Humberto Tan wint prijs voor beste presentator

13

Humberto Tan heeft vanavond de Zilveren Ster voor beste presentator gewonnen. De in Suriname geboren RTL Late Night-presentator won de prijs twee jaar geleden ook al. Dit jaar versloeg hij onder andere Johnny de Mol.

Tan kreeg de prijs uit handen van Churandy Martina(Foto). Bij het in ontvangst nemen van de televisieprijs dankte hij dit keer het productieteam van zijn talkshow op RTL4, evenals zijn vrouw en drie kinderen.

De felbegeerde Televizier-Ring werd donderdagavond in de Heineken Music Hall uitgereikt. Daarnaast werden de televisieprijzen voor beste presentator, presentatrice, actrice, acteur, de Gouden Stuiver en Talent Award verdeeld.(Foto: Facebook pagina Humberto Tan)

Bekijk ook:


13 REACTIES

  1. Tan is de beste in Nederland en zou zelf overal kunnen werken omdat hij zo goed is wilt iedereen hem hebben.Geen woorden maar daden en daarvan houden de kijkers.Hij is ook eenvoudig en laat jouw altijd uitspreken en dat maakt hem zo goed en daarom is hij de beste die wij in Nederland hebben en hij is veelzijdig.Als Surinamer ben ik tros op deze neger.


    Maak melding

  2. Leuk een prijs te winnen maar deze man met z,n surinaamse roots is gewoon goed.Ik ben trots op deze en hoop dat velen zijn voorbeeld zullen opvolgen.Positive vibes!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.