechtvaardige paars en geelzwarte duivels. Moro ka e go kong.


  Maak melding

 6. De verdedigers v.d.”king”, kunnen ipv mooie woorden vertellen over de reden wat gemaakt heeft dat hun client ertoe overgegaan is om indrugs te handelen, over toe meoten gaan om de kids van hem te adopteren zodat hun client vrij van die zorgen is. Verder vraag ik mij af of deze verdeigers alles prodeo voor hem zullen doen, indien niet hoe zal hij de kosten betalen indien hij geen geld heeft omzijn kids etc. te verzorgen?? Wie kan het juiste antwoord hierop geven????????


  Maak melding

 7. 31 jaar oud en al bijna vader van 11 kinderen. Zit hij al in het Guinness book of records voor deze “prestatie”? Zeker nooit gehoord van voorbehoedmiddelen. Heb nu al te doen met zijn kleintjes.


  Maak melding

 8. @Pipo
  @ Moksiwatra

  Niemand zalt jouw antwoord kunnen gaan geven want je weet zelf niet eens wat je schrijft.

  Werkelijk,..ik moet pipo (de clown ) gelijk geven in deze,je schrijft een lo koeterwaals hollands,net zoals hem !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.