Trainingsmissie i.v.m. gebruik van arbeidsmarktinformatie

9

In het belang van een efficiëntere uitvoering en goed beheer van de Caricom Single Market and Economy (CSME) en om de invloeden van de migratie binnen de Caricom landen beter te monitoren en te evalueren, is het opzetten van een regionaal arbeidsmarktinformatiesysteem dringend nodig. Dit systeem zal zorgdragen voor het vastleggen, analyseren en rapporteren van alle arbeidsmarkt indicatoren zoals arbeidsmigratie in de regio. In dit kader is er van 11 t/m 14 oktober 2016 een trainingsmissie geweest met als doel belangrijke stakeholders te trainen in het gebruik van arbeidsmarktinformatie ten behoeve van beleidsformulering waarbij belangrijke arbeidsmarktvraagstukken aan de orde kwamen. Ook Suriname deed mee aan deze missie.

Bekijk ook:

9 REACTIES

 1. In dit kader is er van 11 t/m 14 oktober 2016 een trainingsmissie geweest met als doel belangrijke stakeholders te trainen in het gebruik van arbeidsmarktinformatie ten behoeve van beleidsformulering waarbij belangrijke arbeidsmarktvraagstukken aan de orde kwamen.

  VERTALING!!!!!?????

  Ook Suriname deed mee aan deze missie!!

  WAT DEDEN ZE DAN?????
  RESULTAAT?????

  snoepreisje dus.


  Maak melding

 2. Hoe lees je statistieken en wat kan je er mee. dat staat er.
  Wie zijn er gegaan namens Su? Een paar ministers met secretaresses?

  Wat ze daar deden? Dit wil je niet weten. haha
  Resultaat: het was een bevredigende reis


  Maak melding

 3. su deed mee omdat ze het zielig vonden om hen niet uit te nodigen.

  En nu ???

  Wat valt er nu te monitoren en te evalueren met het arbeidsmarktinformatiesysteem.


  Maak melding

 4. De mensen gaan van arme landen naar rijke landen. Dat is eeuwen zo geweest. Soms veroveren de arme volken de rijke volken zoals in China. De Mongolen hebben de China van de rijke Han chinezen enkele malen veroverd.

  Monitoren van de bewegingen van de mensen in het Caribische gebied kan wel sense hebben voor het immigratie beleid van het eiland of land. Wie mag binnen met welke qualiteiten en wie tegen gehouden moet worden.
  Je moet wel beleid hebben en een arm die dat uitvoerd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.