woensdag, april 24, 2024
HomeFotoStudie over negatieve invloeden op kust van Suriname

Studie over negatieve invloeden op kust van Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De afgelopen week is het resultaat van een studie, getiteld “Asessment of impacts of coastal sea shell and sandmining”, gepresenteerd door het World Wildlife Fund (WWF) aan onder meer: districtscommissarissen, districtscommissarissen in spe, bestuursambtenaren, de politie, en mijninspecteurs van Geologisch Mijnbouwkundige Dienst(foto). Vanwege de klimatologische veranderingen in de Caribische regio en de effecten daarvan op Suriname, is er nader gekeken naar alle factoren die directe negatieve invloeden kunnen hebben op de kust van Suriname.

Per 1 januari 2016 jl. had het Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen alle schelp- en schelpzandafgravingen in de gehele kustvlakte van Suriname tijdelijk stopgezet. Het tijdelijk verbod was bedoeld om de uitvoering van deze assessmentstudie m.b.t. de kust van Suriname te vergemakkelijken. In samenwerking met het WWF heeft het ministerie de afgelopen periode enkele presentaties gehouden en de resultaten gepresenteerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Over 120 jaar is Paramaribo met de gehele noordkust van Zuid Amerika verdwenen. Begin bij Onverwacht met de bouw van een nieuwe hoofdstad.


    Maak melding
  2. comewijne is goet vertoeven dan in het centrum van surinam met al die uitlaat gassen , daar is meer land bouw grond en mooi oude plantage daar is nu meer te doen en dicht bij de stad , groetjes land bouw is de toekomst


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES