Lustig Events op Amsterdam Dance Event(ADE) om te netwerken

2

Lustig Events, de grootste Dance-events organisatie van Suriname, is er dit jaar ook bij het Amsterdam Dance Event(ADE) dat van 19 tot en met 23 oktober plaatsvindt. “We gaan om te netwerken, kennis te vergaren en om te kijken wat we op internationaal niveau kunnen bereiken”, vertelt eventmanager Sanjay Kisoensingh. “Wie weet komen er samenwerkingen tot stand”, voegt directeur Jorge Nabibaks eraan toe. Lustig Events die dit jaar precies 10 jaar bestaat, wil meer en betere evenementen neerzeten.

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie in Amsterdam gericht op dance. Dit jaarlijkse evenement biedt een dag- en een nachtprogrammering aan. Overdag functioneert ADE als een platform voor de elektronische muziekindustrie. Hier staat kennisuitwisseling centraal. De dagprogrammering bestaat uit diverse conferenties, lezingen, workshops en demonstraties van belangrijke spelers uit de wereld van de elektronische muziek.

’s Nachts speelt het Amsterdam Dance Event zich af in clubs en andere uitgaansgelegenheden met bekende DJ’s en musici uit binnen- en buitenland. Dit jaar wordt dit grootste dansmuziek evenement voor de 20ste keer gehouden.

Bekijk ook:

2 REACTIES

 1. Natuurlijk gaan ze je ff wiepen met het volgende.

  Gevaarlijke xtc-pil in omloop tijdens ADE:
  hoe schadelijk is zo’n pilletje?
  Op het Amsterdam Dance Event is een gevaarlijke xtc-pil in omloop.

  Het Trimbos-instituut waarschuwt bezoekers voor een dodelijke xtc-pil, roze met een supermanlogo, met een zeer hoge dosis PMMA.
  Die stof kan leiden tot fatale oververhitting en hart-, lever-, en nierfalen.
  Het Trimbos-instituut roept mensen die zo’n pil hebben op die af te geven voor analyse.
  Twee jaar geleden schreven we ook al over de gevaren van xtc.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.