Toetsenist Funmasters Henk Koorndijk overleden

4

Henk Koorndijk, erelid tevens toetsenist van de populaire kaseko groep The Fun Masters, is er niet meer. De in Suriname geboren muzikant overleed zondag 16 oktober op 68-jarige leeftijd· Dat meldt de groep op Facebook.

“Henk was een van de Funmasters pioniers van weleer! Hij was jammer genoeg niet meer actief maar heeft mede onze sound helpen bepalen door zijn karakteristieke en unieke keyboardspel en voor die tijd exclusieve synthesizer geluiden en effecten in Kaseko muziek!”, benadrukt de groep.

Koorndijk wordt ook bedankt voor zijn sublieme en unieke bijdrage aan het groot succes van de Funmasters en aan de Kaseko muziek. Hij wordt op zaterdag 22 oktober naar zijn laatste rustplaats gebracht.

4 REACTIES

 1. @ Sabato Franse

  Wees gerust, zijn en onze tijd komt er ook !
  Alleen de mensen zullen hem langer blijven herinneren, als de slechte President van de hele Wereld die ooit heeft geleefd !!!
  En land en hele volk stammen naar de kloten heeft gebracht.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.