zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenEntertainmentSurinaamse artiest ÂDÏKA tekent bij Top Notch

Surinaamse artiest ÂDÏKA tekent bij Top Notch

-

- Advertisement -

De veel belovende jonge Surinaamse Dance hall artiest ÂDÏKA heeft een samenwerkingscontract getekend met het Nederlandse platenlabel Top Notch. Het contract houdt in dat de artiest alle muziek onder Top Notch label gaat maken en uitbrengen. Dit vertelt haar manager James Akewajer, die niet twijfelt aan de samenwerking.

- Advertisement -

ÂDÏKA, die officieel Amani Verwey heet, werd door de grote baas van Top Notch Kees de Koning benaderd toen hij in Suriname was. Het eerste project onder de vleugels van Top Notch is een EP. Wanneer die uitkomt is nog niet bekend.

De jonge artiest scoorde hits met Accurate, Musci Turn Up, Ruff Gyall en Work It. Naast zingen kan ze ook goed dansen. Ze werkt nu aan een videoclip van een song die ze samen met de zanger Tjatjie heeft opgenomen. Het is een productie van De Nederlands-Surinaamse muziekproducer Diztortion die in Engeland woont.(Foto: Facebook Adika/bodyNsoul Photography)2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.