Win kaarten voor première Jörgen Raymann’s ‘Zo kan het ook’

0
Jörgen Raymann vanaf maart 2018 solo terug in het theater

Op zondag 9 oktober 2016 vindt de première plaats van het nieuw soloprogramma van Jörgen Raymann getiteld ‘Zo kan het ook‘. In het DeLaMar Theater te Amsterdam kun je genieten van deze veelzijdige cabaretier in zijn nieuwste voorstelling over ouder worden. En jij en een vriend/vriendin kunnen hier gratis naar toe! Lees hieronder hoe je twee kaartjes voor deze première om 16.00u kunt winnen.

Dit jaar wordt Raymann 50 en hij kijkt toch iets anders tegen de wereld aan dan toen hij 30 was. Hij denkt dat het geen midlifecrisis is, maar klopt dat wel? Raymann is in elk geval op een leeftijd dat alles ietsje anders gaat dan voorheen. Zijn nieuw soloprogramma ‘Zo kan het ook’ is een avond filosoferen tegen de draad in en even niet meegaan met de waan van de dag. Volgens Raymann lacht het leven je toe als je keihard terug durft te lachen.

Win kaarten voor première op zondag 9 oktober 2016!
Waterkant.Net mag kaarten weggeven voor deze première op zondag 9 oktober om 16.00u in het DeLaMar Theater te Amsterdam. Wil je kans maken op 2 kaartjes, stuur dan een e-mail naar webmaster@waterkant.net waarin je aangeeft waarom jullie graag naar de voorstelling willen gaan. De leukste en/of creatieve formuleringen worden door ons beloond. Let op – geef ook een telefoonnummer op waarop je te bereiken bent. Reageren kan tot zondag 9 oktober 12.00u. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar en woonachtig in Nederland zijn. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Medewerkers van Waterkant.Net zijn uitgesloten van deelname.

Bekijk ook: