Bewustwordingscampagne Ministerie van Handel en Industrie

12

In het kader van een bewustwordingscampagne die op touw wordt gezet, hebben werkarmen van het Ministerie van Handel en Industrie in Suriname, met name de afdelingen Consumentenzaken en de dienst Waarborg en het IJkwezen, donderdag een informatiesessie gehouden in de Multifunctionele Zaal van het Commissariaat Saramacca.

Bekijk ook:

12 REACTIES

 1. Bewust van wat ? Stop met deze onzinnige gedoe en ga serieus aan het werk.

  Suriname is terminaal ziek alleen een wonder kan het land nog redden.


  Maak melding

 2. Boi, wat lees ik in DWT?
  De overheid die aangeeft subsidie te geven aan EBS blijk een grove leugen. Het is het bedrag dat de overheid schuldig is aan de EBS voor de elektra afname van alle priveleges van ministers etc en de overheidsdiensten.
  Dit is echt driedubbel boekhouden dat dit anno heden als zoete koek wordt ingeslikt verbaasd me.Al die tijd vertelt de regering me dat zij mij subsidiëren. Het staat zelfs op mijn EBS-factuur: het reële bedrag dat ik zou moeten betalen, dan de subsidie die die goede lieve overheid mij geeft, en dan het bedrag dat ik dus moet betalen, na aftrek van de subsidie. Dank je wel, lieve regering, dat je voor me zorgt, horen wij dan in koor te zeggen elke maand. Maar zitten wij al die tijd de overheid te subsidiëren? Het zal toch echt niet zo zijn dat al die jaren de elektriciteitsrekening van de overheid als “subsidie” is opgebracht?

  Lees meer: COLUMN: Subsidie – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2016/10/08/column-subsidie/#ixzz4MZTC2FKt


  Maak melding

 3. In een onlangs aan de regering uitgebracht advies constateert de Sociaal Economische Raad, dat in de berekening van de kostprijs voor elektriciteit de EBS de kosten voor energieverbruik van alle overheidskantoren en de kosten voor straatverlichting ook meeneemt.

  Oh wat ben ik woest. En nog steeds gelooft de paarse aanhang de president en nog steeds worden de Surinamers voor het blok gezet en nog steeds regeren de Surinamers als zombies

  Lees meer: DNA-leden willen correcte stroomprijs EBS – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2016/10/08/dna-leden-willen-correcte-stroomprijs-ebs/#ixzz4MZTziold


  Maak melding

 4. @koos.
  Suriname is terminaal ziek alleen een wonder kan het land nog redden. Aldus Koos!

  En zo’n wonder kan alleen geschieden door dezelfde Koos.
  Want de wonderen zijn de wereld nog niet uit.
  Vooral in Suriname.


  Maak melding

 5. Morgen gaan ze in Suriname vergaderen over het feit dat het overmorgen dinsdag is!
  Welke waarde moet men hechten aan het soort prietpraat waar men zich in de politiek mee bezig houdt.
  Het ” hele land staat in brand” , dit grote probleem fysiek aanpakken komt niet in ( met name de paarse) hersenen op!


  Maak melding

 6. Kimberly Fraser in de West heeft een uitgebreider artikel over het zelfde onderwerp geschreven. De bestuursdiensten van Saramacca zijn niet tevreden met de prijsverschillen in de winkels en de gewichten die de winkeliers gebruiken. HI zei dat prijsverschillen geen automatische overtredingen zijn en dat gewichten verplichtingen bij de wet geregeld moeten worden. De wet is er nog niet.

  Over de prijsverschillen het is normaal dat winkels met elkaar concurreren. Voor de illegale prijzen moeten de winkeliers wel gestraft worden. De weegschalen in de winkels moeten wel legaal werken. De voor verpakte goederen wegen niet zoals vermeldt op de verpakking.

  Ik zou zeggen weer geen beleid van de huidige paarse regering terwijl het hard nodig is en snel handelen nodig is. Ook controle is nodig van de overheid.


  Maak melding

 7. Is dat alles. Zij hebben een vergadering bijgewoond.
  Hi erg.
  Moest men pe a money de meenemen of viel er een paar ton te verdelen. Omloop bones

  Tjee


  Maak melding

 8. Is er iemand op een ministerie die alle ministers bewust kunnen maken dat de Surinaamse burger echt in de ellende zit en het dus tijd is om een einde te maken met dit soort poppenkast..

  Ik zou hopen dat men morgen mee begint en alle zaken van graaiers en boeven overdraagt aan het O.M.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.