The Juniors uit Suriname nog steeds populair

10

De bekende Surinaamse muziekformatie ‘The Juniors’ komt op 15 oktober naar Nederland. De groep die al bijna 25 jaar aan de weg timmert, is nog steeds intrek. Dit is te merken aan de vele optredens. “We zijn tot 2017 volgeboekt. Haast elk weekend bezet. Ongelooflijk, maar waar. Mensen hebben al voorschot betaald om zeker te zijn voor hun boeking”, vertelt woordvoerster Ashna Changoer.

“De groep treedt het meest op bij huwelijken, recepties en verjaardagsfeesten. Af en toe is de groep te bewonderen bij een commercieel feest”, vult ze aan. The Juniors zijn van 13 oktober tot en met 6 november in Nederland voor het verzorgen van optredens met als hoogtepunt een trip naar Lloret de Mar, Spanje. Het eerste optreden van de toer vindt op 15 oktober plaats in Rivieira Club Lounge te Rotterdam.

Surinames populaire Hindi popgroep heeft ook net een nieuwe CD uitgebracht. Het album heet ‘The Juniors Reloaded …Ik Zeg Niks’ en bevat 12 tracks.

Bekijk ook:

10 REACTIES

 1. Hindi’s in Lloret de Mar, Spanje? Ze krijgen het nog Spaans benauwd en als overmaat van ramp nog een wiepie in het benauwde kontje van de darmtoerist @Wiep Ding.


  Maak melding

 2. @ Lloret de Maagd,

  Je wilt wel uitdelen en niet incasseren.
  Je bent een zwakkeling!!!!

  Een varken is vele malen sterker dan jij ooit hoopt te zijn.


  Maak melding

 3. Seniore herrie makers, De meeste Surinamers hebben GEEN verstand van muziek !! Het publiek kent niks beters, maakt rare bewegingen op de dansvloer en dat noemen ze dansen.


  Maak melding

 4. Ik hou van alle muziek, ongeacht wie ze ten gehore brengt.
  Ben volkomen eens met Hatsjie, inderdaad ze moeten zich zelf nu Senior noemen. Jongens succes met jullie optreden !

  Jacko.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.