Manoushka Zeegelaar Breeveld in nieuwe film

0

Manoushka Zeegelaar Breeveld, Monic Hendrickx, Ariane Schutter, Hannah Hoekstra en Anniek Pheifer spelen rollen in Kleine IJstijd, de nieuwe film van regisseur Paula van der Oest. Ook Cees Geel, Bas Keijzer, Johan Heldenberg, Thijs Boermans, en Steef Cuijpers zijn in de film te zien, zo maakte Van der Oest onlangs bekend.

In Kleine IJstijd komt een groep vrienden bij elkaar om de urn met de as van hun held en vriend te begraven. Hierbij komen er zaken aan het licht die de vriendschap danig op de proef stellen.

Van der Oest gaat de film binnenkort in tien dagen tijd draaien. Eerder maakte zij op dezelfde ‘guerilla-manier’ de film Tiramisu. Het is de bedoeling dat Kleine IJstijd volgend jaar in de bioscopen te zien is. Zeegelaar Breeveld, die in Suriname is opgegroeid, werkte eerder met Van der Oest aan de film Madame Jeanette.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.